icon

Možné tehotenstvo a RTG

mirkava
10. feb 2021

Dievčatá myslíte, že môžem ísť zajtra na rondgen so zubami keď sme sa včera s manželkm"snažili"? Má vplyv ten rondgen aj keď by to mohlo byť len prinajlepšom oplodnené vajíčko, určite nie uhniezdené?

nykkushka
10. feb 2021

Určite to nemá vplyv pri takomto rannom "oplodňovacom a uhniezďovacom" štádiu. Ale pre pokoj v duši to povedzte laborantke, mali vy tam mať takú ochrannú pomôcku, ktorú si dáte na brucho a panvu, zníži mieru ožiaru 😉

snazilka_bio_mamka
10. feb 2021

wtf rondgen :D

julie19
10. feb 2021

Neboj, to je moc skoro ;) ... ja som bola na RTG zubov a nevěděla som ze v tej době už som bola tehotna🤷‍♀️ Bolo to par dni pred ocakavanou ms... menstruacia neprisla, test bol pozitivny a mala sa narodila zdravá a cele tehotenstvo vsetky testy boli OK 😉

mirkava
autor
10. feb 2021

@snazilka_bio_mamka = RTG 😉👍👌🤘😀

brigitka_12
10. feb 2021

@mirkava mne zubárka hovorila, že to nie je taká dávka, aby to nejako ublížilo bábätku ale samozrejme sa tomu vyhýbajú v tehotenstve ale zevraj keď je ten RTG veľmi potrebný takže urobia aj v tehotenstve ale to fakt iba vo vážnych prípadoch. Ja som bola tiež na RTG keď som ešte nevedela,že som tehotná a gynekológ ma ukludnoval že by sa nemalo nič stať a predsa máš vestu. Poznám ďalšie baby čo takto boli a všetko je ok