Môžem ísť po sexe močiť, keď sa snažíme o mimino?
Ahojte,chcem sa Vás spýtať,či náhodou neviete ako to je s cikanim po sexe ak sa snažíme o mimi😊mám plodné dni a väčšinou mi po pohlavnom styku treba ísť na wc....je to ok ? Alebo mám radšej počkať čo najdlhšie ? Ďakujem za rady...
@petra8786 To ale nepomôže k otehotneniu ak si nervózna. Prečo to siliť? Užívajte si sex, rôzne polohy,časy aj dni... Nepomôžes tomu. Všetko má svoj čas. Vyčistí si myseľ a telo, prijmi že to nebude hneď. Ak spite spolu obden, je najväčšia pravdepodobnosť že sa vám podarí prvé mesiace a nemusíš nič rátať.
@petra8786 ja by som to takto nehrotila 😊 čím viac sa na to sústredíš tým horšie 😉 keď to má byť tak to bude aj bez toho aby si dvíhala nohy hore a pod.😉
@petra8786 5 mesiacov sa snažíte a ty už si zúfalá? Veď to vôbec nie je dlhá doba, keby ze 5 rokov, tak chápem.
A také babské rady, že nohy hore a necikat a žiadna sprcha veď to je hlúposť.Ja žasnem, že tomu ešte dakto verí... 😁😁😁
Voľakedy nepoznali veľmi anatomiu tela, ani okolností potrebné na splodenie, tak vymýšľali také nezmysly.. Ale teraz.. Keď už sú ľudia viac vzdelaní, a tieto mýty ešte pretrvávajú?
Keď raz sú spermie vystreknute ku krčku, tak jednoducho su tam, kde majú byť. A ver tomu, že ani keby si bola hore hlavou, tak sa neudrží ich tam viac, ako má. Vždy dačo vytecie, to je normálne. Ale na oplodnenie stačí jediná spermia a myslím, že v kvapke ejakulatuje ich oveľa oveľa viac ☺️.
A čo sa týka cikania... Veď to je úplne "iný otvor" tak reálne si to predstav, ako by to asi malo pomôcť? Veď maternica nie je v mocovom mechúri?
A hlavne sa upokoj, lebo vieš čo viac skodi, ako to, že sa vycikas po sexe? Stres a nervozita