icon

Môžem otehotnieť, keď mám populistické vaječníky?

adelkastupak
13. máj 2020

Ahojte žienky,
Pred rokom som začala počas plodnych dní.
Lekárka mi povedala že mám populistické vaječníky. Mám 23 rokov a s manželom už začíname čoraz viac rozprávať o bábätku. Len sa bojím že nebudem môcť otehotnieť.
Tak vás prosím o vaše skúsenosti s týmto ochorením a tehotenstvom.
Ďakujem 😉

sisa_s
13. máj 2020

Ak myslis polycysticke vajecniky, tak je tu uz vela tem o tom, najdes to pod lupou v diskusiach, zadaj PCOS 🙂

adelkastupak
autor
13. máj 2020

Ok, ďakujem.
Moja klávesnica si opravuje slová ako chce 🤣 policistický=populistický

mariba77
13. máj 2020

@adelkastupak ahoj aj ja mam pcos a jedneho chlapceka uz mam, takze ano da sa s tym prirodzene otehotniet...

jaruska_12
13. máj 2020

@mariba77 aj ja mam pcos mas pravidelní ms? Vedela si si odsledovat ovuláciu? Nam sa nedarí od januára jednu dcérku už mám ma 7

mariba77
14. máj 2020

@jaruska_12 áno šialene nepravidelnú... Merala som si bazalnu teplotu a brala som inofolic 2x denne, pomohlo nám...

julsh123
14. máj 2020

@adelkastupak aj ja mam Pco a 3krat som otehotnela na prvú šupu 🙂 ale zas ja mam pravidelnú menštruáciu, cysty na vaječníkov mi neboli zistené ale mam vysoké androgenx a testosteron.

adelkastupak
autor
14. máj 2020

@julsh123 aj ja mám pravidelnú menstruaciu. Len troška vyššie androgeny a testosteron. Ďakujem Vám, trocha ste ma upokojili. A máte nejakú liečbu na vyššie androgeny a testosteron?

julsh123
14. máj 2020

@adelkastupak nič mi na to nepovedal endokrinológ lebo otehotnela som hneď a aj teraz som dokonca v 12tt.
Skús inosytol ten s brala 2 mesiace a mohol aj na pleť.

barus26
15. máj 2020

@adelkastupak aj ja mám PCOS a momentálne som po 2,5 roku otehotnela