Máte skúsenosti s MYOovunelle alebo Inofolic?
Ahojte ma z vás niektorá skúsenosti z týmito prípravkami, k úspešnému tehotenstvu? Ďakujem za každú infošku.
@megan777 veru som sa k nim ani nedostala, ťažko povedať co pomohlo keď predsalen skúšame veľa veci naraz vsakze 😅.. ale podla mna kombinácia Medrolu (kvôli embryotoxickym cytokinom) a hlavne zmeny prace kde som mala brutal stres plus sledovanie ovulácie s mojou gyn ktorá keď zbadala folikul tak sme hned pichali inekciu na jeho prasknutie a potom sme sa s priateľom pustili na to aj 2x denne tri dni po sebe 😀
Ahojte ak by ste mali záujem ponúkam tieto vecicky. Tie FORTIL MAN stoja 48e, ponúkam za 30e (povodne 120ks, teraz tam je 105ks) , ACTIVE FOLIC (jedna krabička stala 6e, predávam za 4e) je aktívna kyselina listová ktorá je štiepiteľna aj pre ženy ktoré majú MTHFR, Inofolic (12sackov) ponúkam zdarma k tomu vsetkemu ;)
ahoj baby, aj ja mám dve celé krabičky MYOovunelle na predaj, končí sa im záruka v Aprili tohto roka. Ak by ste niektorá mala záujem. tak mi napíšte. Aj inzerát sem na konikovi som dala.
@katherina278 pisala som na inzerát