icon

Môže sa manžel obrátiť na urológa?

16. mar 2022

Baby prosím Vás, manžel navštevuje androloga, ktorý mu mal doplniť hladinu testosterónu. Avšak je dlhodobo PN. Iný androlog u nás nie je. Môže sa obrátiť aj na klasického urológa?

timetotime
•
17. mar 2022

fu tazko povedat, ved ked tak nech skusi urologovi zavolat a ten uz ho snad bude vediet navigovat ci k nemu alebo k niekomu inemu.

7eliska7
•
18. mar 2022

Ak sa snažíte o babo tak umelý testosterón akurát spôsobí nepolodnost (dočasnú) ako u môjho partnera. Nepoznám teda vašu situáciu ale u nás to spôsobilo akurát opak a nič mu to ani nepomohlo iba ďalší stres jemu aj mne. Ale aby som odpovedala aj na otázku spraví to aj urológ.

autor
•
18. mar 2022

@7eliska7 až teraz pozerám, že som založila tému, do nesprávnej kategórie. Deticky už máme, ďalšie neplánujeme. Riešime to z toho dôvodu, že úplne stratil chuť na sex, začal veľmi priberať do brucha, a zhoršil sa mu zdravotný stav. Myslíš, že nebido nefunguje na zvýšenie hladiny vôbec?

7eliska7
•
19. mar 2022

Môjmu nebido nepomohlo aj keď mal iba jednu dávku, je to určite svinstvo. Tiež mal môj to iste nízky testosterón; nechuť na sex; slabá erekcia…. Riešime to už teraz s endokrinologom, ktorý hľadá príčinu a nie hneď “rýchle riešenie” nám povedala endokrinologicka, že nebido vôbec nenabudi tvorbu vlastného testosterónu skôr to spraví opak, že telo si už nebude chcieť vytvárať vlastný. Zatiaľ mu zistila z krvi, že ma strašne vysoký kortizol a nízke všetky pohlavne hormóny. Čiže hľadá príčinu síce to trvá dlho ale som rada že hľadá… skúste radšej aj vy zájsť za endokrinologom myslím že je väčší odborník na hormóny 🙂

autor
•
19. mar 2022

@7eliska7 u endokrinológa bol, ten ho poslal na ct, ale okrem tst je všetko v poriadku, tak ho poslal naspäť za andrologom a k tomu sa nevie dostať.. Povedali, že oni nevedia, aký môže byť dôvod..

7eliska7
•
19. mar 2022

Jaaaaj tak to je teda … ale keď už máte detičky tak je fajn. Snáď mu to teda pomôže. 🙂