icon

Môžem ísť po sexe močiť, keď sa snažíme o mimino?

petra8786
26. jan 2022

Ahojte,chcem sa Vás spýtať,či náhodou neviete ako to je s cikanim po sexe ak sa snažíme o mimi😊mám plodné dni a väčšinou mi po pohlavnom styku treba ísť na wc....je to ok ? Alebo mám radšej počkať čo najdlhšie ? Ďakujem za rady...

Strana
z2
beata_k
Odpoveď bola odstránená
diamond007
27. jan 2022

@petra8786 To ale nepomôže k otehotneniu ak si nervózna. Prečo to siliť? Užívajte si sex, rôzne polohy,časy aj dni... Nepomôžes tomu. Všetko má svoj čas. Vyčistí si myseľ a telo, prijmi že to nebude hneď. Ak spite spolu obden, je najväčšia pravdepodobnosť že sa vám podarí prvé mesiace a nemusíš nič rátať.

obcanka123
30. jan 2022

@petra8786 ja by som to takto nehrotila 😊 čím viac sa na to sústredíš tým horšie 😉 keď to má byť tak to bude aj bez toho aby si dvíhala nohy hore a pod.😉

marca12
30. jan 2022

@adka176 ona to mysli tak,ze ak pojde na wc alebo uz len fakt,ze sa postavi znamena,ze spermoe pojdu dolu. Tym,ze drzi nohy hore,si mysli,ze pomaha spermiam udrzat sa. Co je totalna sprostost takto telo nefunguje a su to len myty a povedacky.

jaskolka
30. jan 2022

@petra8786 5 mesiacov sa snažíte a ty už si zúfalá? Veď to vôbec nie je dlhá doba, keby ze 5 rokov, tak chápem.
A také babské rady, že nohy hore a necikat a žiadna sprcha veď to je hlúposť.Ja žasnem, že tomu ešte dakto verí... 😁😁😁
Voľakedy nepoznali veľmi anatomiu tela, ani okolností potrebné na splodenie, tak vymýšľali také nezmysly.. Ale teraz.. Keď už sú ľudia viac vzdelaní, a tieto mýty ešte pretrvávajú?
Keď raz sú spermie vystreknute ku krčku, tak jednoducho su tam, kde majú byť. A ver tomu, že ani keby si bola hore hlavou, tak sa neudrží ich tam viac, ako má. Vždy dačo vytecie, to je normálne. Ale na oplodnenie stačí jediná spermia a myslím, že v kvapke ejakulatuje ich oveľa oveľa viac ☺️.
A čo sa týka cikania... Veď to je úplne "iný otvor" tak reálne si to predstav, ako by to asi malo pomôcť? Veď maternica nie je v mocovom mechúri?
A hlavne sa upokoj, lebo vieš čo viac skodi, ako to, že sa vycikas po sexe? Stres a nervozita

zuzanas53
6. feb 2022

@petra8786 5 mesiacov?to je kratka doba.moj lekar povedal netreba tlacit na pilu zit zivot pracovat nemysliet stale na babo a pride to. psychika je velmi dolezita!

Strana
z2