icon

Môže mať slabý výstrek semena vplyv na oplodnenie?

babika0
22. feb 2010

Ahojte.
Zaujíma ma či može mať slabý výstrek semena vplyv na oplodnenie. Ide o to, že som spozorovala na partnerovi, že nestrieka do diaľky, iba to vytečie- kvapká von. Nedarí sa nám dlhšiu dobu otehotnieť. Možno sa tie spermije nedostanú až ku krčku. Čo myslíte?
Ako je to s Vašími partnermi?

Strana
z2
kveta
7. okt 2013

@anonymmka Tak s tym otehotnenim este pockaj..

anonymmka
7. okt 2013

@denisa87 anoo rada by som chcela mat .. pretoze ssa viem postarat o moje dve sestry .

kuriatko84
7. okt 2013

@anonymmka a myslis vazne aj to s tym snazenim sa otehotniet? 😨

anonymmka
7. okt 2013

@kveta nie prepacte ale nechcem dalej cakat .. u nas v dedine su take ktore maju 16 a z maju asi tri deti c jednom kociku .. a chcela by som mat aj ja pretoze si to prajem ale ako viidim nedari sa mi .

anonymmka
7. okt 2013

@kuriatko84 ano vazne . dalej nechcem cakat do kim budem mat 54 .. rokou :D

anonymmka
7. okt 2013

@alal ano chcem ved za mesiac budem mat 17

kuriatko84
7. okt 2013

a ty kde byvas, v Spisskom podhradi? 😅 😝
si rob prcu niekde inde a nie tu na MK!!!!

iwka2
7. okt 2013

To co tu citam? To je cele zle .....

babika0
autor
7. okt 2013

@usacek79
@nanulik čítajte kedy to bolo, my už máme dieta, čochvíla bude mat 3 roky 🙂

aluska11
7. okt 2013

Wow....téma ma zaujala a ako čítam tuším sa niekto nudí 😀 kde sa ja starena hrabem mať dieťa?? 🙂

kveta
7. okt 2013

@aluska11 Vrat se do hrobu.. :D

anonymmka
7. okt 2013

Prečo pri sexe púšťa to take zvuky ako vo vode že to zblnka

anatalia77
7. okt 2013

@anonymmka 😕 prepáč,ale tebe asi žblnká mozog,inak by si nedávala takéto stupídne dotazy!!ty ani snáď nevieš načo ju máš,ale hrnieš sa do tehotenstva..to akokeby som ja išla silou mocou kerovať raketu,to nič že nič neviem,ale pár ludí to už spravilo,tak aj ja..
Zopakuj si biológiu,prečítaj si zopár diskusií o tehotenstve, porode a živote slobodnej matky a potom sa vráť.Dieťa nieje hračka z kindervajíčka.
Apropo,to si fakt tak hlúpa,alebo sa len robíš???

googlinqa
7. okt 2013

ja si to nemyslim, vek ked su spermie v posve oni sa vedia pohybovat, ak niesu lenive co mozu byt, treba si dat vysetrit spermiogram a budete vediet na com ste

obcansr
8. okt 2013

ked su dobré spermie tak stačí aj málo na oplodnenie , častejšie milovanie spomaluje spermie ,

anonymmka
11. okt 2013

ahoj chcem sa opýtať že či žena može aj alebo nemusí mat príznaky na tehotensto ? 🙂

anonymmka
20. okt 2013

ahoj chcem sa opýtať že či žena može aj alebo nemusí mat príznaky na tehotensto ? prosim rychle odpovede Ďakujem 😉

stefan81
8. feb 2014

tie udaje o vagine nie su spravne ... vagina ma sice cca 10 cm , ale pri vzruseni sa meni aj postavenie maternice a vagina sa predlzi ...ci vystrekne ci vytecie ... to je jedno ... skor by som dal urobim spermiogram ... alebo su aj testy za cca 20 € na domace pouzitie ... spolahlivost ako u vsetkych testov ...

zita19
28. feb 2014

@anonymmka Vies co, umyt zuby, pomodlit sa a spat. A v pondelok zajst za p. ucitelkov co ta uci biologiu aby poskytla doucovanie z rozmnozovania cloveka. Pokial sa to nedoucis, nesexuj, lebo ta tu budeme mat po zvysok zivota na MK a denne polozis nejaku bezduchu otazku typu: Mozem chodit po schodoch v den ked chcem sexovat? alebo Mozem otehotniet ked sa priatel urobil pod sprchou a pouzivame jedno mydlo?

googlinqa
28. feb 2014

nemá to vplyv, pokiaľ spermie nie sú lenivé, čiže majú dobrú pohyblivosť, tak sa dostanú kam treba, ak sú pomalé tak smola

Strana
z2