icon

Menštruácia a inofolic

renusko09
25. jan 2019

Ahojte dievčence 😊 z priateľom sa snažíme o dieťatko više roka 😊 menštruáciu mam ako hodinky tak preto píšem túto diskusiu.. Začala som brat inofolic a mešká mi menštruácia 2dni a to mi je čudné a chcem sa aj váš opýtať ktorá mate s týmto výživovim doplnkom meškala aj vám MS kvôli inofolicku???

natinka36
•
25. jan 2019

@renusko09 ahoj a robila si si test?
Ja som brala po roku takisto a som tehotna. Pomohol 🙂

renusko09
autor
•
25. jan 2019

Nie nerobila nemyslím si že by som bola tehotná nemám žiadne príznaky myslím si že to je tým inofolicom vraj to preobrati celí cyklus

lenka1993
•
25. jan 2019

Inofolic bud cyklus upravy akebo rozhadze. Mne rozhadzal uplne. Dovtedy som mala ako hodinky. Pri uzivani meskalo stale. Ale po 3 mesiacoch som otehotnela.

renusko09
autor
•
25. jan 2019

Koľko tí asi meškal?? No ja mam cyklus 26dňovi tak uvidím ci dačo nespraví

natinka36
•
26. jan 2019

@renusko09 ja som nemala ziadne priznaky napr.

simonkaba
•
26. jan 2019

@renusko09 mne tiez kusok predlzil cyklus ale zato upravil ovulku a po dvoch baleniach som otehotnela 🙂

renusko09
autor
•
26. jan 2019

Koľko vám meškala MS??

simonkaba
•
26. jan 2019

@renusko09 prvy mesiac myslim 4 druhy tusim 5-6 🙂

renusko09
autor
•
26. jan 2019

No dúfam že do týždňa dostanem mrchu

val9
•
26. jan 2019

@renusko09 Ja som tiež brala inofolic a do 2 mesiacov som ostala tehu. Skor ak ti bude meskat este 2 dni skusila by som test, tehu priznaky nemusis mat na zaciatku vobec.
Mne vysiel pozitivny digitalny test po 4 dnoch meskania a nemala som ziadne priznaky.

renusko09
autor
•
26. jan 2019

No bodaj by si mala pravdu val9 z priateľom sa snažíme viac než rok a ja mam MS ako hodinky a teraz už 3dni mi mešká a aký máš ciklus????

renusko09
autor
•
27. jan 2019

Ahojte dievčatá stále Mi mešká MS a neviem teraz čo s tým

val9
•
27. jan 2019

@renusko09 robila si si test?

renusko09
autor
•
27. jan 2019

Áno v deň očakávanej ms ale negaryvni

val9
•
27. jan 2019

@renusko09 a teraz si si robila? dnes napriklad?

renusko09
autor
•
27. jan 2019

Nie rozmýšľam ze si urobím utorok ale tehotná asi niesom to bude tým inofolicom

iv89
•
27. jan 2019

@renusko09 ja som začala brat inofolic od 2.1.2019 do ovulácie 2 sacky denne, po ovulke 1 denne,na 14ty deň krásny 22mm folikul,poobede zrejme praskol lebo bolesť jak svina.. bol sex, obden taktiež..môj cyklus pravidelný na chlp 28dni(výnimočne 29) +sprevádzaný vždy spinenim 2-3dni pred.. mala som dostať v piatok a nič..slabe spinenie som mala ale takmer žiadne, včera sex že možno sa to spustí a nič..test negatívny..sem tam jemná bolesť..prsia má boleli na umretie vo štvrtok 27DC a dnes pohoda..takze som zvedavá .. tiež pred nasadením inofolicu som čítala že rozhadzal cyklus,takze uvidíme

renusko09
autor
•
27. jan 2019

Sme na tom tak isto 😊 no som zvedavá daj vedieť ako si dopadla zajtra ráno si spravím test 😊

macko1007
•
27. jan 2019

@renusko09 aj mne to spravil a predlzil ovulu

renusko09
autor
•
27. jan 2019

Koľko ti meškal???

macko1007
•
27. jan 2019

@renusko09 len par dni,horsie to bolo s ovu ..odvtedy som ho uz nebrala...

renusko09
autor
•
27. jan 2019

No mne to mešká už 5dni a nikdy mi ešte tak dlho nemeskala asi aj ja visadim inofolic

zudi
•
7. feb 2019

Pridavam sa k vam, zacala som ho uzivat pred ovu kt.bola asi 16dc, dnes mi meska 3 dni, sem tam mam tmave spinenie ale iba ked sa utriem, som 31dc, tehu negativny..tiez som z toho jelen, dovtedy som mala cyklus presne na den.

renusko09
autor
•
8. feb 2019

Skus počkať inofolic zvykne rozhádzat cyklus 😀 ale ja dúfam že budú na teste // 😀😀 držím palčeky 🤭

timeabeni
•
2. apr 2019

Ahojte baby, No ako ste nakoniec dopadli s užívaním inofolica, tehotenstvom a príchodom MS?
😊
@renusko09
@zudi
@macko1007
@iv89

iv89
•
22. apr 2019

@timeabeni ja som ho brat prestala.. ale nemôžem ho dehonestovať..mala som krásny folikul, MS som mala na 30-31 deň namiesto 29... ja už momentálne riešim v CAR a zrejme problém v MM

sandra098
•
12. nov 2020

Zdravim 😀ja som tiež začala užívať inofolic combi . Odporučil mi ich môj ginekolog stoho dôvodu že od 15 stich nemám menštruáciu a to keď aj mám tak to iba také spinenie a to trvá 3 dní a koniec .ako som.zacala užívať inofolic tak ma začalo bobelievat pod bruškom a mavam ružové vitoky môže to byť ovulácia ?

timeabeni
•
12. nov 2020

Ja som uzivala inofolic a všetko som mala intenzívnejšie...
Cely cyklus, ovulaciu, bolesti, výtok....
A aj som otehotnela do troch mesiacoch, síce následne som potratila, ale potom som si nasadila opäť inofolic a do pol roka má dal opäť dokopy a naštartoval moje telo na druhé tehotenstvo 🙏❤️
Druhé UŽ úspešne tehotenstvo...❤️❤️❤️
Takze ja môžem len odporučiť inofolic combi a určite ho opäť nasadim ak budmeme chcieť druhé babo a nebude sa dariť...