Môžem ostať tehotná aj pred plodnými dňami?
Ahojte mam 30 dňové cykly, na 11ty deň cyklu sme mali sex naplno, podľa kalendára v mobile mi ukazuje ovulaciu až na 17 deň, môžem ostať tehotna ?
Kalendár resp tvoj tel nie je s tvojim telom cez Bluetooth alebo wlan prepojený čiže ten Kalendár nemá ako vedieť kedy ty mas ovu. To si musíš sama odsledovat a potom v nastaveniach nastaviť. K téme áno môžeš ostať tehotná kedze spermie prežijú aj 5 dni
Ano, mozes. Pocita sa tusim ze tyzden mozu spermie prezit v tele. Takze kludne si nejaka mohla pockat na ovulaciu 😃
A druha vec je, ze apka ti dava len tabulkovy odhad, pokial nesledujes svoje telo a nevies priznaky pre danu fazu cyklu, ovulovat mozes uplne v iny den ako ti vypocita apka.
Tehotenska kalkulačka nepozná tvoje telo, takže ano mozes, hocikedy pocaš cyklu ostať tehotna, ak byť nechceš načo idete na plno ?
No ani nie, ved musis mat plodne dni. Nie podpa kalendara, ale podla tvojho tela.
Som v 8 mesiaci. Otehotnela som 4 dni pred ovulaciou, čiže možné je všetko. Ta silna, dievcatkovska spermia tam proste čakala niekoľko dní 😅🤣
Mozes, ja som mavala cykly az 35-38 dnove. Meravala si teplotu, robila ovu testy...a vacsinou 11-ty den bol u nas bezpecny. Este aj 12-ty. Ale moze sa stat a stalo sa, ze jeden cyklus sex na 12-ty den, a 14ty prisla ovu (skor ako obvykle) a mame chlapceka. A dalsi raz, sex na 10-ty den, ovu na 15-ty (chodievala mi tak najskor na 17-ty, najneskor 24.den) a mame dievcatko.
Takze Ty to mas fest natesno 😅🤣.
@lusyc to neviem. Chlapčenské sú síce veľmi rýchle, ale rýchlo zomierajú. A dievčenské pomalé, ale vydržia veľa, proste ženy 🤣
Ano, nevies kedy bude presne ovulacia a kolko preziju spermie...tie aj 7dni mozu.
@srdeenko19 ako píšeš
Chlapčenské sú rýchlejšie, ale menej "vydržia", cca 3- 4 dni a dievčenské sú pomalšie a majú schopnosť dlhšie ostať schopné oplodniť vajíčko. A tak, ak si otehotnela pri tom 11. dni a ovuláciu si mala podľa teba v 17. dní - ak je to takto presne, malo by to byť dievčatko ako u @nevenka ✅
Akurat vedla mna spi dcera zo sexu 7 dni pred potvrdenou ovulaciou 😂 vsetko je mozne

Teoreticky áno. Mobil nevie kedy máš reálne ovulaciu