icon

Mesiace bez menštruácie a doktorka tvrdí, že som zdravá

kiki255
1. feb 2020

Dobrý deň. chcela by som sa opýtať, či ma niekto skúsenosť s nepravidelnou menštruáciou. Nič mi nepomáha. Minule som dostala po polroku mrchu 23. Septembra a dosť silnú. Od toho januára do dnešného dňa nič, čo sú už 4 mesiace. Lekári ma neriešia a moja gynekologička, od ktorej som odišla tvrdila že som v pohode, že vaječníky sa tvária ako keby prebiehala. Mala som pocit že mi Absolútne neverí, že menstruacia nebola. Zvláštne je, že ovuláciu mávam. Je to vôbec možné mať ovulaciu bez menštruácie ? Je vôbec možné v mojom stave mat V budúcnosti dieťatko? Prešla som aj endokrynologicke a všetko možné. Podľa všetkého som zdravá 🤔😓 A ak poznáte nejaké dobré recepty, niečo z lekárne, alebo bylinky, budem vďačná za každú radu.
PS: včera som mala na toaletnom po utreti slabulinký svetlo ružový výtok aj s priesvitným hlienom a o pár hodín bol Len kúsok tmavohnedý. Od vtedy nič.

deti95060810
1. feb 2020

určite by som vymenila lekárku...

kiki255
autor
1. feb 2020

@deti95060810 áno Aj sa stalo, ale všetci tvrdia to isté. Alebo mi dali antikoncepciu na úpravu. To pomohlo na chvíľu a potom ignorovalo aj to...nič

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
77daniela77
1. feb 2020

@kiki255 Skus alchemilkovy caj.

manchester123
1. feb 2020

@kiki255 presne môj prípad, trvalo to vyše 5 rokov, potom som zmenila gyn a čuduj sa svete nasadil mi lieky na podporu ovulácie, pretože jeden vajecnik bol akosi zmätený z celej mrchy situácie a upravené. Potom sa mi konečne podarilo aj otehotnieť. Teraz po pôrode síce príde každý mesiac ale ako sa jej chce 😂. Aj mne nasadili vždy antikoncepciu, ale aj tak po vysadení žiadne zmeny.

brita7777
2. feb 2020

a kolko vazis ? ak mas podvahu, moze ti menstruacia absentovat..doktor by ti mal pichnut injekciu na vyvolanie menstruacie.
treba ist tiez na sono vajecnikov.

kiki255
autor
3. feb 2020

@brita7777 nie som chudá. Som akurát od mala. Vyvolávačku dávali, prišli ale potom sa na to vykašľala mrcha znova 😝 nechcem pravidelne chodiť na vyvolávačku ....a lekári s tým nič nerobia 😡