Môžem otehotnieť počas menštruácie?
Ahoj asik môžeme odznova s mužom keď došla mrcha že😭počas mrchy není možné tehotenstvo že?
Tak uplne hypoteticky mozne, ale neupinaj sa na nieco, co je biologicka vynimka... poplac si, oddychuj a o par dni nova ovulacia a nova sanca, ze sa podari. Nie vzdy to vyjde hned, niekedy to s tym babatkom trva aj zdravemu paru peknych par mesiacov...
@lenuss1992 je to naozaj malá pravdepodobnosť, ak sa jedná o klasickú menštruáciu a nie iba slabé špinenie. Hlavu hore a nový mesiac, nová šanca 😊
Poznám ženu , ktorá mala ms do 5 mesiaca ako hodinky, no to je skôr výnimka. Poplach si ak ti treba plakať. Cesta za dieťatkom je vo veľa prípadoch dlhá a náročná. Držím palce
Ja som prvy mesiac mala ms normalne
ja tiež asi 2 mesiace som mala tiež ešte.
@evcagabi ako ste zistili tehotná az keď vám druhý meskal
@alickapusinka ako ste potom zistili že ste tehotná keď vám meškala tretia menštruácia lebo všade píšu hovoria že tehotenstvo není možné pocas menštruácie
@lenuss1992 sprav si test a budeš mať istotu, keby si bola tehotná, bol by už pozitívny.
Neviem, ja som proste vedela, ze som tehotna 😅 urobila som si test hned po ms a boli tam 2ciarky
@evcagabi nemali ste žiadne príznaky
citila som sa inak. Nedokazem to presne definovat. Mozno 6ty zmysel? Len som proste vedela, ze som tehotna
Uz som si spomenula, co vo mne vyvolalo tu istotu aj ked skoncila ms. Zajedla som forneti miskou slahacky 😅

@lenuss1992 závisí.... Kedy máš ovuláciu?