Môže žena otehotnieť bez menštruácie?
Ahojte niesom žiadny troll ani nič mam 13 rokov a v škole nemame veľmi dobru sexualnu vychovu takže preto sa pýtam tu ale poslednou dobou rozmyšlam nad jednou vecou, može žena otehotniet ked nema menštruáciu?
@casavina z maminou sa o tom ešte nerozpravame
No verím že ak sa opýtaš, tak ti všetko pekne vysvetlí, držím palce 🍀
Celý cyklus si predstav ako ročné obdobia. Jar-odbobie pred ovulaciou, žena je vtedy aktívna, má viac energie, postupne prichádza leto - ovulácia, žena vtedy môže otehotnieť. Ďalej prichádza jeseň - fáza po ovulácii a zima - menštruácia, ak neprebehne oplodnenie, tak sliznica maternice sa odlúči a odíde. Najprv musia prebehnúť všetky 3 fázy, aby menštruácia prišla. Takže áno, žena môže otehotnieť aj bez menštruácie, keď prebehne ovulácia a žena o tom nevie, prebehne oplodnenie a menštruácia už nepríde.
Ano moze, ak prebehla ovulacia. Znama to zistila az na konci prveho trimestra a to uz je tretie dieta.
Ma PCOS a su oficialne akoze neplodny par, ,dali tisice za umele.
Nakoniec maju skóre ze jedno dieta po liecbe prirodzene, jedno jedine zo zmraz.embrya ( ostatne potratila) a jedno velke prekvapko kedze sa nechranili ako "neplodny par".
jasne ze moze bacha na to. menstruacii predchadza ovulacia (teda plodne obdobie) apropo mas 13 este si pod zakonom!
Podľa nadpisu som si myslela, že to píše žena, ktorá je už v prechode, a nie ešte malé dievčatko :D 13 ročná baba nech ešte nesexuje !!!! Preboha....
@sisska96 niee to nechcem iba tak som o tom rozmyšlala
@patus_2 dakujem, dobre vysvetlené
Chvalabohu. Radšej si užívaj detstvo s kamoškami a kašli ešte na chlapov

Nemôže... Musí prebehnúť ovulácia, pri ktorej sa uvoľní vajíčko, ktoré oplodní spermia... Ale ak to nemáš naštudované zo školy tak sa porozprávaj s mamou 🙂