icon

Môže 45-ročný muž stratiť plodnosť?

20. sep 2024

Minulý rok v tomto čase som otehotnela od manžela ktorý má 45 rokov.
Po spoločnom uváženia som bola na potrate.
Prešiel rok teraz by sme dieťa už chceli.
Ja som mala ovuláciu aj styk sme mali ,ale ani rok po kyrete niesom tehu.
Je možné,že manžel už v tomto veku nieje plodný?

Strana
z2
dobryden
20. sep 2024

Mozno mas uz menej kvalitne vajicka,plus stres atd.Muz moze nyt plodný aj v 70 -ako Kajá.Ty sa chod vysetrit.Ale zaujimave je ze pred rokom ste dieta nechceli a teraz tlacia na pílu.Co take podstatne sa za ten rok zmenilo?

really8
20. sep 2024

snowflakenel
20. sep 2024

Nezufaj...My sme s manzelom spolu skoro 18 rokov ,mali sme sex stale bez,ochrany a az teraz v 40 ke sa zadarilo......

majamat
20. sep 2024

pred 40-tkou som otehotnela na prvy sup. potratila som. po pauze sa mi uz dalsie 2r nepodarilo otehotniet. prve dieta bolo tiez an prvy sup.

poznam pripad, ked maju dieta prirodzene a dalsie sa im nedari, boli vysetreni a nekvalitne spermie. nema este ani 40r-.

cize problem moze byt na oboch stranach. to, ze sa vam predtym podarilo nic neznamena a teda zvlast ak vek postupuje.

snowflakenel
20. sep 2024

@majamat my sme sa snazili dlllllho, zial manzel zle spermie. O,5% morfologia.
Po rokoch mame.prirodzene

luccija
20. sep 2024

@snowflakenel to musí byť veľká radosť ani si neviem predstaviť tých 18 r to už si sa asi aj nastavila, že dieťa nebude a zrazu aká životná zmena držím palce

alickapusinka
20. sep 2024

Myslíms i že asi si premrhala šancu.Bola si tehotna išla si na interupciu.A teraz chceš sranduješ.Ja mám kamarátku pre svoje nerozvažne konanie ked išla dobrovoľne na interupciu teraz má 45 a deti nemajú.Asi to tak ma byť šancu si dostala.

alickapusinka
20. sep 2024

@mell27 aj aj si myslím že je to troll máš pravdu.

snowflakenel
20. sep 2024

@luccija sok to bol taky, ze som skoro skolabovala.....Prve mame cez ivf. A toto druhe prirozdene. Asi to tak malo byt.

majamat
20. sep 2024

@snowflakenel mala som kolegynu co nemohla mat s muzom deti. nieco po 40-tke sa jej zacali nejake zdravotne problemy - tusim opuch noh, ci nieco podobne. dr ju poposielala na vysetrenia a ake prekvapko. bola tehu - u 5m.
ked sa jej narodila dcera, tak ju dr nahovarali na dalsie, ale uz sa s mm citili stari a tak uz nechceli. a teda ako si muz 20r nedaval pozor, tak zacal 😀

alickapusinka
20. sep 2024

@h2 no asi ked sa učila biologia dotyčna chybala.

hendikep
20. sep 2024

ja by som bila takychto ludi 😡”pred rokom sme nechceli dali sme to prec, teraz chceme a nemame tak dupeme nozkami ako male deti ze preco sa nedari” kokos to hovorime o ludskom zivote ci o kupe noveho televizora?!!!! presne preto by sa mali obmadzit potraty…!

hellionka
20. sep 2024

jeden rok … fakt smutné …

Strana
z2