icon

Môže prísť ovulácia po vyvolávačke skôr ako v polke cyklu?

sansa
4. dec 2011

Zdravim,

neviete ci to nejak agolutin ovplyvni? Meskala som 2 mesiace, az po injekcii mi prisla MSa mna by zaujimalo ci som aj v tomto obdobi mohla otehotniet. Trocha sme zariskovali den po MS, no nie trocha, zariskovali sme dost🙂 Moje hormony uz par mesiacov boli uplne mimo, a cca 3 tyzdne beriem estrozin (kamosky co nemohli otehotniet po nom otehotneli velmi skoro, mam teda podozrenie, ze to vplyva na polodnost z hladiska hormonov)

dakujem 🙂

bosoriak
4. dec 2011

@sansa Ovulacia moze prist skor ako v polke cyklu bez ohladu na vyvolavacku. Pri kazdom nechranenom styku sa da otehotniet.
Pri sexe tesne po skonceni menstruacie sa niekedy stane, ze sa ovulacia akoby "vyvola" hormonmi. Preto radim ako vzdy: pockaj do terminu menstruacie a sprav si test, nijak inak sa pravdu nedozvies.
Drzim palce, aby to bolo tak, ako ty chces. 🙂

sansa
autor
4. dec 2011

@bosoriak, dakujem🙂 moj problem bol, ze som este v lete mala velmi velmi nizke hladiny hormonov a vajicka mi nejak extra nedozrievali, cize sanca na otehotnenie minimalna. Podozrenie som mala, ze to mohlo byt koli intenzivnym treningom, postupne som som necitila ani ovul (predtym som citila kazdy mesiac) potom som ovu citila asi dva dni pred MS, proste organizacny bordel, ale pribrala som naspat nastastie.

Niekto vravi, ze po a pocas MS nie je sanca tehotniet, niekto opacne... bude dlhe cakanie na test do vianoc🙂

hoogy
4. dec 2011

@sansa ja somt teraz otehotnela po vyvolavacke a mala som ovulaciu troska skor a riadne som ju citila teda 😉 vyckaj a uvidis.