Môže folikul dorásť po 12. dni cyklu?
Ahojte ženy, bola som dnes na sone po stimulácii vaječníkov ohľadom IUI a bolo mi povedané, že tam nie je zatiaľ žiadny dominantný folikul. Tým že mám PCOS tak tam bolo veľa malých a najväčší mal 9,5mm. Som 12dc a cykly mám od 28-32dc. Tento cyklus museli vyvolávať lebo som mala 42dc a ms nikde. Keď som dostala konečne ms, tak som užívala od 3-7dc clostilbegyt. Doteraz mi účinkoval pekne a vždy som mala folikul. Ale teraz nič… je ešte nejaká šanca, že to naozaj ešte môže vyjsť? Že dorastie?
Na 12. den je to malo, ale pokracujte s folikulometriou, mozne budes mat ovulaciu len ovela neskor ale velke sance tomu nedávaj
@nika9393 akurát mi volali, že mám prísť na sono ešte v pondelok, že podľa krvi to vyzerá, že by sa mohli ešte vaječníky rozbehnúť 🙏🏻 fakt v to dúfam 🫣
Držím palce a pevne nervy a vela trpezlivosti prajem🙏🏼absolvovat IUI zial tiez nie je tutovka, ja som prvy cyklus prisla na folikulometriu neskoro, dalsi mesiac sme museli preliecit najdenu ureaplazmu a IUI sme mohli absolvovat az treti mesiac a to zas nacasovanie nebolo idealne a manzelove vysledky spg po atb biedne. Dve uz mame za sebou, bez uspechu ale ideme dalej.
Skusala so nieco na to PCO mimo hormonov co ti teraz nasadili kvoli IUI?