icon

Máte skúsenosti s užívaním Clostibegyt?

alexsa22
21. máj 2019

Ahojte uzivali ste niekto 3 cyklusy clostibegyt? Nie je uz 3x50mg vysoka davka? Prvy cyklus zabral, ale neuchytilo sa , druhy cyklus vobec nezabral, ma este treti cyklus zmysel moze zabrat? Dakujem

lucy1311
21. máj 2019

@alexsa22 ja som ho brala 4x a zabral 2x ... nedozrievaju ti vajicka?

alexsa22
autor
21. máj 2019

Ano nedozrievaju a tiez si brala 3x denne?

148terka148
21. máj 2019

Brala som 2krat a nic ...teraz mi povedal, doktor, ze nech sa telo precisti a potom mam zas skusit.

lucy1311
21. máj 2019

@alexsa22 nepamatsm yz maly na uz 6 rokov,ale po 3 rokoch vehania po dr som isla bylinjarke Kopacovej a za 3mes bolo vybavene 😆😉... pila dom 1x denne caj z vitexu jahniacieho,znormalizoval hormony, merala dom bazalnu teplotu a xistila dom ze ovulku mam posunutu o tyzden neskor ako je bezne....

alexsa22
autor
21. máj 2019

@lucy1311 takze si neotehotnela vdaka tabletkam, ale maly je v poriadku nemali tabletky ziadny negativny dopad na plod?

lucy1311
21. máj 2019

@alexsa22 to nie nemyslim ze by mali ... komplikovane tehu ale to s tym nesuvisi. mne fakt ten vitex pomohol spravidelnil sa mi.menzes a to meranie teploty ukazalo ovulku v uplne ine dni lebo dr sleduju podla tabuliek v strede cyklu

lucy1311
21. máj 2019

@alexsa22 a to som bola aj na diagn.laparoskopii a povedali ze anovulacia ze mam vajecniky jak porcelan co je typicke a vidis ...

lucy1311
21. máj 2019

@alexsa22 a po porode msm ukazkovy hormon.obraz ... nechsprm v 18tich som mala 8 testoateron a teraz nemam ani 2 ... mam 36 ... vsetko sa mi upravilo a menzes msvsm pravidelne tiez aj ked cca 36-37 dnovy cyklus preto aj posunuta ovulka ale predtym som mavala kadejako

alexsa22
autor
21. máj 2019

@lucy1311 dakujem pekne za info

miriam439
21. máj 2019

@alexsa22
Ja som brala viac cyklov, niekedy zabral, niekedy nie. Ale brala som max. 2 tbl denne.
Lekárka na moje požiadanie urobila test na AMH hormón, vyšla mi už dosť nízka hodnota (pod 1), vraj už mám málo vajíčok, tak sme už prestali telo dopovať hormónmi. Ale ja už mám po 40-tke.
Ale čítala som, že mnoho žien okolo 30-tky má podobný problém. Možno by stálo za to dať si to spraviť, stojí to 10 €, ale budeš vedieť, či má zmysel dopovať sa ďalej hormónmi.

alexsa22
autor
23. máj 2019

@lucy1311 a prosim ta myslis, ze mozem ten clostibegyt a vitex sucasne ci to uz by bolo moc

jankafark
23. máj 2019

@alexsa22 ja som brala 2 cykly .. na druhý cyklus keď som bola či sa zväčšil folikul či nie tak vôbec takže z medicínskeho hľadiska mi povedal lekár že nemám šancu otehotnieť a predsa podarilo sa som 7tt resp 5tt podľa ultrazvuku ..... lekár mi hovoril že 3 cyklusy sa môže brať ale 4tý by sa už nemalo

ak by niekto mal záujem o closibegyt tak píšte lebo dúúfam už ho nebudem potrebovať

lucy1311
23. máj 2019

@alexsa22 porad sa s lekarom alr ja myslim ze hej he to bylinne uz je aj v tabletkach,ja som pila caj bleee bol hnusny

