icon

Možno nikdy nebudem tehotná

22. aug 2024

Ahojte snazime sa uz viac ako rok a pol o bábo,nemali sme zatial ziadne vysetrenia ale aj tak stracam nadej ze raz budem tehotná.bojim sa ist na tie vysetrenia lebo bola by som asi este viac sklamana z toho. Zacinam byt s tym zmierená ze uz nikdy nebude mať bábo. To sklamanie ked kazdy mesiac vidim ako mi zasa zacala ms po tolkom snažení.je mi z toho do plaču..nemala som sa komu vyrozprávať,nemam takú dobrú kamarátku ani nikoho tak som to vypustila sem.

colsami
22. aug 2024

Mrzi ma to, ale co chces pocut? Lutovanie? Chodte na tie vysetrenia. Neries nejaky imaginarny problem z vysetreni. Ved toto je akoby sa ti pokazilo auto a Ty vlastne ho nevezmes do servisu ale radsej budes doma sediet na gauci a horekovat a vyplakavat a kazde rano ho skusis nastartovat a nepojde.... ale nebudes to riesit.... 🙄
Mozno pojde o nejaku banalnu blbost, vyriesi sa to a podari sa babo. Drzim palce. Ale zaujmi k tomu normalny racionalny postoj.

really8
22. aug 2024

Fuuuu. Rychlo si to vzdala. Asi to dieta az tak nechces.

ivik4
22. aug 2024

Mnohe z nas sme o deti aj prisli a nevzdali sme to.
U Vas je to len rok a pol snazenia , takze hlavu hore a idete dalej

pe_mi
22. aug 2024

Ahoj,neboj sa ísť na vyšetrenie.kliniky ti môžu pomôcť otehotnieť a bez vstupných vyšetrení to nezistiš.
Neblázni,koľkým sa to podarilo.
Ja by som si to vyčítala .aj keď chápem tvoje obavy,ale..ale

michaela329
22. aug 2024

Ja som sa o dieťatko snažila presne desať rokov, aj o to som prišla. Vyšetrenia, IVF, operácie, jednoducho boj a nie lutovanie sa už takto na začiatku. Veď ešte ani nevieš, kde je problém. Museli sme prejsť dlhú a náročnú cestu, momentálne som v 16tt a stále si uvedomujem, že ešte nemáme vyhraté - no ľutovať sa mi nikdy nepomohlo. Zdvihnite hlavu, nabehnite obaja na vyšetrenia a nemarnite čas. A áno - aj ja som bola už zmierená s tým, že nikdy deti mať nebudem, ale po rokoch, nie na začiatku cesty. Zajtra ber telefón a objednajte sa do centra asistovanej reprodukcie.

ivik4
22. aug 2024

Inak, moja mama na mna cakala dobrych 13rokov

michaelaj174
22. aug 2024

7 rokov, ani jeden pozitívny test, 1 IVF s 2 neúspešnými vkladmi. Myslím, že je skoro na to, aby si sa takto opúšťala.

simca06022011
22. aug 2024

to je v pohode, zmieruj sa , to ta ukludni a mozno sa aj samo zadari... popravde, nam to trvalo 6rokov, k lekarom som nechodila ani neriesila, ano nervna osm bola, vykaslala som sa na to, ze proste deti mat nebudeme a do pol roka to bolo, a nikto to necakal. Ja vobec nie. Proste psychika...
Alebo chod na vysetrenia a uvidis.. popravde, mne by vysetrenia ukazali pco a kadeco a kam by mi to pomohlo? k nervom a trapeniu a zadarilo sa i tak. Samozrejme, keby som mala viac rokov, tak by som urcite riesila nieco rychlejsie cez lekarov.

januska12323
22. aug 2024

Najprv choďte na vyšetrení potom sa môžeš zmierovať alebo si trieskať o hlavu na čo ste toľko čakali.

b_a_m_b_i
22. aug 2024

Autorka sice ta nepoznam ale ja VERIM ze budes tehotna a budes mat krasne zdrave babo
Skus prestat s takymi negativnymi, negujucimi vetami,
namiesto toho co nechces hovor co chces
pozri sa napriklad len na nazov tejto temy ktoru si vytvorila,
manifestacia dokaze zazraky

cecilia29
22. aug 2024

Sup sup na vyšetrenia, mozno ze práve tam vám pomôžu.
Dávam do pozornosti a držím prsty https://www.plodar.sk/

