icon

Môžem otehotnieť aj tesne pred menzesom?

6. aug 2023

Ahojte. Manzel chodi na služobky, sex sme mali 2 dni pred ms a 1 deň pred ms 27 dc a 28dc a na to som ms dostala. Je tam nejaká šanca ? Snažime sa o babatko, zatial sa nam nedari, dost nam to aj komplikuju jeho cesty, keď chodi do zahranicia .. a som z toho smutna, lebo obaja sme v poriadku.. podarilo sa to niekomu ? Diky.

hipuska
6. aug 2023

Otehotnies vtedy, kedy máš ovuláciu. Zbytočne sa trápiš a dávaš si nádej. Začni si ju sledovať

tamta
6. aug 2023

Ako bolo spomenuté vyssie, ak sa snažíte o dieťatko, prvoradé je sledovať si ovuláciu. Každý iný kalkul je absolútna strata času..

mimi2018
6. aug 2023

Pred menstruaciou určite neotehotnies.

tamta
6. aug 2023

A ešte dodam, aby nedoslo k nedorozumeniu - nejaká aplikácia nepozná tvoj cyklus a tvoju ovuláciu. Cize ovuláciu sledovať bud testami, meranim teploty alebo sledovaním u gyn. Drzim palce.

zuzitko74
6. aug 2023

My sme počali naše druhé dieťa dva dni pred očakávanou menštruáciou. Ale mne už vtedy tá menštruácia neprišla. Dva týždne pred tým som brala antibiotiká, pravdepodobne mi trochu rozhodili cyklus a posunuli ovuláciu.

jaskolka
6. aug 2023

Áno je možné aj pred menzesom otehotnieť, aj vtedy máš ovuláciu. No vtedy už menzes obvykle nepríde
Ty si dostala už teraz menzes. Navyše nevieš, či bola vôbec ovulácia a kedy, tak veľmi by som to ako možnosť tehotenstva nevidela.
Keď muž chodí do zahraničia,a ty práce vtedy máš ovuláciu, keď je preč, tak z čoho si smutná, že aa nedarí?ved jednoducho nemáš "z čoho" otehotnieť, aj keď ste obaja v poriadku.
V prvom rade si odsleduj, kedy máš tu ovuláciu, no ale keď muž bude vtedy preč, tak ti to aj tak príliš nepomôže.

domka222
6. aug 2023

MS si dostala,čiže tehotná nebudeš a ovuluješ v iné dni cyklu

siska53
6. aug 2023

Ano.

zuzuliennka1
6. aug 2023

pokial mas pravidelny cyklus, a nijake zavazne zmeny (branie liekov, antibiotika, privelky stres), a cyklus ti netrva menej ako 28 dni, resp. mas ho pravidelny, sanca otehotniet pred ms. je mala.