Môžeme sa snažiť po biochemickom tehotenstve bez nulového hCG?
Ahojte, mala som potvrdené HCG 28 a druhé kontrolné o minimum viac 30 po pár dnoch5keďže ovulácia ani nevieme kedy prebehla dr mi dala kontrolu až o 2 týždne lenže mne ms prišla pred 4 dňami a teraz neviem či mám čakať na potvrdenie 0 HCG alebo sa môžme s partnerom snažiť ( predchádzajúca ovulácia vyšla hneď po ms keď sme sa riadili podľa digitálneho clearblue ktorý ukazoval 1+2 ) nemám pravidelný cyklus a po 7 rokoch prvý krát sa vôbec nejak podarilo otehotnieť aj keď bez úspechu.. moja dr absolútne nieje zhovorčiva ani mi na túto otázku neodpovedala tak teda rada by som vedela vaše skúsenosti aky ste mali postup ak ste sa dozvedeli že ste pravdepodobne po biochemickom. Ja doteraz neviem na čom som a samozrejme nechcem zanedbať nič 🤷🏼♀️
@ria999 nepoznám vaše pozadie na to aby som sa dokázala vyjadriť …v prvom rade otázka tých 7 rokov sa aktívne snažíte?
@michicka áno aktívne.. mám za sebou už 2x inseminaciu, 1ivf, 4 vklady, všetky vyšetrenia a našli mi len leiden heterozygot a príčinu anovulacnych cyklov nikdy nikto neriešil..
@ria999 ak mali ste hcG len okolo 30 kým sa skončí ms a budete mate ovuláciu Dovtedy asi klesne na 0. Tých 30 je veľmi málo. Ak chcete byť istá tak choďte na krv. Ale veľa tak robili, ze ani nevedeli ci kleslo a skúšali ďalej. Ja som čakala 1 mesiac koli sebe. Každá je iná.
@beata_k @monsterablue @babi2345 a keby som si urobila len test a nebol by tam ani náznak čiarky to by som nemohla brať ako ziadne hcg v tele? Alebo to je už blbosť? 🙄
@michicka áno aktívne.. mám za sebou už 2x inseminaciu, 1ivf, 4 vklady, všetky vyšetrenia a našli mi len leiden heterozygot a príčinu anovulacnych cyklov nikdy nikto neriešil..
@ria999 ja si myslím že keď zavolas Dr bude ti vedieť povedať najlepšie ona, ale tiež sa prikláňam k názoru že veľa žien o tom ani nevie lebo sa netestuju pokým nemešká ms a tým pádom sa snažia ďalej.. nemyslím že by to malo byt niečo čo by bránilo stavu sliznice že by sa musela zotaviť ako pri potratoch ktoré prichádzajú pri vyšších týždňoch tehotenstvách kedy je uz plod vacsii..
@beata_k @monsterablue @babi2345 a keby som si urobila len test a nebol by tam ani náznak čiarky to by som nemohla brať ako ziadne hcg v tele? Alebo to je už blbosť? 🙄
@ria999 Nic netestuj. Normalne sa snazis dalej.
@ria999 ak nie je ciarka na teste, je hcg nižšie ako 10...pri hodnote hcg 5 a menej je to už negativne
@monsterablue preto môj názor je v tomto prípade opýtať sa hlavne lekára
Veľa žien má za sebou biochemické tehotenstvo, ale vedia o tom iba tie, ktoré aktívne testujú. Hovorí sa, že po takomto tehotenstve je “pôda pooraná” a šance na otehotnenie sú vyššie ako predtým..
@ria999 áno môžete skúsiť.

@ria999 nepoznám vaše pozadie na to aby som sa dokázala vyjadriť …v prvom rade otázka tých 7 rokov sa aktívne snažíte?