Môžme mať počas plodných dní každý deň sex?
Zeny môžme mat počas plodných dní každý den sex ze by bola vedcsia šanca ze sa trafíme? Ci je lepšie ho mat každý druhy deň?
@leyla9 tiez myslim ze uz je.drzim palce ✊🏻🙏
@jana65l
@wejuska7910 dievčatá neviem ci dnes priateľ príde domov asi nie ale mali sme sex včera a budeme ho mat az zajtra myslíte ked ovu nastane 24-48h ze zajtra je ešte Dobrý čas
@leyla9 uz ti tu viacere napisali, ze spermie v tvojom tele vydrzia aj 5 dni..tak nestresuj tolko. Ak aj nastane ovulka, este mas 24h moznost na oplodnenie
@leyla9 zajtra staci 😉
@hederamonstera myslím ze nastala dnes aj podľa a testu ale aj bolesť začala v podbrušku na lavej strane len pred 2h
@hederamonstera hej 24h test som si robila dnes o 15h a priateľ príde zajtra večer takže bude tomu viac ak 24🤔🤦♀️
@wejuska7910 baby co si myslite dnes ráno BT 37 ovu prebehla však?
Ked je teplota 37 uz nemáme šancu skúšať?☹️☹️
@mondolina ja viem ze to nemyslíš v zlom chvíľami mi aj niekdy prepína 😂☹️ a ano milujeme sa z lasky muz sa so mnou ani raz nemiluje kvôli tomu ze musí ja len ze tak ci tak bude dnes milovanie ked príde domov a ked chuť bude co myslím ze uňho určite 😂😊 ked náhodou spermie boli slabé tym ze sme to robili kazdy den som chcela len info ci stíhame dnes kamoška mi hovorí ze 24h po ovulácii sa vajíčko musí oplodnit 🙈 prepáčte baby viem ze som otravná ale ktorá zena nie keď túži byt znovu matkou viem ze stým nic nenarobim človek si občas nepomôže 🤦♀️
My sme mali každý den, aj mimo plodných dni, a obidve detičky sa nam podarili na prvý pokus 🙂 A k tomu mám este aj endometriozu 🙂🤷🏽♀️
@leyla9 uz nestresuj a nepremyslaj tolko nadtym nijako ti to nepomoze.milujte sa aj dnes a zvysok nechaj tak ostava ti len cakat 😉drzim palce
Absolútne sa nestresuj. Ak máš ostať tehotná ostaneš. Deň pred ovu je vysoká šanca. No niekedy sa stane, že teba neotehotnie ani keď je styk presne v deň ovu.
Ja som otehotnela zo styku na 6dc..cize 6 dní "vydržali" u mňa. Takže 1 deň pred ovu ak nie je žiadny problém,tak ostaneš aj ty.
No ako som písala. Niekdy to ide ťažšie. Tak sa nesústred na to, lebo si to budeš odhanat.

@jana65l
@dajana1983
@bambulienka25
@danielina30
Co myslite je dnes Pozitívny?
@wejuska7910