icon

Môže byť tento cyklus anovulačný?

1. nov 2023

Ahojte, chcela by som vás poprosiť pozrieť sa na môj graf, či mám anovulačný cyklus alebo nie? BT si meriavam už pár rokov a vždy nám grafy jasné, po ovulácii mávsm teplotu vždy cca 37.1 a klesne vždy až v deň nástupu MS, ale tentokrát mám tie teploty také divoké, po ovulácii neboli dostatočne vysoké tak ako som zvyknutá. K tomu ma už tri dni pobolieva podbruško ako cez MS, bazalna teplota je nižšia, MS nikde, a tie teploty sú také nejasné. Prosím o vaše rady.

Môže byť tento cyklus anovulačný?
anjelicek26
1. nov 2023

Podla teploty ovulacia veru neprebehla.

zuza265
1. nov 2023

Ja si praveze myslim, ze mohla kludne prebehnut. V podstate ide o splnenie podmienky, kt si splnila. Teploty mozu nad liniou skakat rozne a dokonca ked sa stane ze aj klesne pod a nasledne je zas nad - tak sa to moze stat. Aku dlhu mavas LF? Podla mna mozes dnes v priebehu dna dostat ms

autor
1. nov 2023

@zuza265 ďakujem,LF mávam cca 12 dní, maximálne 13, uvidíme dnes/zajtra

veselo_neveselo
1. nov 2023

No, dlhsi/kratsi cyklus ako obycajne by napovedal, ze ovu nemusela prebehnut (alebo bola inokedy ako obycajne).
Ty si mohla mat ovu aj 23.
Ale, ja mam taketo grafy, ms pravidelnu a dr tvrdi, ze teda ovu zrejme prebieha.
Tak si vyber 🙂

autor
1. nov 2023

@veselo_neveselo veď práve 😁 že je to úplne 50 na 50 a bez sona či krvi to ťažko odhadnem, no uvidíme ako to dopadne