icon

Môže otehotnieť veľmi obézna žena?

lampicka31
8. dec 2013

Majú šancu na dieťatko ženy okolo 100 kg?

Strana
z2
majusqa77
8. dec 2013

maju 🙂

gubcikova
8. dec 2013

a prečo by nemohli?

mokon
8. dec 2013

majú, i keď je tu menšia pravdepodobnosť, ale ak nie sú iné zdrav. problémy, tak šanca je 🙂

m_ij_ka
8. dec 2013

šanca je vždy, len žena po zdravotnej stránke by mala byť fit 😉

laura0
8. dec 2013

pravdaze je sanca ,pokial si po gynekologockej stranke ok ,mas ovulaciu tak preco by nie????

hnedka
8. dec 2013

vsetko je mozne,len treba brat ohlad aj na to ze ak ma zena 100 kil a vysoky krvny tlak, pravdepodobne moze mat problemi pri tehotenstve a tym riskuje ydravie aj svoje aj babatka...

dankapap
8. dec 2013

ahoj-maju poznam........no vysoky tlak je potvora alebo cukrovka-....treba s tym ratat potom...

kudusko
8. dec 2013

Ano ja som mala 110kg a mam 2 deti ked sa len namna muz pozre tak som tehotna ale vedela by som o tom rozpravat prve tehotenstvo bolo ine iny muz stym som nevedela a bola som chudsia a doktori len musite schudnut aby ste mali deti velka podporaod doktorov avseliake vysetrenia blbost vela robi psychika Vas partner mozem tvrdit pytajte sa co by ste potrebovali o tom vediet. 🙂 😉

minnie55
8. dec 2013

Určite má obézna žena oveľa viac komplikácií a väčšie problémy otehotnieť, ako zdravá. Ja by som sa skôr zamyslela nad zdravým schudnutím. Potom by bolo určite oveľa jednoduchšie otehotnieť.

warholette
8. dec 2013

nechcem si robit srandu, ale zijem v USA a zda sa mi, ze deti maju zasadne len velmi obezne zeny 😉

althejka
8. dec 2013

Tiez si myslim,ze vaha hra rolu,ale nie v zmysle otehotnenia ako takeho.skor je to zataz pre telo samotnej matky uz pred otehotnenim,nehovoriac o zatazi v tehotenstve,ktora je vysoka aj pre zeny fyziogickej hmotnosti.

emily76
8. dec 2013

ak nemas zdravotne problemy, tak hmotnost nie az taky problem. Poznam viacero stihlych kamaratiek, ktore mali problem otehotniet ci donosit... Aj mne sa nedarilo a dr hned, ze musite schudnut.. dala som dolu 16 kil a aj tak nic.. potom mi porobili testy a zistili kde bola chyba.. moja hmotnost s tym nemala vobec nic spolocne. 😖 Ale najlahsie pre nich bolo povedat, ze to kvoli tomu, ze som tlsta.

zuzimia
8. dec 2013

Ano, ma. Som tho zivym prikkladom, v 37- mych s vahou dost nad sto som otehotnela za tri mesiace. Cele tehu bolo bez akehokolvek problemu, jediny problem bol moj zaludok (ale to aj pri starsje, ked som mala o hodne menejkil, takze to s vahou nesuvisi 😉 ). Ale malo to vyhodu, isla som rodit s vahou, s akou som otehotnela a mala mala skoro 4 kila. Zrejme je to individualne, ale ani vysoky tlak, ani ziadny gynekologicky problem pocas tehu, absolutne dobra pohyblivost do konca, no u mna proste pohoda.

