Mešká mi menštruácia
Ahojte baby chcem sa spýtať po koľkých dňoch meškania ms vám test potvrdil tehotenstvo a aký test ste použili?
Ospravedlňujem sa ak tu je takáto téma už ale ja som ju nenašla 🙂
@martuska12345 ahooj...mne uz po par dnoch meskania ukazal nie jasne dve ciarocky...jedna bola taka slabsia (tzv. Duch) ale uz tam bola a pouzila som obycajny tehotensky test z dr max...za 3.99 a obsahuje 2ks 😉
@bajka16 ahojky digitálny z dm to som ešte nevidela viem že len ten pruzkovy majú teda aspoň u nás v Nr 😅a možno že majú aj digitalny pôjdem cez víkend na nákup tak pozriem
@martuska12345 baby test sa to volá myslím. Taká fialová krabička. Ak nebudú mať choď do tety aj tam som ho kupovala.
@jarka1203 ahojky mne mešká len jeden deň zatiaľ a tak sa pýtam som zvedavá že aké máte vy skúsenosti baby 😊volala som dr a tá mi povedal že môže mi ukázať až po 10 dňoch meškania že každá žena to má inak 🙂
@bajka16 dobre pôjdem pozrieť 🙂ďakujem ti za odpoved
@martuska12345 podla mna aj podla toho kedy ste mali pohlavny styk....mozes byt kludne aj 2 tyzdne tehotna a to uz ukaze aj po tych 2 dnoch meskania...minimalne toho "ducha"....ak si nedockava a zvedava kup ten dr max test a mas 😉
@martuska12345 ducha na teste mozes mat tak 7-10dni po ovulacii. je to trochu individualne. ak si mala ovulaciu 2t pred ocakavanou ms, tak uz aj pred ocakavanou ms ti test moze ukazat. ak si mala ovulku o tyzden neskor, tak po 3-4dnoch meskania, ak si mala tesne pred ms, tak po 10dnoch meskania.
tie dni, to som len tak priblizne davala, ale zjednodusene to takto plati. preto maju neiktore zeny pozitivny test uz pred ms a ine az po 2t meskani. tiez torchu zavisi aj od mnozstva HCG hormonu, ktory sa tvori, to ej tiez individualne a rozmedzie je velke ak sa neiktorej tvori na hornej hranici, bude mat test skor pozitivny, ako ta, co ma hodnoty na spodku normy.
@martuska12345 pri synovi az po tyzdni meskania slabe ciarky.pri dcere uz 3 dni pred ms slabe ciqrky
@majamat ďakujem super si mi to vysvetlila 😊😊ja som si robila dneska ráno obyčajný pruzkovy gsmamatest a zatiaľ nič ale veď mám len jeden deň meškanie tak počkám pár dni ešte 🙂
@lienka9 to je sranda že pri každom bábätku si to mala inak 😊
@martuska12345 drzim palce
@majamat ďakujem 🥰
Dva dni a vedela som :D
Ja som si robila test ked mi meskala menstruacia dva dni a ukazal🙂
Najlepšie z prvého ranného moču, pozor na citlivosť testu 10tkovy. Ukázal mi 12dpo peknú ciarku- Dr. Max alebo Livisan test z Benu lekárne sú naj.
V deň meškania mi ukázali testy //
@martuska12345 den meskania. Pozitivny test🥰
@martuska12345 tak mne meškali jeden deň. Čiarka bola výraznejšia ako kontrola (ale zase pri dvoch plodoch to tak býva)
@martuska12345 ja som mala obe tehotenstva slabú čiarku deň pred MS. Čiže skús. Ale ak by si mala ovuláciu neskôr, + dlhšie uhniezdovanie, nemusí ti ešte ukázať.

Myslím, že nejaké 3-4 dni mi meškala menštruácia a robila som si test 10dni po oplodnení. Obyčajný z dmky digitálny, sú tam dva v balení. A tento vždy ukázal na prvý šup správne 👍