icon

Máte skúsenosti s MYOovunelle alebo Inofolic?

simik7192
23. dec 2019

Ahojte ma z vás niektorá skúsenosti z týmito prípravkami, k úspešnému tehotenstvu? Ďakujem za každú infošku.

Strana
z3
elka77
Autor odpoveď zmazal
megan777
8. jan 2022

@elka77 ahoj mam zaujem o tie cipky

elka77
8. jan 2022

@megan777 ahoj juj musím to tu vymazat. Už mi jedna záujemkyňa napísala a aj som jej ich už odosielala 🙈. Tak bohužiaľ už ich nemám :(

megan777
9. jan 2022

@elka77 ok dik a zadarilo sa s nimi ci ine pomohlo

elka77
10. jan 2022

@megan777 veru som sa k nim ani nedostala, ťažko povedať co pomohlo keď predsalen skúšame veľa veci naraz vsakze 😅.. ale podla mna kombinácia Medrolu (kvôli embryotoxickym cytokinom) a hlavne zmeny prace kde som mala brutal stres plus sledovanie ovulácie s mojou gyn ktorá keď zbadala folikul tak sme hned pichali inekciu na jeho prasknutie a potom sme sa s priateľom pustili na to aj 2x denne tri dni po sebe 😀

olasitka
Autor odpoveď zmazal
elka77
24. jan 2022

Ahojte ak by ste mali záujem ponúkam tieto vecicky. Tie FORTIL MAN stoja 48e, ponúkam za 30e (povodne 120ks, teraz tam je 105ks) , ACTIVE FOLIC (jedna krabička stala 6e, predávam za 4e) je aktívna kyselina listová ktorá je štiepiteľna aj pre ženy ktoré majú MTHFR, Inofolic (12sackov) ponúkam zdarma k tomu vsetkemu ;)

pajkam
Autor odpoveď zmazal
katherina278
8. mar 2022

ahoj baby, aj ja mám dve celé krabičky MYOovunelle na predaj, končí sa im záruka v Aprili tohto roka. Ak by ste niektorá mala záujem. tak mi napíšte. Aj inzerát sem na konikovi som dala.

megan777
8. mar 2022

@katherina278 pisala som na inzerát

Strana
z3