Môže mať masturbácia v sprche vplyv na otehotnenie?
Ahoj,chcela by som sa spytat,ze ci moze nejako vplivat na moju plodnost to ze masturbujem so sprchou,ale ze si prud vody striekam aj na klitoris a aj napustam dnu.Nikdy to nerobim so studenou ale len s horucejsou vodou.A ak nie ci to mozem robit aj ked budem tehotna alebo co si o tom myslite.Dakujem pekne za odpoved.Naozaj nie som uchylna ani nic podobne,len sa snazime o babo a akosi sa nam nedari a neviem ci to nema nieco s tou sprchou spolocne.Co som sa zatial dozvedela tak ze to nijak nevpliva,ale rada by som vedela aj vas nazor.Dakujem pekne 😉
😀 masturbacia v sprche uuuurčite neubliži ak chces dieta alebo ak budeš tehotna.co by ti v tom malo ublizit?akože ,,nedavaš" si to tam dnu???? 😲
He he, ďalšia puberťáčka sa dobre baví. Pokiaľ sa nepreplachuješ tesne po styku, problém s otehotnením by si nemala mať. 😀
Nie dnu si sprchu isto nepcham.Ja len ci mi ta voda ked natecie aj dnu nemoze sposobit nejaku infekciu alebo nemoze uskodit plodu.Dakujem za odpoved
@fasinka myslim, ze to sprchovanie moze mat vplyv na Ph v posve, mozu sa vyskytnut komplikacie v podobe kandidoz....samotny vplyv na pocatie by to nemalo mat...to by potom bola celkom lacna a dostupna forma antikoncepcie...a masturbacia ako taka je v pohode, ja na tom nevidim nic neobvykle ani v case snazenia sa o dieta, ani potom..mozno by to bolo jednoduchsie s vibratorom...

😀 😀 😀
akože čo chceš počuť?
neverím,že sa pýtaš vážne