Môžu byť ovulačné bolestí aj dva dni?
Čo myslíte?
@princeznaaa12345 no pekne
môžu
mna aj 5-6 dni boli vajecnik
Baby, kedy ste to začali vnímať? Mne bolesti a krvácanie počas ovu začali po 30tke
@princeznaaa12345 cca od 35tky. Aktualne mam 40 a uz som vo faze predmenopauzy, ci ako sa to vola a uz mi je vsetko...
Aj týždeň
@princeznaaa12345 krvácanie počas ovu som nemala nikdy a také intenzívne ovu bolesti (trvajúce aj 3-4 dni do ovu) som začala mať, po asi 3 mesiacoch od začatia snaženia sa o bábo, kedy som aj brala všelijaké vitamíny a doplnky, ktoré asi priamo zvýraznili ovuláciu, takže cca 4-5 cyklov pred otehotnením, je mi 33 ... Dovtedy som občas pocítila vaječníky, jemné pichnutie a jemnulinká bolesť, a aj to nie úplne pri každom cykle by som povedala, aj keď je možné, že boli také slabučké, že som si ich nevšimla ani, ale predpokladám, že ovuláciu som mala každý cyklus, keďže zdravotne nemám žiaden problém
@princeznaaa12345 mne sa to tiez po 30 zhorsilo, predtym som mala sem tam spinenie pocas ovu raz za polroka. Po 30 tke sa to stupnovalo a krvacanie a spinenie kazdy cyklus. Plus jasne bolesti.tiez mam pocit ze to ma nieco s vekom 😂
@princeznaaa12345 ano, tiez tak po 30. Krvacanie pocas ovulacie som mala asi 3x doteraz nastastie len (mam 34). Ale teda ovulacia sa mi pravidelne “ohlasuje” podobnymi bolestami ako pred menzesom
po pôrode sa mi to otočilo. ovulácia je horšia ako menštruácia. bolesti aj 9 dní, som nafúknutá ako balón. ale už pár rokov si aj toto viem ovplyvniť. začala som sledovať spln mesiaca a počas ovu aj menštruácie jem iba minimálne aby som nebola taká nafúknutá a funguje to, že nepotrebujem ani lieky na bolesť

Ja mávam aj 3 dni🤷♀️