Mešká mi menštruácia a mám výtok
Ahojte zienky.Meska mi menzes.Mam vytok skor taky priesvitny a niekedy biely.Robila som si test a bol negativny.Uz som stoho nervozna..Snazime sa o babetko uz tri roky.
Kolko dni ti meska menstruacia? Mozno sa oneskorila kvoli nachladnutiu pripadne z kupaliska alebo jazera nieco pochytala... skus este par dni pockat potom testovat ak bude negativny zbehni k doktorke ak bude pozitivny objednaj sa na vysetrenie az o par tyzdnov aby bolo rovno na sone nieco vidiet . Drzim palce
@sofijecka teda kolko dni ti meska som sa chcela spytat 🙂
Uz 5 den..mam ju stale presnu 28 -29 dni...pri vode som nebola a ani nachladena niesom...
A pobolievaju ma krize aj v podbrusku.. Ako pri ms ale uz druhy tyzden 😕
Pri dvoch dcerach som mala este menstruaciu a bola som uz v 3 mesiaci.Takze vtedy ak sa mi nedostavila tak mi hned ukazalo 2 ciarky..Ale teraz nic..ani ziaden duch..no ak sa do zajtra nedostavi zavolam k dr...no strasne by som chcela aj ked sa bojim..
@sofijecka môže to byť cysta ja som tak mala neboj na budúce sa to už podarí, ale ešte môžeš byť tehu
@bobricek1979 pred 2 mesiacmi som bola na preventivnej...bolo vsetko v poriadku..za tak kratky cas sa moze objavit cysta ?
@sofijecka môže
@bobricek1979 do stvrtka ak nedostanem tak mam ist na gyndu 😕

@sofijecka neviem co to moze byt ale mala by si zajst k lekarovi 🙂 kolko dni si po ms?