Môžem otehotnieť aj na 22. deň cyklu?
Ahojte 🙂 s priatelom sa snazime o dietatko asi mesiac..mala som problemy s menstruaciou, trvala priliz dlho az 2 mesiace...lekar mi nasadil lieky norethisteron a pambu...mesiac lieky uz neuzicam, teraz mi dal duphaston, ale mam ho uzivat az od buduceho mesiaca..dnes som si robila ovulacny test a ciarka bola podstatne silnejsia ako minule dni...mohla by som otehotniet aj na 22 DC?
Ahoj, podľa toho čo čítam, tak asi nemáš 28 dňoví cyklus...Pokiaľ nemáš pravidelný cyklus a máš aj problémy ako píšeš, tak možné je že môžeš otehotnieť aj na 22 DC.
Ja som pred tehotenstvom s dcérkou mala tiež problémy, ja som nemala menzes cca 3 - 4 mesiace, tiež mi doktor predpísal duphaston a chodila som na injekcie aby som vôbec menzes mala. Liečba trvala asi polroka a po liečbe (aj keď sme tehotenstvo plánovali neskôr) som ostala tehotná a dnes má môj pokladík 5 rôčkou 🙂
ja som otehotnela na 25 DC 🙂 z 30 dnoveho cyklu 🙂 kazda zena ma inu ovu , uz som videla zeny co otehu aj cez MS 🙂 takze vzdy je sanca - teda ked mas ovu 🙂

aj na 50DC zaleží aký cyklus máš, každá žena ho môže mať uplne iný, nie je dôležitý den, je dôležité len aby prebehla ovu