icon

Meškanie menzesu a potom slabé krvácanie

jaja147
15. feb 2020

Už som na nervy...meškanie 9 dní..Bola som u doktora objednal ma o 6 dní na krvné testy pretože mam úplne všetky možné tehotenské symptomy a test ukazuje negative takže mi povedal že len čakať a stále skušat testovať.lenže..dnes ráno slabé krvacanie žiadne bolesti..mam z toho stress doktor povedal že 9 dni je už veľa to už by malo ukazovať aspoň tu slabú druhú čiarku..mal niekto podobné skúsenosti?🤔😐

veronika1234512345
•
15. feb 2020

@jaja147 ja som mala raz 6 dňové meškanie. Ovulácia potvrdená doktorom, snaženie sa v tom čase, meškanie menzesu ale testy biele.
Menzes prišiel o cca 2 dní.

leuska15leuska15
•
15. feb 2020

@jaja147 9 dní je síce dosť, ale nie je ti nemožné. Mohla si mat ovulaciu o 7 dní neskôr ako zvyčajne (mne sa to deje často, ale aj pri pravidelnom cykle sa to mohlo tentokrát stat). Ak si mala ovulaciu neskôr, otehotnela si možno neskôr a tehotenský test nestihol ukázať druhu čiarku. Nehovorím, že je to strašne pravdepodobne ale je to možné 🙂

deti95060810
•
16. feb 2020

mala som tak isto ako ty....samozrejme testy som si nerobila... Po čase som sa dozvedela že som tehotná...

jaja147
autor
•
16. feb 2020

Babi..ja krvácam ale stále mam ten pocit ze som tehotna nejdu zomna kusy ani nemam bolesti zeby som potratila..takze neviem na com som🤔 je to take čudné všetko stále cítim nafuknutie a trosku aj chrbat a ranne nevolnosti..zevraj si mam spravit test ked prejde krvacanie..neviem len čakať a čakať..😑

tinka1234567
•
23. máj 2020

@jaja147 ahoj no ako to dopadlo, bola si tehotná ci nie? Ja som na tom podobne, meškali mi 3 dni a mala som tehotenské príznaky.. Dnes som začala krvácať ale je to úplne slabé, nie ako inokedy keď mám ms..

janabila203
•
10. okt 2024

Ahojte chcela by som sa spýtať 5dni mi meškalo o dva dni som mala krvacie le tri dni mohla to byť ms