icon

Môžem otehotnieť počas dojčenia?

24. aug 2022

Zdravím, môžem otehotnieť ak dojčím? Ďakujem za informácie a pripadne skúsenosti ( chceli by sme babo )

xena0
24. aug 2022

Áno, dojčenie nie je ochrana

babovka2321
24. aug 2022

Moze, ale nemusi sa to podarit.

drake122
24. aug 2022

Z dojčenia sa nedá otehotnieť, na to musíš mať bohužial sex🤣

autor
24. aug 2022

@xena0
@babovka2321
Baby a ako sa ro dá vyratat?plodne dni? Alebo to je len že náhoda? Lebo teda dojčím momentálne a ms nemám

stastnamamana4
24. aug 2022

Ja som vždy dojčila na požiadanie, nikdy z toho nič nebolo až kým som nedostala prvú ms a tak som otehotnela dva krát, že už neprišla druhá☺️ kým som ms nemala, tak sa nedarilo...

katkine_terapie
24. aug 2022

Autorka: Musís použit inu ochranu ako plodne a neplodne dni pocas dojcenia.

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
login1234
24. aug 2022

Ano, dojčim na poziadanie a otehotnela som

jaskolka
24. aug 2022

Samozrejme. Pokiaľ nemáš ešte menzes, tak sa nedá vyrátať, len skúšať, či už nenabehla ovulácia a keď to vyjde, tak už ani menzes nepríde 🙂
Keď už menzes máš, tak dá sa ovulácia od sledovať

stanulienkat
24. aug 2022

Neveriiiiim😁

luccija
24. aug 2022

Menzes som nemala rok aj pol ako chces otehotniet, ked nemas menzes?to, ze sa zrovna uvolni vajicko je velka nahoda, ze nabehne prave vtedy menzes.
Tak bud kojis a koj, alebo odstav a cakaj na menzes a snazte sa

bibina32
24. aug 2022

Ja som dojčila, menzes som nemala a otehotnela som.

zuzanaete
24. aug 2022

Plodne dni sa nerataju, ale sleduju - priznaky. Niekomu nabehne cyklus uz pocas dojcenia, niekomu az po uplnom odstaveni dietata.

zuzanaete
24. aug 2022

@bibina32 Vystihli ste prvu ovulaciu a kedze si otehotnela, tak menzes ani neprisiel.

banalu
24. aug 2022

@luccija hlasi sa ta nahoda 😂
Nikdy nevies kedy tvoje telo spusti ovu po porode 😉 niekomu skor, niekomu neskor. Moja mama este plne a vela dojcila brata, mal 5 M ked som sa nahodne podarila... za sociku sa dost ficalo na dojcenie = antikoncepcia 😊

majulino
24. aug 2022

@luccija normálne ako väčšina žien, medzi nimi aj moja sestra. Nemala menštruáciu a otehotnela. Medzi deťmi má rozdiel rok mesiac a 19 dni

mamabudiakova
24. aug 2022

Áno otehotnela som počas dojčenia syna. 6 mesiacov po pôrode, termín pôrodu mám v decembri. Čo sa týka otehotnenia, prvú menštruáciu som dostala po šestonedelí, keď mal 3 mesiace. Autorka, ak máš nejaké otázky kľudne mi napíš súkromnú správu. Držím palce, aby sa vám bábätko čím skôr podarilo!

euka210
24. aug 2022

Tak ked ms nemas, tak bohuzial zatial asi dalsie babo nie. Mne sa vratila raz v 8mes, druhy az ked mal maly 11mes. Ale niekto bude tehu pri dojceni aj po 3 mes, hoci sa pise, ze pri plnom dojceni tych 6mes je mala sanca tehu...ale vsetko zavisi od organizmu a navratu plodnosti po porode.