Môžem otehotnieť aj s vysunutou platničkou?
S manželom by sme chceli este jedno dieta ale pred 7 rokmi mi zistili herniu discu na MRI ukazalo az 4 stupen . Po rokoch to ustupilo neberiem lieky ani nic obcas ma chyti , Je tu niekto kto si s takym niecim presiel tehotenstvo? Alebo to ani neskusat ?
Aj ja mám hernie, aj tie smorchlove uzly a kadečo na chrbtici a ešte sme mali syna, nijak ma to neovplyvnilo, len sa treba veľa hýbať v tehotenstve aj pôrod v pohode. Podotýkam, že mňa to stále bolí nonstop už 15 rokov, mám tam zacviknutý nerv...
@pumperlik jasné že áno ja mám 8 vysunutych platničiek dole ...a asi 4 v krčnej a v pohode som mala tehotenstvo, horšie bude keď ju budeš dvíhať keď bude staršia ..ja svoju už nemôžem dvíhať od roka ..
Tehotenstvo dáš, tiež mám vysunuté. Druhé tehotenstvo bolo fyzicky super. Horšie je teraz dvíhanie.
@pumperlik jasné že áno ja mám 8 vysunutych platničiek dole ...a asi 4 v krčnej a v pohode som mala tehotenstvo, horšie bude keď ju budeš dvíhať keď bude staršia ..ja svoju už nemôžem dvíhať od roka ..
@barborienka2001 citala som tu dost prispevkov ktore ma vystarasíli ze to moze dojst aj k ochrnutiu…
@barborienka2001 citala som tu dost prispevkov ktore ma vystarasíli ze to moze dojst aj k ochrnutiu…
@pumperlik tak sestra mala zlomeny 7.krcny stavec, platnicku ma vysunutu dovnutra, tlaci jej na miechu. Neodporucali jej operaciu, lebo je rizikova, pokial jej netrpnu ruky, hlava, atd., vynosila a porodila prirodzene 2 deti s tymto stavom. To sa fakt musis rozhodnut na zaklade toho, co povie lekar.
Ja mam tiez take stavy, ze asi mam tie platnicky posunute, hrb na krku, krize a medzi lopatkami permanentne bolesti, rano sa budim s uplne necitlivymi rukami, ale mam 4 deti a nikto to neriesil. No nemam nic na papieri 🫣. No toto ako ravim, si Ty musis zvazit.
@pumperlik tak sestra mala zlomeny 7.krcny stavec, platnicku ma vysunutu dovnutra, tlaci jej na miechu. Neodporucali jej operaciu, lebo je rizikova, pokial jej netrpnu ruky, hlava, atd., vynosila a porodila prirodzene 2 deti s tymto stavom. To sa fakt musis rozhodnut na zaklade toho, co povie lekar.
Ja mam tiez take stavy, ze asi mam tie platnicky posunute, hrb na krku, krize a medzi lopatkami permanentne bolesti, rano sa budim s uplne necitlivymi rukami, ale mam 4 deti a nikto to neriesil. No nemam nic na papieri 🫣. No toto ako ravim, si Ty musis zvazit.
@anonym_aeae72 to ze ja mam L5 L4 krizova cast
@pumperlik ziaden problem.nezanedbaj rehabilitacie a vsetko by malo byt ok.normalne som s tym vtnosila aj prirodzene porodila dieta,nic.mi.nebolo
Treba pravidelne cvicit a posilovat chrbtove svalstvo. Vie sa to krasne upravit.
@pumperlik ty si svojpravny clovek? ak ano, urcite si sa pytala lekarov? ludia , vy ste uz fakt mimo????
otehotniet podla mna nebude problem, ani samotne tehotenstvo. skor budes mat starosti, ked uz bude vacsie dieta s dvihanim na ruky a manipulaciou do autosedacky napriklad.

Kazdy pacient je iny, konzultuj to s lekarmi a nechaj si urobit nove kompletne vysetrenie, podla vysledku za rozhodnete.