Moje ovulačné testy
Baby pridavam ovulacne testy,17DC som mala ovulaciu kedy sme sa snazili viem ze teraz su neni pozitivne ale su stale take silne ,mali ste to tak aj vy? Alebo vam po ovulacii slabli?

@monci234 s tymi ovulacnymi mozes v tomto stadiu prestat, nic ti nepovedia. Testuju hormon, ktory mas v tele bezne, a ty testovanim iba hladas nahle zdvihnutie hladiny tohto hormonu, co je spustac uvolnenia vajicka. Pozitivny test si mala pred 7 dnami, to sa oplodnene vajicko ani nestihlo uhniezdit, neprodukuje sa este HCG. Ak by si aj mala ovulaciu 17 DC hned ako bol pozitivny test, a vajicko sa uhniezdilo v najskorsi mozny termin 6 dni po, este bude trvat najmenej dva dni, kym to najcitlivejsi domaci tehotensky test zachyti. Ale je tiez rovnako mozne, ze ovulacia bola do 48 hodin od pozitivneho testu, a oplodnene vajicko sa moze uhniezdit az 12 dni po tom, a test by to mohol ukazat az o dalsie dva dni, cize je mozne, ze ovulacia bola 19 DC, uhniezdenie az 31 DC a pozitivny test az 33 DC. Tychto par dni nema zmysel obsesovat nad testami, lebo nemaju ziadnu vypivednu hodnotu. Pockaj par dni, a mozes testovat tehotenskymi, ovulacne si odloz do suflika.
@monci234 ahoj,tak ako to dopadlo? Si tehu alebo nie? 🙂
@monci234 presne takúto slabucku ciarku som mala aj ja a o 2 dní NATO mi prisli svoje dni a dosť silné neviem ako mám tomu chápať
@stankapukacova Ja som pri prvom otehotnela podľa testu.Pri druhom ukazovali stale rovnako slabu az ziadnu ciarku,ovu. som mala posunutú az na 17-20 den (cca 31 dnovy cyklus,co dava logiku,ze dva tyzdne pred novym cyklom), takze sme to skusili len takto podla dni a vyslo,hoci testy nic neukaozovali.
Kocky tu sú moje ovulacne testy 13 deň cyklu bol najsilnejší to bolo 30.12 to sme malý styk a aj 31.12 ties odvtedy až dodnes má boli ľavý vajecnik potom ako by ma vnútri niečo ťahalo potom bolesť kryzov plynatosť a citlivé až boľavé prsia čo si Otom myslíte môže to byť oplodnenie lebo toto som nemala ešte a bolenie v podbrušku ako pri Ms čo si myslíte kedy si môžem spraviť test či počkať až keď mi majú prísť svoje dni ďakujem lebo ovulacne testy som si robila po prvý krát
@monci234 a bola si nakoniec tehu?
@evka13456788 nie je
@tobycko123 to máš dr max? Myslím že ten 11DC o 21:45 je pozitívny. Ak možem tak odporúčam ovu testy clearblue ja som nimi kontrolovala jeden cyklus a potom som aj otehotnela.
@sweetbrownie ano dr.max. no zvyknem mávať práve neskor ovulku podľa bolesti ale teraz som pila alchemilkovy caj, tak je možné, že sa mi zmiernili a prišla skôr. Budem testovať ďalej, uvidíme. Ďakujem za odpoveď
@sweetbrownie prosím ta, kde si kupovala tieto clearblue testy? Neviem nikde nájsť na nete, iba digitálne
@tobycko123 tie velké ružové sú clearblue a zabudla som napísať že sú to digitálne. Ak ho vyberieš tak ti tam zostanú takéto paličky.
@sweetbrownie aha, tak ďakujem. Ak to nevyjde tento cyklus tak nabudúce kupim
@tobycko123 určite mne to dopočul gynekológ 7 mesiacov som používala tieto dr max ako boli dobré no keď som mala pozitívy dr max ovu test tak tento clearblue bol negatívny no a nakoniec som 8 mesiac merala len týmto a dočkala som sa. Keby som sa do toho viac vyznala tak by som hned začala s tými digitálnymi
@tobycko123 držím palce nech sa čím skor poštasti
@sweetbrownie no dúfam, že im môžem veriť. Ja som vlastne po MA a po prvej ms. Cyklus mávam ako hodinky, tak už to hádam vyjde konečne. A tie dr.max si mala pozitivne a ovulka bola len neskôr, alebo nevieš? Tak si myslím, ze keď sme sa teraz snažili 11, 12 a 13 dc tak by z toho niečo mohlo byť 😊
@tobycko123 no ja som ovu mala až na druhý deň od pozitívneho testu. My sme sa bundy snažili v den kedy bol pozitívny a nič z toho a potom sme skúsili po 24 hodinách. Ale každý to má inak vraj spermie ak majú dobré podmienky vydržia 3/4 dni zaleží od kvality a tak dalej. Tak to ma mrzí že to takto dopadlo. Nechcem aby to znelo hnusne alebo tak no keď už sa ti podarilo otehotnieť tak teraz možeš otehotniet rýchlejšie vďaka tomu.
@sweetbrownie práve preto som začala robiť ovu testy, keďže som čítala, že by to teraz mohlo byt plodnejsie. Predtým som to vôbec neriešila, snažili sme sa rok a pol a takto to dopadlo. Našťastie bez kyretu, ale čakala som 5 týždňov na samovoľne spustenie. Dúfam, ze sa to už nebude opakovať 😏 ďakujem veľmi pekne za tvoje odpovede 😉

@monci234 ovulacny