icon

Menštruácia a otehotnenie po kyretáži

ejkej
13. máj 2023

Hľadám informacie, či sa niektora z vás stretla s rovnakým problémom. V septembri 2022 som bola na kyretazi, MA v prvom trimestri.Menstruaciu odvtedy mám každý mesiac, avšak trva IBA 2 dní. Pred zákrokom som mala tak 4,5 dní a aj som mala mierne bolesti. Máme dve deti, avšak aj kvôli môjmu veku by sme si priali aj tretie, no táto nijaká menštruáciu, mám strach, či tou kyretazou niečo nepokaslali, že sa nám to už nepodarí. Keby neplánujeme ešte bábätko, tak by som bola spokojná, že len dva dni a konečne po 20 rokoch žiadna bolesť, ale v tejto situácii sa obávam či sa nám to ešte podarí. Stalo sa vám niečo podobné?ďakujem

wishes
14. máj 2023

@ejkej Ahoj, ja som mala prave prvu menstruaciu po kyretazi… predtym mi trvala stale 7 dni a teraz to bolo 5 dni, tiez sa mi skratila… som zvedava, co to so mnou este narobi, ako mi upravi ovulaciu alebo ci neskrati cyklus 🙄

as1184
15. máj 2023

@ejkej bolo by dobre ísť na vyšetrenie, či je všetko v poriadku

drm21
16. máj 2023

@ejkej Ahoj ja som tiež zažila MA presne v siedmom týždni, Akurát že som sa Vyčistila sama Ale taktiež mi nasledujúce dva menzesi prišli s meškaním a boli Max dva dni predtým som tiež mala 4-5 dní, No a momentálne som už v 7. Týždni Takže Nemyslím si že by bol nejaký problém🥰

ejkej
autor
16. máj 2023

@drm21 ja len, že keby to je 2,3 mesiace tak by som to neriešila, ale už je to 8 mesiacov a stále len 2 dni a koniec. V júni idem na preventívku, tak dúfam, že zistím, prečo je to tak.

drm21
16. máj 2023

@ejkej tak podľa mňa je to hádam v poriadku si myslím... Podľa mňa by nemal byt problém otehotnieť, ale tak určite radšej aby lekár posúdil, budem veľmi držať palce aby všetko dobre dopadlo 🥰