marticka85po
23. máj 2019

@alexsa22 ja som brala 2cykly po sebe 3x1 spolu s vitexom a bohužiaľ ani raz dominantný folikul sa nevytvoril

zizzinka
23. máj 2019

Ahoj...ja som ho brala postupne: jeden cyklus 1tbl denne ale folikuly male...dalsi cyklus 2tbl denne ale tiez folikuly male...az na davku 3tbl denne som mala krasny folikul, otehotneli sme v spalni, ale doslo k zamcanemu potratu v 9.tt...tak po rekonvalescencii som zas sla na 3tbl denne ale dali sme uz aj IUI prw zvysenie sanci, kedze to uz bol 4.cyklus a otehotneli sme... Uvidime ako to pojde dalej 🙂 drzim vam palce 🙂

zizzinka
23. máj 2019

@alexsa22 teda dokonca to bol piaty cyklus lebo cyklus po potrate tiez s 3tbl denne som mala sicw pekny folikul ale neotehotneli sme... Aj pred tym aj teraz som otehotnela ked som mala folikul na lavej strane...a vtedy sice som mala folik ale nevyslo tak to bolo na pravej strane..mne vravel pan doktor ze mozem brat tak 6 cyklov potom to uz nema zmysel...no po kazdom mi robili sona kvoli cystam, ci sa nevytvorili...ale nastastie som mala vsetko ciste

jarkahu
23. máj 2019

Ahoj, ja mam PCO, brala som clostylbegyt 3 cykly. Prvy 1tbl, vajicka dorastli trosku, ale myslim, ze nie dost, tak dalsi cyklus 2tbl, vajicka krasne dokonca na oboch stranach, pichnuty pregnyl, ale nepodarilo sa, treti tak isto, takze smola. Teraz som 2 cykly bez, ten prvy mi ale este pekne vajicka dorastli, ale v dalsom som absolvovala vysetrenie Hyfosy (dopadlo dobre), takze sme sa dohodli s dr. ze este skusime s clostylom dalsie 3-4 cykly a uvidime. Akurat mi teraz meska ms a ani ovulka asi nebola (meriam si bazalnu teplotu), takze cakam, co bude dalej.

alexsa22
autor
23. máj 2019

@marticka85po takze uz len umele oplodnenie?

zizzinka
24. máj 2019

@alexsa22 nam doktor povedal, ze keby som nereagovala na clostil tak by sa dalo vyskusat stimulacia injekciami ako pred umelym oplodnenim a kedse manzel ma skvele vysledky mohli sme to skusit aj sami... Ze by sme na to umele nesli len presli tou stimulaciou

marticka85po
24. máj 2019

@alexsa22 áno. My už sa dlho snažíme 6rokov.posledna nádej je IVF

ivinkapink
24. máj 2019

ahoj, my sme sa snazili o dietatko cca 2roky ked mi doktor predpisal clostylbegyt, jedno dietatko uz doma mame, uzivala som tri cykly/mesiace/, kazdy mesiac som mala dominantny folikul, aj viac ako jeden, az som sa zlakla aby to neboli viacorcata 😀 ale nepodarilo sa mi otehotniet :( az potom ked som si povedala ze uz nevladzem idem sa sustredit na karieru som otehotnela prirodzene, dva mesiace po uzivani clostylbegitu... drzim palce 🙂

laskamojajeidna
24. máj 2019

Ja som brala pri prvom ťehu a pri druhom beriem tiež. Pri prvom ani netuším koľko som vybrala krabičiek,ale nebolo ich málo. Netreba riešiť ako dlho berieš. A podarí sa.😉

marticka85po
25. máj 2019

@laskamojajeidna nesmie sa brať dlho lebo spôsobuje rakovinu prsníka

lucy1311
25. máj 2019

baby ja tiez PCO jak vysite a 3 roky chodenia po dr ... nakoniec bylinkarka a za 3mes.bolo ... drzte sa a bojujte