icon

Môžme mať počas plodných dní každý deň sex?

leyla9
19. jún 2020

Zeny môžme mat počas plodných dní každý den sex ze by bola vedcsia šanca ze sa trafíme? Ci je lepšie ho mat každý druhy deň?

Strana
z2
leyla9
autor
20. jún 2020

@jana65l
@dajana1983

@bambulienka25

@danielina30
Co myslite je dnes Pozitívny?

@wejuska7910

jana65l
Autor odpoveď zmazal
jana65l
Autor odpoveď zmazal
wejuska7910
20. jún 2020

@leyla9 tiez myslim ze uz je.drzim palce ✊🏻🙏

leyla9
autor
20. jún 2020

@jana65l
@wejuska7910 dievčatá neviem ci dnes priateľ príde domov asi nie ale mali sme sex včera a budeme ho mat az zajtra myslíte ked ovu nastane 24-48h ze zajtra je ešte Dobrý čas

hederamonstera
20. jún 2020

@leyla9 uz ti tu viacere napisali, ze spermie v tvojom tele vydrzia aj 5 dni..tak nestresuj tolko. Ak aj nastane ovulka, este mas 24h moznost na oplodnenie

mondolina
20. jún 2020

@leyla9
Ukludni sa prosím ťa, včera ste sexovali, nevadí že dnes nebudete.

wejuska7910
20. jún 2020

@leyla9 zajtra staci 😉

leyla9
autor
20. jún 2020

@hederamonstera myslím ze nastala dnes aj podľa a testu ale aj bolesť začala v podbrušku na lavej strane len pred 2h

leyla9
autor
20. jún 2020

@hederamonstera hej 24h test som si robila dnes o 15h a priateľ príde zajtra večer takže bude tomu viac ak 24🤔🤦‍♀️

kayyaa
20. jún 2020

@leyla9 urcite mozte mat kazdy den, my mavame kazdy den, niekedy aj 2x denne, a vzdy sme otehotneli hned na prvy sup😊

leyla9
autor
21. jún 2020

@wejuska7910 baby co si myslite dnes ráno BT 37 ovu prebehla však?

leyla9
autor
21. jún 2020

Ked je teplota 37 uz nemáme šancu skúšať?☹️☹️

mondolina
21. jún 2020

@leyla9
Akú šancu skúšať? Veď ste sa milovali pred 2 dňami, fakt si myslíš že tam neostala ani jedna spermia?
Milujete sa kvôli tomu že máte chuť, alebo len plodenie.
Neviem ako dlho skúšate, ale takýmto tempom ti možno za chvíľu trochu prepne.
Nemyslím to v zlom.

leyla9
autor
21. jún 2020

@mondolina ja viem ze to nemyslíš v zlom chvíľami mi aj niekdy prepína 😂☹️ a ano milujeme sa z lasky muz sa so mnou ani raz nemiluje kvôli tomu ze musí ja len ze tak ci tak bude dnes milovanie ked príde domov a ked chuť bude co myslím ze uňho určite 😂😊 ked náhodou spermie boli slabé tym ze sme to robili kazdy den som chcela len info ci stíhame dnes kamoška mi hovorí ze 24h po ovulácii sa vajíčko musí oplodnit 🙈 prepáčte baby viem ze som otravná ale ktorá zena nie keď túži byt znovu matkou viem ze stým nic nenarobim človek si občas nepomôže 🤦‍♀️

mondolina
21. jún 2020

@leyla9
Preto to netreba veľmi riešiť....telo a hlavne proces oplodnenia nefunguje ako rovnica...keď a bude pasovať s b a ešte aj s c tak to na 100% vyjde.
Môžu byť max ideálne podmienky a nejde to.
Viem o čom hovorím, skúšame rok a nič.

leyla9
autor
21. jún 2020

@mondolina držím ti veľmi palce ✊✊✊❤️ aby si za chvíľu hladkala bruško a tešila sa ❤️👶

mondolina
21. jún 2020

@leyla9
Ďakujem veľmi pekne.... nápodobne ♥️🙏

kylie1983
21. jún 2020

My sme mali každý den, aj mimo plodných dni, a obidve detičky sa nam podarili na prvý pokus 🙂 A k tomu mám este aj endometriozu 🙂🤷🏽‍♀️

wejuska7910
21. jún 2020

@leyla9 uz nestresuj a nepremyslaj tolko nadtym nijako ti to nepomoze.milujte sa aj dnes a zvysok nechaj tak ostava ti len cakat 😉drzim palce

zuzi0911
21. jún 2020

Absolútne sa nestresuj. Ak máš ostať tehotná ostaneš. Deň pred ovu je vysoká šanca. No niekedy sa stane, že teba neotehotnie ani keď je styk presne v deň ovu.
Ja som otehotnela zo styku na 6dc..cize 6 dní "vydržali" u mňa. Takže 1 deň pred ovu ak nie je žiadny problém,tak ostaneš aj ty.
No ako som písala. Niekdy to ide ťažšie. Tak sa nesústred na to, lebo si to budeš odhanat.

leyla9
autor
21. jún 2020

Ciarka dnes zoslabla 🤔

Strana
z2