Menezes po 18-tich dňoch
Ahojte, je mozne ze po uziti Progestanelle sa mi skrati menzes z 28-32 cyklu na 22 dni? Dalsi cyklus som si ho uz nedala a teraz mi prisiel menzes uz po 18tich dnoch? Snazime sa uz 1,5r o babatko a myslela som si, ze nam pomoze, no keby viem, asi dr.nepocuvnem a nedam si ho :(
fú no môže byť, že telo tak zareagovalo, treba to práve doktorke povedať a poradiť sa s ňou, nie je to zamlčať. veď ona tiež musí vedieť presne čo sa deje aby vedela liečbu nasadiť
@llucciaa praveze ma 2tyzdne dovolenku a k zastupujucemu ist nechcem, ale hned ako bude ordinovat jej budem volat, len som necakala, ze to tento mesiac pride este skor nez ten predtym :/
Hm to nie je teda nič moc. Tak jedine počkať kým sa vráti z dovolenky, so zastupujúcim to asi nemá moc zmysel riešiť keď nepozná tvoj prípad. Ale isto jej to treba povedať
minule som to neikde pisala. ja som mavala ako mlada cyklus okolo 32dni. potom o takych 10-15r sa mi skratil na 28dni, pred 5r som ho mala uz kratsi, okolo 24.26dni,a le mala som obcas cyklus aj 18-19dnovy. v tom obdobi mi zistili tazky nedostatok vit.D. neviem teda ci by to mohlo mat suvis. no potom,a ko som brala vysoke davky vit.D sa mi cyklus opat predlzil. teraz mavam tak 27-28dni.
a norma na vitD bola tusim od 70-75 a viac. ja som mala 29 na jar., brala som vysoke davky vit.D a cez leto som sa snazila slnit, aj napriek tomu som mala na jesen hodnotu 65, cize stale pod normu. takze ono sa to zda, ze leto,a le ak je to zle, ani leto nestaci. no teraz uz to mam OK.

Môže sa posunúť zo stresu