Môžem otehotnieť počas dojčenia?
Zdravím, môžem otehotnieť ak dojčím? Ďakujem za informácie a pripadne skúsenosti ( chceli by sme babo )
Moze, ale nemusi sa to podarit.
Z dojčenia sa nedá otehotnieť, na to musíš mať bohužial sex🤣
@xena0
@babovka2321
Baby a ako sa ro dá vyratat?plodne dni? Alebo to je len že náhoda? Lebo teda dojčím momentálne a ms nemám
Ja som vždy dojčila na požiadanie, nikdy z toho nič nebolo až kým som nedostala prvú ms a tak som otehotnela dva krát, že už neprišla druhá☺️ kým som ms nemala, tak sa nedarilo...
Autorka: Musís použit inu ochranu ako plodne a neplodne dni pocas dojcenia.
Ano, dojčim na poziadanie a otehotnela som
Samozrejme. Pokiaľ nemáš ešte menzes, tak sa nedá vyrátať, len skúšať, či už nenabehla ovulácia a keď to vyjde, tak už ani menzes nepríde 🙂
Keď už menzes máš, tak dá sa ovulácia od sledovať
Neveriiiiim😁
Menzes som nemala rok aj pol ako chces otehotniet, ked nemas menzes?to, ze sa zrovna uvolni vajicko je velka nahoda, ze nabehne prave vtedy menzes.
Tak bud kojis a koj, alebo odstav a cakaj na menzes a snazte sa
Ja som dojčila, menzes som nemala a otehotnela som.
Plodne dni sa nerataju, ale sleduju - priznaky. Niekomu nabehne cyklus uz pocas dojcenia, niekomu az po uplnom odstaveni dietata.
Áno otehotnela som počas dojčenia syna. 6 mesiacov po pôrode, termín pôrodu mám v decembri. Čo sa týka otehotnenia, prvú menštruáciu som dostala po šestonedelí, keď mal 3 mesiace. Autorka, ak máš nejaké otázky kľudne mi napíš súkromnú správu. Držím palce, aby sa vám bábätko čím skôr podarilo!
Tak ked ms nemas, tak bohuzial zatial asi dalsie babo nie. Mne sa vratila raz v 8mes, druhy az ked mal maly 11mes. Ale niekto bude tehu pri dojceni aj po 3 mes, hoci sa pise, ze pri plnom dojceni tych 6mes je mala sanca tehu...ale vsetko zavisi od organizmu a navratu plodnosti po porode.

Áno, dojčenie nie je ochrana