Môžem mať ovuláciu aj necelý týždeň po menštruácii?
Baby mozem mat ovulaciu aj necely tyzden po mrche....??? CAKAM NA VASE NAZORY A RADY...DAKUJEM!!!! 🙂 😉 😵
a este by som sa chcela informovat ohladom kyseliny listovej ...Je dobre aby som ju zacala teraz uzivat..???
mozes, moja sestra tiez ma tak, podla ovu testov.....ja tak na 16 den cyklu, tiez otestovane...
kup si ovu testy a budes mat istotu ako si na tom. neda sa to odhadnut takto. teoreticky mozes mat ovu v kazdom dni cyklu
na znacke testu nezalezi, ja som pouzivala tie 5 v 1. mas tam 5 testov v krabicke a v obdobi ovu si ju odsledujes
ovulku mozes mat kedykolvek v priebehu cyklu.......
a kyselina listova je volne predajny liek..??? Nemala by som o tom informovat aj svojho lekara ze by som ju chcela zacat uzivat...???
ano, staci si pytat ovulacne testy 5 v 1 a femibion pred otehotnenim.odporuca sa aspon 3 mesaice pred otehotnenim🙂
@momamo ovulácia môže byť kedykoľvek počas cyklu, podľa toho potom vychádza celková dĺžka cyklu, keďže luteálna fáza zvyčajne býva rovnako dlhá. čiže napr. ovulácia 10. deň + 14 dní lut. fáza = 24 dňový cyklus, alebo ovulácia 26. deň + 14 dní lut. fáza = 40 dňový cyklus.
Učebnicový príklad ovulácia 14. deň + 14 dní lut. fáza = ukážkový 28 dňový cyklus 😝
Ak máš nepravidelný cyklus, tak ovulácia ti lieta, čo nie je nič hrozné, dôležitejšie je, aby luteálna fáza bola dostatočne dlhá, teda cca tých 14 dní.
Ahojte babulki. Možem sa pridať kvam ?? Mam jrdnu otazočku nieviem aki den mam owulku lebo neviznam sa do uvulacnich testov tak bisom poprosila vam ci vi biste mi nepomohli 🙂

@momamo ahoj, teoreticky mozes, ale skor je to okolo 14 dna. ide o to aky dlhy mavas cyklus a pod. vies rozoznat priznaky ovulky u teba?hlien, bolesti...