icon

Môžeme ísť na to?

sofia1979
20. okt 2023

Ahojte myslíte, že už môžme na to, vzhľadom k veku po všetkom prežitom by som ešte chcela dať šancu nášmu malému ešte jedného súrodenca.

Môžeme ísť na to?
Strana
z2
zmrzlinka2021
20. okt 2023

@sofia1979 Mas 44 rokov.
Vzdy je moznost, aj ked v takom veku asi uz dost nizka ale nic nie je nemocne.
Prajem ti to.

sofia1979
autor
20. okt 2023

@zmrzlinka2021 ďakujem áno a v 41som mala prvé no neviem strach je veľký, ale túžba ešte väčšia

guudy
20. okt 2023

Mas moj uprimny obdiv, som podobne vekom a deti mam 20 a 16 rocne. Som rada, ze su uz velki😊

sofia1979
autor
20. okt 2023

@guudy no bohužiaľ sama som si to nevybrala ver, že by som radšej bola na tom tvojom mieste

guudy
20. okt 2023

@sofia1979 ja ti verim, o to vacsi mas moj obdiv😊. Drzim palce 🙂

sofia1979
autor
20. okt 2023

@guudy ďakujem vážim si to skôr čakám vety typu bože stará krava čo chceš? No nechodia v mojich topánkach myslím, že každá jedna ak by bola na tom, ako ja by chcela tiež

top_manazerka
20. okt 2023

Že mas pozitivny ovulacny test neznamená nic. V tomto veku su uz vajíčka nekvalitne.. šanca, ze sa taketo vajíčko oplodni je velmi nízka.

sofia1979
autor
20. okt 2023

@top_manazerka áno viem

kajussk
20. okt 2023

@sofia1979 poslem Ti sukromnú správu ,tiez som mala Tvoj vek😊

sofia1979
autor
20. okt 2023

@kajussk aha okí kľudne napíš

martinka13
20. okt 2023

V dnešnej dobe je veeeeelmi veľa žien, ktoré rodia deti v Tvojom a aj neskoršom veku. Ak sa na to cítiš a túžiš po dieťati tak smelo do toho. Skôr by som tomu ale nechala voľný priebeh a netestovala. Akurát budeš v strese, čo tehotenstvu moc neponaha. Držím palce.

zuza265
20. okt 2023

@top_manazerka moze to mat inak. Moze mat stale kvalitu. A uplne nerozumiem akoby takej demotivacii od trba. Nemusime tu spievat ody, ani podporovat za kazdu cenu. Som za pravdivy nazor. Ale taketo to demotivovanie mi je cudzie.

maryetta
20. okt 2023

Hlavne si to uzivajte s partnerom. Vtedy je najvacsi uspech. Mala som v porodnici mamicku mala 44. I ked to bol jej 4.porod.

slavka1988
20. okt 2023

@sofia1979 osobne som si vychutnavala tehotenstvo keď som bola starsia .,prvého syna som mala v 19 a bolo to skoro ale vždy si hovorím nikdy nie je neskoro Kamarátke sa včera narodil syn a má 43 rokov a niekto povie veľa ale nevidi že sa snažili 9 rokov takze ak máš chuť a pocit že to zvladnes tak držím palce a nebojsa unavene sú aj 20tnicky a niekedy viac ako staršie a skúsenejšie ženy 🙂 veľmi držím palce

sofia1979
autor
20. okt 2023

@martinka13 ďakujem veľmi pekne za radu a povzbudivé slová, vážim si to

sofia1979
autor
20. okt 2023

@slavka1988 ďakujem veľmi pekne za povzbudivé slová je to úžasné mať od vás podporu.

sofia1979
autor
20. okt 2023

@zuza265 áno môže to byť inak a samozrejme, ako píše hore kočka aj nie ja si to plne uvedomujem a bohužiaľ každý deň sa stretávam s takým postojom aj onakým, ďakujem za tieto slová štatistiky bohužiaľ sú také aké sú. No ja si chcem dať ešte šancu a hlavne chcem dať šancu nášmu synovi, aby nevyrastal sám. Ďakujem ešte raz za pochopenie a vôbec všetkým tu dievčatám 🙏❤️

sofia1979
autor
Autor odpoveď zmazal
guudy
20. okt 2023

@sofia1979 pokojne do toho chodte, je to len vasa vec. Nikoho do toho nic nie je…vy budete dieta vychovavat, nie ostatni😊

sofia1979
autor
20. okt 2023

@maryetta
@maryetta ďakujem krásne ❤️

sofia1979
autor
20. okt 2023

@guudy ďakujem krásne ❤️

top_manazerka
20. okt 2023

@zuza265 demotivácia? Veď je to realita. Geriatrické tehotenstvo je vysoko rizikový stav pre matku a aj pre dieťa. Ak je to možné treba sa takémuto tehotenstvu vyhnúť.

sofia1979
autor
20. okt 2023

@top_manazerka ako prepáč už zareagujem bola som tehotná v 41ke a poviem ti mala som ukážkové tehu úplne bez problémov na rozdiel od oveľa mladších mojich kamaratiek. Nemáš ani trošku empatie prajem ti z celého srdca, aby tvoje deti nemuseli riešiť to čo ja teraz.

nikaeli
20. okt 2023

@sofia1979 je to tvoj život, tvoja voľba - resp. voľba vás dvoch. Ak sa na to cítiš, náš názor je nepodstatný. Ja mám 43, dve deti (16 a 5) a do ďalšieho by som už nešla. Fyzicky sa na tehotenstvo necítim. Ak sa cítite dobre a ste pripravení zvládnuť aj možné komplikácie, držím vám prsty 💗

jablkovastrudla
20. okt 2023

@sofia1979 moja suseda mala prve dieta v 42 a teraz v lete porodila druhe, v septembri mala 47 rokov
Nemala ziadne problemy, a tehotenstvo bolo ukazkove.
Sama mi hovorila ze deti vzdy chcela ale a manzelom sa spoznali az ked mali obaja 40 rokov. Ja som tiez geriatricka rodicka, neboj nic je nas viac 😉 drzim palce nech sa vam zadari

sofia1979
autor
20. okt 2023

@nikaeli áno, ako vravíš ďakujem

sofia1979
autor
20. okt 2023

@jablkovastrudla ďakujem za tvoje slová 😘❤️

top_manazerka
20. okt 2023

@sofia1979 takze chces aby sme ti tu klamali? Áno? To nemá nič s empatiou.. budeš rada ak nebudeš mať vysoky tlak, eklampsiu, diabetes, edémy a ak donosíš… to, že niektoré iné ženy majú bez komplikácií aj geriatricke tehotenstvo este nemusi znamenať, že take bude aj tvoje - ak sa ti podari otehotnieť. Moja kamoska pracuje ako lekárka na internom oddelení v nemocnici. A podchvíľou tam maju nejakú ženu tesne po pôrode s embóliou, hypertenziou alebo obehovym zlyhávaním. Ich poznávacím znamením je vysoký vek v tehotenstve.

zuza265
20. okt 2023

@top_manazerka ale myslim si, ze tato mamicka vie ake su rizika. Ma navsiveneho lekara a maju spolu odkonzultovane. Vie aky stav ma teraz a pocita aj s tym, ze sa to nepodari. Ale ja by som sa teda takto ako ty nevyjadrovala k nikomu. Trosku empatie by nezaskodilo - najma ked netusis ako to ma

engiii
20. okt 2023

Známej sa teraz narodilo 4 dieťa má 46 rokov šanca isto je len treba skúsiť 🍀

Strana
z2