icon

Môže sa doktor pomýliť ohľadom mimomaternicového tehotenstva?

10. mar 2021

Ahojte. Je možné žeby sa doktor pomýlil pri určení mimomaternicového tehotenstva? Že to nakoniec bolo normálne tehotenstvo. Som 6tt+4 a dnes som bola u doktora, bábätku krásne bolo srdiečko avšak asi nie je tam kde má. Minulý týždeň som tam bola tiež a vtedy mimomaternicové vylúčil. Ešte nebolo nič vidieť ale v sliznici maternici sa niečo "dialo". A dnes mi povedal ze to je mimo. Ale ja mám aj tak pocit, že to nie je mimomaternicovr

Strana
z2
poopsie
16. mar 2021

Mne takto odtranili oba vajcovody

autor
17. mar 2021

@ingrida1127 ahoj prosím ťa, koľko si sa dávala dokopy po mimo.? Dokedy si mala krvácanie po zákroku a potom nasledujúca ms kedy bola? Hlavne ma zaujíma kedy budem môcť normálne fungovať ako napr. Ísť si zabehať. S mojim drahým kedy môžme skúsiť. Bola som dnes u svojho doktora a nic mi nepovedal.

autor
17. mar 2021

@poopsie to ma mrzí. A môžem sa spýtať koľko si sa dávala dokopy po zákroku, koľko si krvacala? Kedy prišla ms, kedy ste mužom znova skúšali? Kedy budem už ôk, že budem môcť ísť behať?

ingrida1127
17. mar 2021

Ahoj ja som po zákroku nekrvácala vôbec možno iba malé špinenie,ms som dostala o12 týždne na to
Určite sa teraz šetri ešte je to čerstvé ten mesiac určite,a mne lekár odporučil 3 mesiace pauzu 🙂

poopsie
17. mar 2021

Tuším mi povedali, že aspoň 4 mesiace máme počkať... A behať som nechodila 🤣tak to neviem..mna dlho bolelo brucho.. Pri natahovani s tazkymi vecami v práci...

ingrida1127
18. mar 2021

@poopsie ja som mala ten istý problém v práci že ma bolelo brucho a už som bola mesiac po ,musela som dať výpoveď

poopsie
18. mar 2021

@ingrida1127 ja som chcela od doktora aby mi aspoň napísal, že nemám dvíhať 13kg vrecia... Neuspela som

poopsie
18. mar 2021

@ingrida1127 ale keď mi vybrali druhý nemala som také problémy... Tak jedine z tej anestezy som bola týždeň úplne mimo... Hneď ako som sa posadila mi bolo zle a ramena ma boleli

autor
18. mar 2021

@ingrida1127
@poopsie ďakujem kočky za odpovede. Snažiť sa začneme až po troch mesiacoch ak vôbec, lebo ma to celkom poznačilo a bojím sa aby sa to nestalo znova. Tak ja krvacam ako keby som mala MS už je to slabšie dúfam, že to aj prestane. Brucho ma neboli, iba tam kde mam zasivane. Inak aj vás bolelo pod klucnou kosťou keď dýchate? Mňa to strašne boli. Ťažké veci och no neviem, doma robím všetko a do práce keď pôjdem tak neviem, budem mať asi osobného nosiča lebo ťažké veci občas musím zodvihnúť....
Inak to je riadne na houby keď ti doktor nechcel dať potvrdenie o tom, to akože prečo spravil? By ho to zabilo?

autor
18. mar 2021

@poopsie koľko po prvom sa ti podarilo otehotnieť znova prosím ta?

poopsie
18. mar 2021

Presne po 4 mesiacoch ☺️

ingrida1127
19. mar 2021

To záleží aj od lekára no😏skús možno obvodnú
Ja som nemala na výber a pre vlastné dobro som radšej tú prácu nechala aj keď ma bavila.Nemohla som ju už vykonávať 100% mala som stále bolesti a pocit nafúknutého brucha
Tiež ti odstránili vajcovod?
Mne najprv spravili kyretu lebo si mysleli že som potratila ,po kontrolách ich stúplo a teda primar sa rozhodol pozrieť do brucha nechcel nič riskovať nakoniec sa potvrdilo mmt a odstránil mi ľavý vajcovod vraj je lepšie ked sa odstráni .
Ja som to preplával ten prvý zákrok pred tou kyretou kedy som prosila boha aby mi zachránili malinke
Druhý zákrok o týždeň na to ta laparoskopia to už bol iba veľký strach stres,ale potom ma to doma dobehlo úzkosť plač atď.
Samozrejme sem na to myslím,teraz sa snažíme tak dúfam že sa nám podarí a všetko s dobrým koncom viem ako sa cítiš
Všetko chce iba silu čas aj ked nezabudneme nikdy spomienkou nám budú jazvy na teli aj srdci
Prajem ti veľa síl a zdravia
Určite to nedrž v sebe poplač si❤

Strana
z2