Moja priateľka má 16 a ja 17 rokov, chceme dieťa
Aké sú zákony ???ket chceme bábätko ????keď priateľka má 16 a ja 17 rokou boli by niake zákony proty tomu ????
Priateľka nech si dorobiť školu tiež, a keď bude mať skončenú tak potom majte. Ale pokiaľ nie ste plnoletý môžu byť všelijaké problémy. A ešte čo jej rodičia ? Aby ju netlačili do potratu v prípade že by sa podarilo keď už bude plnoletá je zodpovedná sama za seba
Už je preč.
@vlado_1245 Ahoj, a kde pracuješ
Veď sa starajte dalej o tvoju sestru, vychovajte ju a neskôr ked budete starší plánujte dieťa ak ho dokážete uživiť.
To ktory sud zveri 15 rocnemu decku 5 rocnu sestru do starostlivosti? 😀
keď vám chýba kamarát na hranie, choďte na ihrisko
@vlado_1245 toto "zase" by ta malo nakopnut, aby si cosi robil so svojim vzdelanim. A az potom sa pustil do produkcie potomkov.
Najskor sa nauc poriadne gramatiku a potom maj deti
A veď si spravte 😂 aj trojičky.
@vlado_1245 ak máš ty skončený gympel, tak ja zožeriem kefu 🙂 panebože , ved prázdniny už skončili... Tak šup do školy
naaa tu sa musi niekto poriadne nudit, alebo sa im proste uz nechce ist do skoly, no osobne dost pochybujem o tom, ze by toto cele malo na sebe co i len stipku pravdy
Šup do školy doučiť sa aspoň pravopis. Potom práca, zázemie a potom riešiť dieťa
Určite áno, zákon je čím ďalej tým '' ostrejší,,.. Bude k vám chodiť sociálka, a priateľka bude musieť chodiť na úrad po riešiť každý mesiac nejaké veci, viem to lebo bohužiaľ tiež nie som plnoletá.. Tak ze tak
@vlado_1245 na gymnazium? Si si isty?
Odporúčam najprv do študovať a naučiť sa pravopis. A potom až budete mat priaznivé vyhliadky, stály príjem a strechu nad hlavou robte deti.

Chlapce, prosim ta, nemaj dieta este aspon minimalne 10 rokov. Ked porovnam seba aj kopec znamych ludi, co poznam od detstva, boli z nich blizko k tridsiatke uuuplne ini ludia ako v sedemnastke... Si este dieta, ano su deti viac aj menej vyspele, ale stale su to deti... Zivot ta zmeni a chalan ako ty ma riesit skolu v prvom rade, myslis, ze ti frajeri, co sa vozia v peknych autach, dovolenkuju kazdy rok pri mori, maju svoje byvanie- myslis, ze ti uz mali komplet vzdelanie v 17 rokoch ukoncene este na takej urovni, ze nevedia ani dobre pisat po slovensky? Prosim ta, veeela sa uc, trochu si uzivaj, snaz sa najpv zarobit tolko penazi, aby si mal vlastne byvanie, hoci na hypoteku, lebo podnajom je cista strata penazi, platis dakomu za byvanie, ktore nebude tvoje nikdy, pri hypoteke splacas postupne nieco, co bude tvoje... Vela cestuj, sportuj, vela citaj, zabavaj sa s priatelkou, chodte spolu na tury do prirody, vela sa rozpravajte o vselicom moznom... Ste neuveritelne mladi a rozchadzaju sa aj pary, co su spolu vela rokov, je tam nevera, nadavky vyhrazky, vseliake hnusne veci... Myslis si, ze akurat ty s priatelkou budete od toho uchraneni? Mozno ano, mozno nie, ale vzdy je vacsia sanca, ze vam to vydrzi, ked sa budete poznat lepsie, ked dospejete, ked spolu prezijete vela situacii... A ked sa rozidete, co potom chuda to dieta? Ak je pravda, co pises, ze si sa staral nejakym sposobom o mladsiu sestricku (neviem, o co tam islo, no pravne ti urcite nebola zverena, kedze nie si ani plnolety), ak si len trosku vnimal akekolvek dieta, musi ti byt jasne, ze je s nim velmi vela starosti... To ti fakt chyba??? Nic vas netlaci, ludia si dnes bezne zakladaju rodinu, ked maju dvakrat tolko rokov co ty... Skuste si s priatelkou kupit steniatko a starat sa onho komplet (jedlo, vencenie, zverolekar, prechadzky, vycvik aby posluchal). Ked sa ti dakedy nebude chciet ist so psom von, hoci budes musiet, alebo nebudes mat peniaze na granule alebo pes bude stekat a neda ti spat, alebo bude chory a ty sa budes musiet starat - vtedy si spomen, ze starostlivost o dieta by bola oproti psovi este asi tak milionkrat narocnejsia v kazdej oblasti.... Pytam sa ta seriozne: fakt ti toto chyba??? Alebo mas 50 rokov, ze sa musis s deckom ponahlat, utecie ti nieco??? Nie... Tak preco si neupraces svoj vlastny zivot? Alebo to chce tvoja priatelka? Ak ano, ty jej to nevies rozumne vysvetlit, ze je to zbytocne skoro? Naozaj priatelsky sa ta pytam na DOVOD - preco by ste chceli tak skoro dieta, s ktorym uz kazdy zivotny krok bude omnoho tazsi ako ked ste len sami? Lebo je to tutuli mutuli vonavy maznacik a vy ho proste chcete a to je akoze cely dovod? Ak ano, nezda sa ti, ze takto nejako rozmyslaju mali skolkari - chcem nieco a hotovo! Dospeli si vsetko, co chcu riadne premyslia, ci im to bude stat "za to". Mas ozaj dospely rozum, ci rozum maleho fracka, ktory si dupne nozkou, ze nieco proste chce, bez toho, aby si dokladne zvazil, do coho sa vlastne pusta?