Možný 4.tt a negatívny test
Podľa výpočtov ak sa nám podarilo tak by som mala byť na začiatku 4 týždňa. Môžem mať v tomto období ešte negatívny test?
Začiatok 4 týždňa je napr. 3+1, to ešte ani ms nemešká, takže musí byť negatívny
Netestovala som ešte, som 3+2 . So známou sme mali debatu a tvrdila, že test mi už ukáže // ak som a / ak to nevyšlo. Mám v pláne sa testovať len ak bude meškať, len ma trocha zneistila..
Wtf?!?!? 🤔
No to ti známa povedala zo srandy? Šak to je jasné že dve // znamená tehotná.
@martul Nie celkom rozmiem, asi sme sa nepochopili
@martul škoda míňať energiu, autorka očividne nie je pri zmysloch bohužiaľ
@alchemilkazltozelena veru
Prosím? Ako uvedomte sa trocha. Niekto sa sem príde poradiť a vy urážate. Odkiaľ sa vo vás berie toľká zlosť?
Ale o com sa chces konkrétne radiť? Že známa ti prečítala návod na test lebo ty nevies čítať? A že si zneistena tým, že 2 čiarky sú tehotnost? Či o čom sa chces akože radiť.. prečítaj si po sebe čo si napísala a uvedom sa ty.. ale pochybujem že to dokazes
Ak si 3+2tt tak ti test kľudne ešte môže vyjsť negatívny, vôbec by som to ešte nevidela zle, držím palce
@bebotka Som rada, že niekto pochopil 😊 Ďakujem tak ešte vydržím
@alchemilkazltozelena ja som to pochopila tak, že známa jej tvrdí, že keď bude mať test negatívny 3+2tt tak už z toho nič nemôže byť daný mesiac.
@bebotka Presne tak to bolo myslené. Je mi jasné čo znamenajú 2 a čo 1 čiarka avšak zaujímalo ma to, či v tomto období môžem mať ešte negatívny test keďže som bola zneistená, že ona mala už jasné 2 čiarky v tomto období. Ja som ešte netestovala
Aj ja som rada, že to niekto pochopil lebo z toho čo si napísala domotane....
No neviem osobne som sa s tym nestretla ale mozne to je, ved teraz je uz mozne vsetko a podla prepoctov, neviem ak som to spravne pochopila, mas vsetky priznaky pripadne ti meska MS?
Ja osobne som tak rýchlo testy nerobila, ale sestra si robila minulý mesiac tuším aj päť či šesť dní pred a už mala slabulinku čiarku, potom, ale stresovala keďže sa jej zdalo, že jej čiarka netmavne ako má, takže úplne staci až keď mešká
Mne kramy nemeskali a ukazal mi test. Vedela aom kedy bola ovulacia a 13ty den po nej som mala 2 ciarky uz pekne viditelne
Prepáč, ešte ani nevieš, či si tehotná a už sa tu ideš urážať? Majú pravdu, testovať až keď MS bude meškať. Ak by bol aj pozitívny pred MS, môžeš byť ešte sklamaná, že krvácanie príde a nie je z toho nič
Urob si test,až keď Ti bude menzes meškať.
Mne test, dokonca ten velmi citlivy neukazal 3+0 a bola som tehotna 🤷🏻♀️Mala som narodky a chcela som zazracny darcek 😂😂😂
@domka222 ? Ja som ani netestovala preboha a ani sa neurážala. Začali sa navážať do toho, že neviem čo znamenajú 2 a čo 1 čiarka pričom vôbec sa nediskutovalo o tom
Ja som mala 3t a test mi vyžšie pozitývny takže ,môže to byť individuálne.
ahoj, si 3+2, takze si 9DPO? niekomu uz ukaze, ak mas viac testovv zalohe, vyskusaj, ja by som bola mozno uz tiez zvedava. alebo teda pockaj este5 dni
Ano, vacsina zien ma este 3tt+2, teda 9dpo negativny test, aj ked su tehotne.
10 dpo uz je vacsia sanca, 11dpo uz je celkom pravdepodobne, ze by mal ukazat dve ciarky, ak si tehotna.
Ale teda ak si 9dpo a test negativny, nic to neznamena. Mne raz vysiel pozitivny uz 9dpo, ale pri dalsom dietati az 11dpo.
Drzim palce a nic si nerob z tychto mudrych tetiek, ktore samy nerozumeju otazke, ale nevahaju urazat druheho😊 roluj dalej...len su frustrovane a tu si vybijaju svoju zlost...vela stastia✊️