icon

Mešká mi menštruácia a nemám príznaky tehotenstva

sofijecka
9. apr 2020

Ahojte..Meska mi menstruacia.Nemam ziadne priznaky zeby mala sa dostavit ale ani tehotenske..Snazime sa uz dost dlho..Uz som to neriesila..Ale stale pred ms uz 2 tyzdne pred zacatim ma strasne boleli prsia..Ale teraz absolutne nic..Stertli ste sa stym ?Dakujem a krasny dnik prajem 😉

Strana
z2
jaskolka
9. apr 2020

Nemusíš mať nijaké priznaky,sú ženy, čo proste jedine co ich upozorni na tehotenstvo, je len meškanie menštruácie. Čiže kúp test a uvidíš

sofijecka
autor
9. apr 2020

@jaskolka dnes zbehnem do lekarne...Aj sa bojim ho spravit..To sklamanie ak bude negativny

kulumulu123
9. apr 2020

@sofijecka ja som nemala ziadne priznaky ani pri jednom mam 2deticky. Uplne bezproblemove tehu. Vzdy hovorim ze moj jediny priznak tehotenstva bol porod 😁 teda okrem vynechanej ms aj to mam cyklus ako hodiny presne 28dni ale tehu mi ukazalo az po 3-4dnoch tak nestresuj a testuj aj par dni po sebe ak treba. Drzim palace aby to dopadlo tak ako chces ty...

sofijecka
autor
9. apr 2020

@kulumulu123 ved aj ja mam cyklus pravidelny...Len teraz viac stresu mam..Ale stale ma boleli prsia 2 tyzdne pred..Cakam kym otvoria lekaren..Mam ju hned po blizku a pojdem kupit..Som nedockava a aj sa bojim...

jaskolka
9. apr 2020

@sofijecka držím palce na //

sofijecka
autor
9. apr 2020

@jaskolka Dam vediet 😊

deean
9. apr 2020

@sofijecka s tymi prsiami to mam rovnako, bolievaju ma od ovu a teraz nic, dostat mam zajtra 🤷🏻‍♀️

nikapuggioni
9. apr 2020

@sofijecka drzim palce a daj vedieť 🙏☺️

sofijecka
autor
9. apr 2020

@deean mne meska uz 5 den..a to mam ako hodinky..a tie prsia niekedy je to neznesitelne..Potom dajte vediet ci dorazili

deean
9. apr 2020

@sofijecka uff mne urcite pridu, ja tolko stastia nemam :( Otestuj a daj vediet, 5 dni meskania to nie je uz len tak 😉 Drzim Palce!

olinka1502
9. apr 2020

@sofijecka mne meskali do vcera 1. den a dnes prisli slabe ale postupne to silnie :/ bezala som si do lekarne tiez po testy ktore boli negativne takze uplne chapem tvoje obavy ....ale tebe drzim palce aby sa to podarilo

klarik707
9. apr 2020

@sofijecka som zvedava, co ukaze test, drzim ti velmi palceky aby bol pozitivny 🙂 najlepsie je, ked to zena neriesi, vtedy najrychlejsie otehotnie.

sofijecka
autor
9. apr 2020

Dakujem zienky..Bola som rano v lekarni..test nemali 😕..A 20 km kupit test inde teraz neriskujem...😭

deean
9. apr 2020

@sofijecka nejaka znama doma nema? skus sa popytat

sofijecka
autor
9. apr 2020

Už som každej asi napisala ..nemajú

sofijecka
autor
10. apr 2020

@deean ahoj..Ty mi napis keby nahodou ti dorazili...Ja zatial nic 😕...Dufam ze sa ti nedostavia 😊

deean
10. apr 2020

@sofijecka ahoj, a kolko ti uz meskaju? Ja mam dnes dostat, zatial lezim v posteli ale nic, ani prsia, ani brucho, cudne... a mne sa pred menzesom zvacsia skoro o cislo a ani dotknut sa ich nemozem, teraz furt chytam ze nic, su ako po menzese praveze😅 vidim se tiez nespis, 4 dni som sa po sebe budila okolo 5, spln 😜

deean
10. apr 2020

@sofijecka tak nic, zacinam citit brucho ako som vstala... :(

sofijecka
autor
10. apr 2020

@deean mrzi ma to 😕ale moze to byt plany poplach 😊

sofijecka
autor
10. apr 2020

@deean ja som od 4.15 hore 😆..Nemozem ani spat

deean
10. apr 2020

@sofijecka uplne slabo citim, chvilami vobec, ale tak to byva ked mi prochadzaju, ja si fakt nefandim :D

sofijecka
autor
10. apr 2020

@deean ani ja si nefandim..No uvidime..dnes 6 den

sofijecka
autor
10. apr 2020

@deean nerozita umna prevlada..a co ty ??Dostala si ??Dufam ze nie

deean
10. apr 2020

@sofijecka zatial nie, ale brucho boli uz viac 🙄 a pozeram ze ty uz mas dve deti, a teraz chcete tretie?

sofijecka
autor
10. apr 2020

@deean No ano mam..Akp to je vsetko zlozite..3 dcera mi zomrela ked nemala ani mesiac 😭...Takze manzel stale chce a aj ja...

deean
10. apr 2020

@sofijecka uff to mi je luto 😢 verim, ze vam to vyjde 🍀

sofijecka
autor
10. apr 2020

@deean uz ma zacinaju boliet krize aj brucho..Takze asi stoho nic...Mam zmiesane pocity zas a znova...

deean
10. apr 2020

@sofijecka ja toto zazivam uz skoro dva roky. Uz som si supla aulin, a stale sa mi to nespustilo, pre mna najhorsie stavy 😷😢 manzel mi chce naliat prosecco, robi veceru, a ja vobec nemam ani chut, na nic 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😢

sofijecka
autor
11. apr 2020

@deean tak to ti verim..Mne sa zatial nespustilo 😕Vecer som este sadla k stroji a sila som ruska..Aby som na nic nemyslela..No a rano zas rozmyslam a je mi stoho nanic..😭My si nedavame pozor uz 5 r..Nesilime to ale stale mam ako hodinky a teraz bola malicka nadej a asi nic stoho 😭😭

deean
11. apr 2020

@sofijecka kym nepridu, sanca je vzdy 🍀

Strana
z2