icon

Môžem otehotnieť aj s vysunutou platničkou?

pumperlik
Dnes o 07:09

S manželom by sme chceli este jedno dieta ale pred 7 rokmi mi zistili herniu discu na MRI ukazalo az 4 stupen . Po rokoch to ustupilo neberiem lieky ani nic obcas ma chyti , Je tu niekto kto si s takym niecim presiel tehotenstvo? Alebo to ani neskusat ?

patrike
Dnes o 07:16

Kazdy pacient je iny, konzultuj to s lekarmi a nechaj si urobit nove kompletne vysetrenie, podla vysledku za rozhodnete.

frzeiovn
Dnes o 07:18

Aj ja mám hernie, aj tie smorchlove uzly a kadečo na chrbtici a ešte sme mali syna, nijak ma to neovplyvnilo, len sa treba veľa hýbať v tehotenstve aj pôrod v pohode. Podotýkam, že mňa to stále bolí nonstop už 15 rokov, mám tam zacviknutý nerv...

annel19
Dnes o 07:19

Ja mám až extruzuiu.tlaci mi na miechu. A všetko bolo v poriadku.

barborienka2001
Dnes o 07:32

@pumperlik jasné že áno ja mám 8 vysunutych platničiek dole ...a asi 4 v krčnej a v pohode som mala tehotenstvo, horšie bude keď ju budeš dvíhať keď bude staršia ..ja svoju už nemôžem dvíhať od roka ..

lucia147852
Dnes o 07:44

Tehotenstvo dáš, tiež mám vysunuté. Druhé tehotenstvo bolo fyzicky super. Horšie je teraz dvíhanie.

pumperlik
autor
Dnes o 07:50
@barborienka2001

@pumperlik jasné že áno ja mám 8 vysunutych platničiek dole ...a asi 4 v krčnej a v pohode som mala tehotenstvo, horšie bude keď ju budeš dvíhať keď bude staršia ..ja svoju už nemôžem dvíhať od roka ..

@barborienka2001 citala som tu dost prispevkov ktore ma vystarasíli ze to moze dojst aj k ochrnutiu…

anonym_aeae72
Dnes o 08:20
@pumperlik

@barborienka2001 citala som tu dost prispevkov ktore ma vystarasíli ze to moze dojst aj k ochrnutiu…

@pumperlik tak sestra mala zlomeny 7.krcny stavec, platnicku ma vysunutu dovnutra, tlaci jej na miechu. Neodporucali jej operaciu, lebo je rizikova, pokial jej netrpnu ruky, hlava, atd., vynosila a porodila prirodzene 2 deti s tymto stavom. To sa fakt musis rozhodnut na zaklade toho, co povie lekar.
Ja mam tiez take stavy, ze asi mam tie platnicky posunute, hrb na krku, krize a medzi lopatkami permanentne bolesti, rano sa budim s uplne necitlivymi rukami, ale mam 4 deti a nikto to neriesil. No nemam nic na papieri 🫣. No toto ako ravim, si Ty musis zvazit.

pumperlik
autor
Dnes o 08:58
@anonym_aeae72

@pumperlik tak sestra mala zlomeny 7.krcny stavec, platnicku ma vysunutu dovnutra, tlaci jej na miechu. Neodporucali jej operaciu, lebo je rizikova, pokial jej netrpnu ruky, hlava, atd., vynosila a porodila prirodzene 2 deti s tymto stavom. To sa fakt musis rozhodnut na zaklade toho, co povie lekar.
Ja mam tiez take stavy, ze asi mam tie platnicky posunute, hrb na krku, krize a medzi lopatkami permanentne bolesti, rano sa budim s uplne necitlivymi rukami, ale mam 4 deti a nikto to neriesil. No nemam nic na papieri 🫣. No toto ako ravim, si Ty musis zvazit.

@anonym_aeae72 to ze ja mam L5 L4 krizova cast

anonym_a0c044
Dnes o 09:01
@pumperlik

@pumperlik ziaden problem.nezanedbaj rehabilitacie a vsetko by malo byt ok.normalne som s tym vtnosila aj prirodzene porodila dieta,nic.mi.nebolo

anonym_08726c
Dnes o 09:07

Treba pravidelne cvicit a posilovat chrbtove svalstvo. Vie sa to krasne upravit.

anonym_83909e
Dnes o 09:14

@pumperlik ty si svojpravny clovek? ak ano, urcite si sa pytala lekarov? ludia , vy ste uz fakt mimo????

orta
Dnes o 09:19

otehotniet podla mna nebude problem, ani samotne tehotenstvo. skor budes mat starosti, ked uz bude vacsie dieta s dvihanim na ruky a manipulaciou do autosedacky napriklad.