Môže to byť ovulácia?

tamarka9
21. sep 2013

Baby mam jednu otazku, neviem do ktorej diskusie by som ju mala vlozit, tak skusam sem- asi 5 rokov som brala antikoncepciu, tento mesiac som ju vysadila a 9.9 som mala poslednu pseudomenstruaciu. Asi 4 dni dozadu ma zacalo pobolievat v podbrusku, je to rezava bolest a ani neslabne, no ani nesilnie. Vcera som bola aj u lekarky, brala mi len moc a vylucila zapal, ale ze to mozno je zapaleny vajecnik a nedala mi ziadne lieky! Niekde som citala, ze aj ovulacia moze byt bolestiva a kedze som uz roky neovulovala, tak netusim ci to tak moze byt. A hlavne ci to moze trvat tak dlho...na gyndu urcite pojdem, ale lekar robi az v utorok, dovtedy musim pockat. Dakujem vam za vsetky skusenosti a odpovede!

lussy461
21. sep 2013

@tamarka9 ahoj, podla mna to je ovulka! Ja som mala poslednu ms tiez 9.9. A uz tri dni ma pobolieva podbrusku, lenze ja viem naisto, ze je to ovulka! Urcite to bude aj tvoj pripad!

tamarka9
autor
21. sep 2013

@lussy461 a je mozne ze ma to boli pocas celeho dna? A ako si zistila, ze je to ovulka? Testom? Aj to ma teraz napadlo ze by som zbehla kupit, lebo doteraz som bola v tom ze je to isto zapal a dost ma hneva ze lekarovi mozem ist az v utorok. Ale bolo by super keby to bola ovulacia, si ma potesila kusok 🙂

lussy461
21. sep 2013

@tamarka9 ja som tiez po vysadeni HAK mala bolesti cely den! Teraz to viem podla testu, nakolko som v juli prisla o babo mam aj ja silnejsie bolesti pocas ovu...skus kupit test...snazite sa o babo? Podla mna mas ovulku vychadza to podla poslednej MS....drzim palce aby to nebolo nic zle!

lussy461
21. sep 2013

@tamarka9 popripadne skus pit zensky caj, ten je dobry aj pri zapale aj pri bolestiach pri ovu a menstruacnych bolestiach!

tamarka9
autor
21. sep 2013

@lussy461 dakujem pekne, doteraz som vobec ani netusila, ze by to mohla byt ovu, kupim dnes test aj caj...babo sa pokusame aj nie, nejako nesilime, velmi by sme chceli, ale od januara mam prist o pracu a neviem si predstavit, co a ako keby som otehotnela...ci budem mat narok na matersku a podobne zalezitosti, preto to nejako neriesime a nechavame volny priebeh...aj ja vam drzim palce, nech sa podari, mozno sa nam podari naraz 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre