icon

Mesiace snaženia a nič

bezmena18
16. máj 2018

Ahojte žienky chcem sa len spýtať že koľko ste sa snažilkovali my sa snažime 4 mesiac a stale nič a už začinam byt celkom nervozna kolko ste sa snažili vy 😊😊 ďakujem vopred za každu odpoved 😍😍

Strana
z2
janynyna
16. máj 2018

@ressankajanka ja som to ani v zlom nebrala co si mi napisala☺ hlavne je ze sa zadarilo☺

lusyc
Autor odpoveď zmazal
mata682
16. máj 2018

5 mesiacov. 🙂

ivanalik
16. máj 2018

@bezmena18 8 mesiacov

miriam439
16. máj 2018

@ressankajanka Ďakujem. Dieťatko si veľmi želám, ale je to naozaj ťažké hlavne na psychiku, keď sa dlho nedarí. Preto sa zmierujem pomaly s tým, že ak sa to toto leto nepodarí, končím. Nekúpim už ani jeden vitamín a o hormónoch ani nehovorím.
A vám gratulujem, že ste sa dočkali vytúženého bábätka a nech všetko dotiahnete šťastlivo do konca.

bezmena18
autor
16. máj 2018

Zienky dakujem ste uzasne 🤗

ja_bb
16. máj 2018

9m a potom na radu kamosky som kupila ovulacny test a hned sa zadarilo...netriafali sme sa :D

maco231
17. máj 2018

2 roky a stále nič , obaja máme všetko v poriadku . Nikto nevie kde je problém 🤷‍♀️

mircalla
17. máj 2018

4 mesiace su nic. Pokial to bude viac ako rok treba sa dat vysetrit, a to nemyslim bezne u gynekologa a poriadne vysetrenia v CAR

nikol9m
17. máj 2018

Ahoj držím palceky Ján keď viem ake to je stou psychikov .. My sám znázornená rok a pól prvý rok ja som volán problem obsolvovala som laporoskopiu jak sme si mysleli ze všetko je Ok nebol žiaden problem bummm nato manžel má velmy zlí spermiogram nepohyblivé spermie tak zee takk doma stoho uz na nervy ale dúfam ten to raz prídem ❤️ Tak ver tomu ze to príde kedy má 😘

ewhita
21. máj 2018

Na piaty mesiac to u nás vyšlo... 🙂

agus87
23. máj 2018

@maco231 Kamoska mala to iste s manzelom, vsetko mali v poriadku a po 5 rokoch snazenie si nasadila Femibion s Metafolinom (pre nu metafolin bol dolezity) a hned na prvy sup sa im zadarilo. Tu su iba vitaminy bez predpisu. Drzim palce! 😊

meaningful
26. máj 2018

Ahoj my sme sa snazili 5 r. vsemozne... potom to prislo, doslo sa na problem so stitniu zlazou, upravili sa lieky a uz sa tesim z 2 synov ;) Drzim palceky , stoji to za to si pockat.

Strana
z2