3petka
22. aug 2024

Tak rok a pól je ešte možno aj malo. Ja viem ako pre koho.
My sme mali prvého v podstate na prvý sup, ale na druhého sme si počkali 4 roky. A to som bola nakoniec na vyšetreniach, stačilo že som bola len ja lebo sme vedeli že vo mne je problem, a vedeli sme aj to že ak to nepôjde normálne tak inou cestou už nepôjdeme. Ale vyšetrenia nám pomohli.

jakoma
22. aug 2024

Ja autorke celkom rozumiem. My sa snazime 4 roky, po roku a pol prve vysetrenia odhalili problem s mojou stitnou zlazou, dalsie vysetrenia zhorseny spg. Este existuju vysetrenia kde sme neboli a tiez mam obavy, co este najdu.

lucia13022023
22. aug 2024

Mam kamošku, teraz porodila po desiatich rokoch snaženia. Desiatich. Z toho bol jeden potrat. A mali všetky možné vyšetrenia, umele oplodnenia a neviem co všetko ešte. Pred par dnami porodila svoje vytúžené dieťa, jej pôrod trval 2,5h so všetkým, malý bol vonku na dve zatlačenia a ona sa celý čas usmievala, ani nevnímala bolesť, tak sa tešila na to dieťa.
Hlavu hore a držím palce

butterflyeffect
22. aug 2024

No bez vysetreni sa ho ozaj nedockas, cize bud lamentovat a zmierit sa s osudom alebo zacat rieist. Ja som chodila po vysetreniach 4 roky kym sa nasla pricina. Potom hned navsteva CAR a podaril sa hned prvy vklad, len bohuzial mimomaternicove, pol roka som musela cakat na zotavenie a teraz po 6 rokoch cakania zacinam 6 mesiac s nasou princeznou pod srdieckom. Prilis rychlo a bezdovodne sa vzdavas. Ak nieco chces musis ist za tym a veru ked neabsolvujete ty a partner vysetrenia tak vam mozu ostat len oci pre plac a buchat si hlavu o stenu ze ste to vzdali. V dnesnej dobe sa podarilo zenam otehotniet s roznymi problemami ale nebolo to len tak ze cakali ci sa nezadari….

ahojka5
23. aug 2024

Určite by som skúsila vyhľadať pomoc 🙂 plodar.sk pomohli už nespočetnému množstvu párov ako ste vy. Nevzdaj to 🤗

simca115
23. aug 2024

Poznám tieto veci. Hlavne od okolia reči typu no čo zobraty ste a dieťa je kde. A podobne reči. Aj my sa tak snažíme ale pred dvoma týždňami sme boli už na klinike. Už ma ozaj nebavilo čakať na nejaký zázrak keď viem že nepríde. Tak som zvedavá čo nám povedia ale treba aby ste išli aj vy. Bolo by lepšie aby ste vedeli čo vám je ako rozmýšľať prečo sa vám nedarí.

lelelienka
23. aug 2024

Rok a pol a stracas nadej? Tak ja to poviem narovinu. Moja zlata, to moze trvat aj 5, 10 rokov, tak sup sup k doktorom, naco este cakas a oberas sa o drahocenny cas? Ak chces naozaj babatko, treba pre to aj nieco spravit a niekedy aj velmi vela. Staci precitat niektore diskusie. Lutovanie sa nepomoze. Chapem ta, ale najlepsie spravis ak vyhladas pomoc cim skor a naladis sa tak, ze tomu budes verit. Nikdy sa nevzdaj aj keby co bolo. Drzim palce 😉

svetlonos
23. aug 2024

Choddte dat urobiť vysetrenia. My sme s mm mali stresy v praci obaja, takže 1,5 roka a nič. Obaja sme dali výpoveď a do mesiaca som otehotnela! Nedávali sme vypoved koli tomu ale už sa to fakt nedalo. Ja som ešte počas práce zacala robiť kurz na inú profesiu. Úplne som tehotenstvo vypustila a bac. Prišlo. A prosím pekne v 35 rokoch. Druhé tretie tiez ako po masle. Dajte sa otestovať a nezúfaj predsa a nič si nenahovaraj sama. Kamoske pomohli napriklad lieky na štítnu a do 3 mesiacov otehotnela, snažili sa 2 roky.

kikuska202
23. aug 2024

Chod na tie vyšetrenia. A neboj sa, 1,5 roka, to je ešte málo. Moja sestra sa snažila 14 rokov, chodila na vyšetrenia, aj umelé oplodnenia, hádam všetko vyskúšala, a teraz ma jej vytužena dcérka 3 roky. Takže, hlavu hore, nevzdavat sa a najlepšie ísť na vysetrenia