Môže byť neskorá ovulácia problémom pri snahe otehotnieť?
S muzom sa snazim uz 15 mes. o babatko, styk mavame pravidelne, v case ovulacie castejsie. Bola som s tym u gynekologa, pozrel ma zospodu a zistil, ze ovulacia sa este len blizi, ze nastane ak nastane az okolo 16-17 dna cyklu. Moj je pravidelny kazdych 28 dni. Vsetky priznaky ovulacie mavam okolo 12-14. dna, zvacsa sme sa snazili do toho 14-15. dna a nic. Myslite, ze je problem, ze ovulaciu mavam tak neskoro? Podarilo sa niekomu takto pocat babo?
ja mam 28 dňový cyklus, a viem na hodinu kedy mam ovu podľa priznakov, a bolo to 16-17ty, zapisovala som si to... mame tak uz 3 bejbe v očakávaní, priemerne po 3m snaženia vždy vyšlo
@nela6 🙂tak to máte veľkú radosť ja neviem no kedy presnú mám ovulaciu preto som šla ku gyn aby mi povedal mám tri deti a trafilo sme sa do ovulácie bez toho že som si to počítala vždy sa pritrafilo 🙂ale teraz som na pocitoch či môžem byť alebo nie keď neviem kedy bola presná ovulácia
@rita0123 ja nepočítam, ja sa počas plodnych dni citim ako nymfomanka, a v deň D, to celý deň má nezaujíma nič len sex, zlostim sa na muža ked nemám, alebo len raz... 😄 vážne... a ešte citim bolest kedy presne je vajko pripravené... bez toho by som asi po ne úspechoch volila meranie bazalky ako prvé... a spermiogram...
My sa snazime uz skoro 6 rokov a stale nic. (s urcitymi komplikaciami)
Mozno toto niekomu pomoze. Ja mam 2 rocnu z ovulacie den 30/31 & teraz som v 17tt z ovulacie den 23. Ale... ja mam PCO takze bol problem otehotniet. Treba zistit preco je neskora ovulaciu. Vacsinou to byva porucha cyklu. Pri prvom aj druhom som uzivala vceliu matersku kasicku, vitex & dobre vitaminy. Pri druhom som brala gynex, black cohosh na ovulaciu a tiez vitaminy. Toto mne osobne pomohlo. Ale nebolo to lahke ani rychle. Mne aj cysty nasli to bolo pricinou problemov s otehotnenim

Mne dr povedal 28.1 že už mám po ovulacii 23,24 sme mali s mužom sex a stále som na obavách či môžem otehotnieť menzes bol 17.1 a trval 5dni