Môžu byť bolesti podbrušia a citlivé prsníky príznakom tehotenstva?
Ahojte žienky chcem sa opýtať mám pár dní po ovulácii do menzesu mi zostáva ešte 8 dní a už 4 dní mám bolesti bpodbrusi citlivé prsníky pýtam sa lebo sa s partnerom snažíme o bábätko môže to byť tehotenstvo
@zuchovancova tak ako to moze znamenat, tak aj nemusi. Po meskani menstruacie si sprav test
@zuchovancova nemoze.
Toto co citis je len zvyseny progesteron, co nastava kazdy mesiac po ovulacii, len teraz sa sledujes a vsimas si to viac, alebo citlivejsie reagujes. S tehotenstvom to nic nema, tehotna zatial nie si.
Musis pockat na menstruaciu, ci pride alebo nepride vcas. Predtym nema zmysel spekulovat.
8 dni pred menstruaciou ste cca 3-6 dni po ovulacii v pripade ze ju mate overenu lekarom co predpoklam ze ano ak viete kolko dni je do menstruacie to sa tak embryjo moze pripravovat na uhniezdenie resp sa zacina uhniezdovat a teda ak sa este len uhniezduje nie su mozne ziadne tehu priznaky ak uz uhniezdene je tak v tomto stadiu su velmi nepravdepodobne. Skor ide o priznak blyziacej sa menstruacie.
@anonym_4e8aae keď tak embryo 🙏
🤦
Moze to byt tehotenstvo aj PMS sancu mas 50:50. Pockaj tych 8dni potom si urob test.
ja ti rozumiem.. mam to podobne.. teraz som tak 8-9DPO a tiez uz ma 3 dni boli podbrusko aj prsia a tak dufam.... pretoze prsia ma sice bolivaju obcas... ale na bolesti podbruska pred menzesom netrpievam vobec. Jasne teraz to nemusi este absolutne nic znamenat.. alebo je to priznak PMS ale preco nedufat, netesit sa a nemat nadej 🙂 drzim palce

8 dni pred menstruaciou ste cca 3-6 dni po ovulacii v pripade ze ju mate overenu lekarom co predpoklam ze ano ak viete kolko dni je do menstruacie to sa tak embryjo moze pripravovat na uhniezdenie resp sa zacina uhniezdovat a teda ak sa este len uhniezduje nie su mozne ziadne tehu priznaky ak uz uhniezdene je tak v tomto stadiu su velmi nepravdepodobne. Skor ide o priznak blyziacej sa menstruacie.