icon

Môžu byť bolesti podbrušia a citlivé prsníky príznakom tehotenstva?

zuchovancova
Dnes o 18:05

Ahojte žienky chcem sa opýtať mám pár dní po ovulácii do menzesu mi zostáva ešte 8 dní a už 4 dní mám bolesti bpodbrusi citlivé prsníky pýtam sa lebo sa s partnerom snažíme o bábätko môže to byť tehotenstvo

anonym_4e8aae
Dnes o 18:12

8 dni pred menstruaciou ste cca 3-6 dni po ovulacii v pripade ze ju mate overenu lekarom co predpoklam ze ano ak viete kolko dni je do menstruacie to sa tak embryjo moze pripravovat na uhniezdenie resp sa zacina uhniezdovat a teda ak sa este len uhniezduje nie su mozne ziadne tehu priznaky ak uz uhniezdene je tak v tomto stadiu su velmi nepravdepodobne. Skor ide o priznak blyziacej sa menstruacie.

dadis
Dnes o 18:19

@zuchovancova tak ako to moze znamenat, tak aj nemusi. Po meskani menstruacie si sprav test

veselo_neveselo
Dnes o 18:32

@zuchovancova nemoze.
Toto co citis je len zvyseny progesteron, co nastava kazdy mesiac po ovulacii, len teraz sa sledujes a vsimas si to viac, alebo citlivejsie reagujes. S tehotenstvom to nic nema, tehotna zatial nie si.

Musis pockat na menstruaciu, ci pride alebo nepride vcas. Predtym nema zmysel spekulovat.

anonym_632112
Dnes o 18:32
@anonym_4e8aae

8 dni pred menstruaciou ste cca 3-6 dni po ovulacii v pripade ze ju mate overenu lekarom co predpoklam ze ano ak viete kolko dni je do menstruacie to sa tak embryjo moze pripravovat na uhniezdenie resp sa zacina uhniezdovat a teda ak sa este len uhniezduje nie su mozne ziadne tehu priznaky ak uz uhniezdene je tak v tomto stadiu su velmi nepravdepodobne. Skor ide o priznak blyziacej sa menstruacie.

@anonym_4e8aae keď tak embryo 🙏

ludmilka2407
Dnes o 18:59

Rovnako ako to moze znamenat tehotenstvo, to mozu byt stavy pred ms

anonym_0e9701
Dnes o 19:03

🤦