Možné tehotenstvo po 6x tabletke PO?
Dobry deň, Volám sa Petra, mam 21 rokov. Chcem sa spýtať, je možné, že po 6x tabletkách po mozem otehotnieť? Dakujem za odpovede vopred.
@sunny8 to nie je ale nútil na priatel, ktorého uz našťastie nemam.
@petramarsal225 nehnevaj sa, ale si svojprávna (aspoň si myslím), mala si mu ponúknuť nech si dá aj on. Ach jaj, takto si ničiť zdravie
@petramarsal225 to si zjedla 6 tabletiek naraz? 😳😳😳 otehotniet mozes vzdy ked mas sex. Je malo pravdepodobne ze tabletka nezaberie, ale ziadnu formu ochrany nemas na 100%.
@katka281 nezjedia som ich naraz. Za 2 mesiace 6x
@petramarsal225 On bol tyran, po roku uvažovania som sa rozhodla
@taskataska platil on samozrejme. Ja som si tie tabletky ani nechcela dat
@taskataska pracujem v erotic city tak že kondomy Boli prvá vec co som si kúpila tam.
@eriksonka1234 ja viem. Naliehal na tom že ked ich nzjem tak má dobije a necha ma
No ak nie je táto téma fejk, tak prevo pre pana nemáš antiku?? Po roku týrania, ako píšeš.. Skôr sa priklanam k tomu, ze je to fejk téma
Registracia dnes ...troll
@amelia000 prepáč ale ja som to myslela vážne.
@petramarsal225 tak keď vážne, tak potom vo voľnom čase, keď je ten erotic shop zavretý prestuduj si hlavne, ako funguje cyklus u ženy a kedy máš plodné dni. Nie jest také hormonálne bomby hlava nehlava. A po uvažuj aj o vhodnej ochrane. Aj pre budúcnosť sa ti to veru zíde
Konečne by to mali zakázať!!!!! Zerete to ako lentilky ...keď nevieš ako to robiť,tak nesuloz!!! Sa radšej vzdelavaj!!!! A to patri všetkým takýmto trubam,nielen tomuto trolovi
@anita6666 Decko? Nie každá 21 ročná je decko.
Mám 23, muža, prácu a myslím si, že o biológií viem viac než niektoré tu.
V takom veku je normálna žena už dospelá.
A aj vzdelaná.
Toto čo chodí tu sú tie nevzdelané ženy ktoré nemajú ani štipku vedomostí v hlave.
Vek s tým nič nemá.
To isté by som vedela napísať o ženách po 30tke čo by nemali sexovať lebo nevedia ani kedy majú použiť test a pýtajú sa tu či môžu byť tehotné
@petramarsal225 som farmaceut a toto ma zabilo myslela som ze niečo také sa v tejto dobe nemôže stať 😳😳😳😳😳😳😳😳 kriste pane......

🤦 buď rada ak budeš ešte niekedy môcť otehotnieť. Toľko svinstvá do seba pchať. Hormonálna sústava ti poďakuje