icon

Môže mať masturbácia v sprche vplyv na otehotnenie?

fasinka
27. jan 2011

Ahoj,chcela by som sa spytat,ze ci moze nejako vplivat na moju plodnost to ze masturbujem so sprchou,ale ze si prud vody striekam aj na klitoris a aj napustam dnu.Nikdy to nerobim so studenou ale len s horucejsou vodou.A ak nie ci to mozem robit aj ked budem tehotna alebo co si o tom myslite.Dakujem pekne za odpoved.Naozaj nie som uchylna ani nic podobne,len sa snazime o babo a akosi sa nam nedari a neviem ci to nema nieco s tou sprchou spolocne.Co som sa zatial dozvedela tak ze to nijak nevpliva,ale rada by som vedela aj vas nazor.Dakujem pekne 😉

janinah
27. jan 2011

😀 😀 😀
akože čo chceš počuť?
neverím,že sa pýtaš vážne

sendi
27. jan 2011

😀 masturbacia v sprche uuuurčite neubliži ak chces dieta alebo ak budeš tehotna.co by ti v tom malo ublizit?akože ,,nedavaš" si to tam dnu???? 😲

sanym
27. jan 2011

He he, ďalšia puberťáčka sa dobre baví. Pokiaľ sa nepreplachuješ tesne po styku, problém s otehotnením by si nemala mať. 😀

fasinka
autor
27. jan 2011

Nie dnu si sprchu isto nepcham.Ja len ci mi ta voda ked natecie aj dnu nemoze sposobit nejaku infekciu alebo nemoze uskodit plodu.Dakujem za odpoved

fasinka
autor
27. jan 2011

@sanym Fakt som neni pubertiacka a ani s z toho nerobim srandu.Pytam sa vazne.Ved nemasturbuju len pubertiacky 😉

sanym
27. jan 2011

@fasinka to snáď nemyslíš vážne? 😕
A ozaj, keď máš partnera a dokonca s ním chceš otehotnieť, čo tak namiesto masturbovania v sprche skúsiť sex? 😨

fasinka
autor
27. jan 2011

@sanym Tak ked je doma tak sa milujeme,ale nie je to vzdy mozne.
No nic.nechajme to radsej tak.Dik aj tak

dadis
27. jan 2011

@fasinka myslim, ze to sprchovanie moze mat vplyv na Ph v posve, mozu sa vyskytnut komplikacie v podobe kandidoz....samotny vplyv na pocatie by to nemalo mat...to by potom bola celkom lacna a dostupna forma antikoncepcie...a masturbacia ako taka je v pohode, ja na tom nevidim nic neobvykle ani v case snazenia sa o dieta, ani potom..mozno by to bolo jednoduchsie s vibratorom...

fasinka
autor
27. jan 2011

@dadis Jeeeej dakujem velmi pekne za odpoved.Moc si ma potesila.Naiozaj dakujem za nazor 😉

maca_p
27. jan 2011

@janinah
@sanym nikdy ste nemasturbovali? je to prirodzene... 😀

@fasinka pokial si prud vody pustas na klitoris je to v pohode, ale vyplach posvy bez priciny by som nerobila, teda pokial to nerobis napr. roztokom rosalginu.