zuzkat1
8. dec 2013

Poznam zenu riadne cez 100kg a mala aj ine problemy a ma dieta.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
ivuska027
8. dec 2013

samozrejme, no ja mam vyse toto cislo a mam dve deti. Mam kamosku, co bola velmi nad, naozaj, ale uz nemala ani menstruaciu, ale ako schudla trochu, menstruacia sa vratila a otehotnela. Cize ak je pritomna mestruacia, otehotniet mozes 😉

henulienka
8. dec 2013

Ajajaaaaaj.... pozri na mna a moje deti podarene vsetky na prvy sup. A inak si ma nastvala tym ze velmi obezna 😀 ja som tak spravne okruhla a vsetky moje krvne testy,cukor,cholesterol,tlak a podobne mam ukazkove. Akurat BMI troooooiiilinka vyssie 😀

cmulinko
8. dec 2013

v mnohych krajinach by sa zeny na tvoje pomenovanie 100kg obeznej zeny urazili....pre polovicu sveta je toto zensky ideal plodnosti.Staci si pozriet akukolvek Venusu (sosku)....vsetky maju rici aj cici 😀

zuzicek88
8. dec 2013

sanca je vzdy aj u nas jedna nemohla mat kvoli vahe ,tak si adoptovala dieta,no potom sa rozviedla a z druhym partnerom sa jej podarilo otehotniet narodil sa jej chlapcek,tak to nevzdavaj a skus trosku schudnut,cvic,sportuj hoci co

dejnas
8. dec 2013

veľmi obézna žena??? 100kg? no štíhla rozhodne nie je/si, ale určite ani veľmi obézna... (ja som si pod tým názvom predstavila asi 250kg ženu 😅 )
poznám vcelku dosť žien s hmotnosťou cca 90 - 110kg, ktoré otehotneli a v zdraví vynosili a porodili, nie jedno, ale i viac detí 😉

freyjanr
8. dec 2013

kolko mas cm ze sa povazujes za ,,velmi´´ obeznu?

matulik5521
8. dec 2013

ja som pred otehotnenim mala viac a podarilo sa hned na druhy mesiac po vysadeni antikoncepcie, dokonca mam v tehotenstve hranicne nizku hladinu cukru, o cukrovke ani nechyrujem, tlak normalny, a pre potesenie, teraz som v siedmom mesiaci a pribrala som zatial len 1kg, maly si ma stale z coho brat 🙂 takze pokial je zena zdrava, myslim, ze by nemal byt problem

monika15
9. dec 2013

ze velmi obezna zena ?? a ze len 100 kil tak to neni az taka obezna

ale Da sa bez problemov.... neboj 🙂))

mircalla
9. dec 2013

poznam aj s viac ako 100 kg a otehotneli, ale urcite je lepsie snazit sa s tym nieco urobit

katkas1
9. dec 2013

tiez poznam zenu nad 100 kg a ma 3 deti a bez problemov

cerez
9. dec 2013

Tiež mám v okolí jednu pani, ktorá bola vždy silná aj ako dieťa. Vôbec som netušila, že je tehotná. Po pôrode som ju už len zbadala s kočíkom. Takže aj silná žena môže otehotnieť.

fomarik
9. dec 2013

Ja som otehotnela pri váhe 91 kg ( pomocou CAR-u) a rodila som ako 99 kg-ová.

verca2687
9. dec 2013

Moja ja som mala 102kg a zostala som tehotná. teraz som v 26tt a mám 92 kg, vracaním som schudla... A otehotnela som na prvy šup. tiež som sa považovala za tučnú, cítim sa za každým vážením u lekárky trápne... .ale povedal som si, sú aj obeznejšie. Manžel ma miluje aká som... bola som na preventivke u obvodného lekára a ten ma vystrašil, že budem mať isto cholesterol, alebo cukor vysoký. A nakoniec nechápal, všetky hodnoty som mala ukážkové. Teraz popri tehu okrem vracania super výsledky. nezaleži od váhy, ale od toho, či sa cítiš zdravo 😀 tak žiadne strachy... 😀

bielytesak
9. dec 2013

Maju.aj 250kilove...len treba vacsi klacek🙂

lolinecka888
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2