Môžem užívaťGynex a Duphaston spolu?
Ahojte žienky, chcela by som sa poradiť, či niektorá z Vás užívala Gynex a Duphaston spolu? Chcela by som vyskúsať Gynex, ale užívam Duphaston. Vopored ďakujem za odpovede.
@millky
@bambulienka25 Dakujem za reakcie. Trosku sa bojim vysadit Duphaston uz ho uzivam vela rokov, neviem co by to urobilo... uzivam aj Kyslinu. Ale zas to mam nejake rozhadzane...tento mesiac som skusala aj Alchemilku, neviem ci to mohlo nieco sposobit.
@bambulienka25 dakujem za info, len cakam, ze mi pride menstruacia, ale uz teraz meska. Tak uz nebudem kombinovat asi s nicim. A nevies mi poradit, mozem len tak vysadit duphastona a zacat s tym gynexom? Duphaston beriem uz asi asi aj 9 rokov. Ci mi to nemoze neviem co... ale asi to uz horsie byt nemoze... Tak uz nebudem ani alchemilku, som myslela, ze taky cajik nevadi. Nebrala som ich sucatne. A dakujem ze si mi poradila a napisala.
duphaston sa ma uzivat po ovulacii,ak je to na podporu otehotnenia. Mne doktorka kazala uzivat od 16. dna,uzivala som iba polroka. Potom som zistila,ze mavam ovulaciu 20.-24.dna, teda namiesto aby mi pomohol s otehotnenim,posobil asi ako antikoncepcia. Cykly som mala sice pravidelne, ale asi bez ovulacie.Teda skoda casu.
odporucam caj gynastan z lekarne, upravuje cyklus, teda aj ovulaciu
a doktora mas dobreho? ten isty liek tolko rokov? pomohlo ti to?
@bambulienka25 a mozu byt aj nejake vazne? Lebo som pila Alchemilku a duphaston ale naprv to a druhy polku cyklu zas to. Dufam, ze som si tym neuskodila som nevedela, ze to moze nieco...
@bambulienka25 Dakujem, to uz urcite nebudem.
@bambulienka25 poprosím o vysvetlenie...gynekológ povedal že sa to môže brať spolu...aj ďalší...ale mám ztoho blbý pocit...diky za odpoved
@bambulienka25 keďže viacere ste písali..že sa to nemá spolu kombinovať..tak za to sa pytam...že ma to zaskocilo
@bambulienka25 s akým časovým odstupom
@bambulienka25 ďakujem pekne
@bambulienka25 ahoj..chcem sa ťa opýtať máš nejaké skúsenosti s ascorutinom pri menzes..ďakujem ti pekne za odpoved
@bambulienka25 áno kvôli silnej menzes

@dasa118 buď jedno alebo druhé. Gynex je detoxikačná kúra. Lieči problémy, upravuje funkčnosť ženských orgánov a normalizuje cyklus, pomáha s ovuláciou, zmenšuje cysty alebo ich úplne odstráni, pôsobí priaznivo na psychiku, vylučuje toxíny a čistí prsné kanáliky. Takže preto, niektorým pomôže k otehotneniu. Takže ak chceš skúsiť gynex, sprav si 1 alebo 2 kúry ale Duphaston vysaď. Ku gynexu si naordinuj kyselinu listovú a vitamin D. Nič viac. Ak chceš poradiť, ako užívať Gynex, kľudne mi píš do správy ☺️