Možné príčiny neúspechu pri plánovaní 8. dieťaťa
Dobrý deň. Mám kamarátku, ktorá sa snaží o 8. dieťa. Tých predošlých 7 sa jej podarilo vždy splodiť do roka a teraz sa snažia 9 mesiacov a nič. Čím to je ? To najmladšie dieťa má rok a pol . Včera sa mi zverila a hľadá čo by jej mohlo pomôcť.
@anonym_autor 9 detí? V dnešnej dobe? To koľko musia zarábať aby každé jedno dostalo kvalitné vzdelanie, stravu atď. Neviem si to predstaviť
@anonym_autor 9 detí? V dnešnej dobe? To koľko musia zarábať aby každé jedno dostalo kvalitné vzdelanie, stravu atď. Neviem si to predstaviť
@tim23 momentálne má 7 a chce 8
To je vtip?
To je vtip?
@bielasovicka nemusí to byť vtip. Poznam také tiež. Ludia su rôzni.
Zasa diskusia na burlivu debatu?
Tiež to nechápem a to nemajú ani veľké bývanie a muž tiež moc nezarába. Ale na oko chodia čisté aj do školy, škôlky a dobre sa učia. Sú to slušné deti. Ale tiež som jej hovorila aby už s rodením skončila. A tie čo si myslíte, že je to sranda. Tak podľa Vás žiadna žena nemôže chcieť veľa detí ?
@anonym_autor príroda si to zariadila aby uz nemala ďalšie 🙄🙈
@anonym_autor jasne a teraz tu o cervenej ciapocke 😂 kamoska ma 7 deti, tak verim, ze ma aj nejakeho gynekologa, tak nech sa s tymto problemom zveri jemu a nie kamoskam, co jej do maternice nevidia.
Veď už má veľa detí. Telo si možno dalo stopku kým sa nedá dokopy.
@anonym_autor jasne a teraz tu o cervenej ciapocke 😂 kamoska ma 7 deti, tak verim, ze ma aj nejakeho gynekologa, tak nech sa s tymto problemom zveri jemu a nie kamoskam, co jej do maternice nevidia.
@sissy27 možno žiadneho nemá, iba si tak doma rodí keď to na ňu príde 😂
To je zase tá, čo sa muzovym spermia prihovára, však?
Tiež to nechápem a to nemajú ani veľké bývanie a muž tiež moc nezarába. Ale na oko chodia čisté aj do školy, škôlky a dobre sa učia. Sú to slušné deti. Ale tiež som jej hovorila aby už s rodením skončila. A tie čo si myslíte, že je to sranda. Tak podľa Vás žiadna žena nemôže chcieť veľa detí ?
@anonym_autor
ale áno su take zeny, často zeny usa vojakov. Namiesto auta kúpia malu dodávku akebo minimum a jeden ich nákup obsahuje 3-4 meganakupne vozíky.
Ma to taký malinky rozdiel oproti tvojej kamoske. Maju platenú školu, byt/dom aj energie platené armádou a nemusia obrátiť kazdy cent 5x!
Potom su tu ešte nejaké špeciálne etniká a zopar normálnych rodin, kde je sa žena nájde v úlohe matky a robi ju to stastnou- deti tiez!
Ale chcete takto vela deti s mini príjmom je proti zdravému rozumu. A to rodinam s veľkým počtom deti fandím- tym normálnym, kde matka nezneuziva staršie deti vo veľkom.
Vela deti v mojom svete su styri alebo pat, nie osem ak nemam poriadne byvanie a muz vela nezarobi. Ved to si odporuje so zdravym rozumom. A deti nemaju detstvo, lebo v kuse strazia nejakeho surodenca a neverim, ze to tak nie je.
Kazdopadne nesudim, kazdeho osobna vec.
To je zase tá, čo sa muzovym spermia prihovára, však?
@svetlonos 😂😂😂😂😂
Možno že muž bol na vazektómii len sa jej to bojí povedať 😂
@anonym_b2c34c
aspom niekto by v tom pripade rozumne uvažoval...
@svetlonos 😂😂😂😂😂
@miselka257
no a nie? Ved ona zboznuje byt permanentne tehotná 😏 Boh vie prečo 🫣
@miselka257
no a nie? Ved ona zboznuje byt permanentne tehotná 😏 Boh vie prečo 🫣
@svetlonos lebo keby išla do roboty, tak by sa nestíhala starať o potreby svojej veľkej rodiny... takto ma aspoň aky-taky finančný príjem.
Povedz jej ze uz ziadna dusicka k nim nechce. Nech sa stara o to co ma. Neni to ten pripad co chce len rodit a ked uz deti nej su babatka ide zarabat na dalsie lebo len babatka chce?
@anonym_autor Poznám osobne rodinu s 11 deťmi ,už sú dávno dospelý a dovolím si tvrdiť, že lepšie vychované deti ako moje dve.Slušné,vzdelané,šikovné. Naučené samostatnosti, slušnosti, majú svoje rodiny okrem posledných troch. Tá žena popri nich pracovala v školstve a získala dvs krát po sebe titul najlepšia učiteľka. Už je na dôchodku, ale vyzerá úžasne. Spokojne a šťastne.
Keby bola možnosť navrhnem ju za matku roka ❤🌹Pokojná,skromná ,obetavá ,rovnako aj otec.
Deti poznám osobne a na rodičov nedajú dopustiť. Svorne tvrdia, že mali krásne detstvo a nikdy nebrali to tak,že sa musia postarať občas o súrodencov a pomáhať doma ako nutné zlo. Veľká česť rodičiom 💟
@anonym_autor
@tim23 no bohužiaľ to nedostanú…pochybujem ze matka pracovala niekedy a asi ani nebude a jej muž asi tiež nebude prezident aby mal 10k€.
Takze klasika, detí kŕdeľ a po 18tke servus… za mna smutne v dnešnej dobe, keď človek ma kopec možnosti antikoncepcie a dietatu treba dať do života aj viac ako len život.
Asi zasiahla vyssia moc...... Priroda je mudra
Kysuce alebo Orava?
@svetlonos ta mala len 4
@viestta Toto je asi tá pacientka, ktorá sa hnevá, že jej matka si k sebe berie len tri najstaršie detí a rozmaznáva ich, kupuje im veci a berie ich na výlety do aquaparkov a oni tam potom chcú byť radšej ako doma a jej nemá kto pomáhať. Tá mala sedem detí a za posledné sa manžel hanbil už keď bola tehotná a ani zvyšok rodiny nebol z toho nadšený, ale ona chcela stále rodiť, pretože miluje byť tehotná.
Ja som si musela viackrát prečítať ten názov témy...aj teraz si stále myslím, že som prečítala zle
@anonym_b2c34c a sranda by bola,keby zostala tehotná 🤭

Sterilizácia, alebo psychológ podľa mna