MUDr. Janek, Gyncentrum-aké s ním máte skúsenosti?

vinvin
30. aug 2018

Aké máte nedávne skúsenosti s Dr. Janekom ml. s Gyncentra? Prešla som nedávno k nemu za základe viacerych odporúčaní. Možno je po odbornej stránke Ok, len mám zmiešané pocity z tých jeho reči..finančná stránka bokom, som ochotná si za kvalitu zaplatiť, ale z môjho pohladu je dosť alternatívny, pri prvej návšteve sa mi snažil dohodit kontakt na nejakého pána z Košíc, ktorý by mi akupunkturou pomohol riešiť problém s neplodnostou.. lenže ja už som si akupunktúrnou prešla, nic sa neudialo, iba zo mna vytiahli 400 EUR. Keď som hovorila Janekovi, že toto nie je cesta pre mna, označil má za príliš racionálnu.. Ďalej som prekonala mmt a Dr Janek mi normálne povedal, že sa nad mám zamyslieť z duchovného hľadiska a hľadať príčinu...WTF???? Som naozaj jediná, kto si nemysli, že je až taký úžasný???

ivka2112
30. aug 2018

Ja som s nim velmi spokojna, taketo skusenosti s nim ozaj nemam 🙄

vinvin
autor
30. aug 2018

@ivka2112 tak to je super 🙂 mne empaticky povedal, že budem rada, ak vôbec budem mat aspoň jedno dieťa

m.i.r.i
30. aug 2018

no ja k nemu chodim skoro 10 rokov a nemozem jedno krive slovo povedat a nemam ziadnu taku skusenost ako ty...praveze mne svojim empatickym pristupom dopomohol k zlepsenej psychike po potrate, velmi ma povzbudzoval k dalsiemu tehotenstvu, urobil nadramec vysetreni a diagnostik len aby vsetko bolo ok..a aj teraz vzdy ked na kontrolu pridem, tak podebati, vzdy velmi realne zhodnoti situaciu, povzbudi ak nieco nevyzera 100%..ja mam len a len dobre skusenosti...

vinvin
autor
30. aug 2018

@m.i.r.i tak to akoby som bola u iného lekára..mne dával ďalšie otehotnenie po mmt na zváženie, zbytočne sa má snažil zneistiť. Lenže pokial je žena pripravená po psychickej stránke na ďalšie tehotenstvo a po fyzickej stránke je Ok, tak nie je dôvod na takéto polemiky. Dokonca mi odporúčal pauzu skoro pól roka, čo je dosť, odpovedala som mu že keby som mala 20, tak pauzujem aj dva roky.

majcika
30. aug 2018

Chodim k nemu dlho a praveze som rada, ze to skusa aj cez alternativnu medicinu nie vsetko cez chemiu. Co sa tyka mmt snim suhlasim pockat, nech sa nielen telo da dokopy a zosilnie. To, ze akupunktura nezabrala znaci, ze diagnostik akupunkturista zvolil zlu kombinaciu bodov.

vinvin
autor
30. aug 2018

@majcika ibaže lekári v nemocnici mali úplne iný názor ako janek. Pre info mala som atypicke mmt /0,3 perc prípadov/, samotné mmt diagnostikoval správne, avšak nesprávne určil miesto, kde sa zachytilo . Keďže som nebola klasicky prípad, tak mi nič nemuseli rezať a nemala som kyret, tým pádom ani polročná pauza nie je namieste

vinvin
autor
30. aug 2018

@majcika už si bola na akupunktúre? ☺️

majcika
31. aug 2018

@vinvin niekolkorokov pri zdravotnych problemoch chodim na akupunkturu

vinvin
autor
31. aug 2018

@majcika moj problém nebol akupunktura , ale niečo iné. Pekny deň ☺️

daniela251
31. aug 2018

mam s nim podobnu skusenost, chodim do Gyncentra k MUDr. Redechovi a ten je top! ziadne taketo reci, bavime sa racionalne k veci a som max. spokojna. Od Janeka som odisla prave kvoli tomuto istemu....

vinvin
autor
31. aug 2018

@daniela251 tak to som rada že nie som jediná ktorá má z neho taký pocit. Všetci sú z neho na vetvi, aký je super. Možno ak by som mala 20, tiež mu to zozeriem.Mne janek nesedel od začiatku..pritom si potrpim na kultivovane vystupovanie, ale to tiež nie je všetko, u gynekológa by okrem toho mala byt predovšetkým odbornosť a profesionalita. A nie reči typu, ak sa Vám nepodarilo ivf, tak to bude zle zvoleným obdobím, počas ktorého som to podstupovala že vlastne tomu môjmu embryu sa asi u mna nepáčilo. To mi povedal ten proklamovaný najúžasnejší doktor, ktorý si ale predovšetkým potrpí na super pr.

anett52
31. aug 2018

potom sme uz tri 🙂 Ja k nemu chodim od oktobra minuleho roka a myslela som si ze ked si priplatim, dostanem ludsky a chapavy pristup (co nemozem povedat ze za tie peniaze nemam, aj ked niekedy mi to pride take strojene od neho), ale aj vsetko dopodrobna a odborne vysvetlene. Sice vysvetluje, ale niekedy mi pride ze ako blbej. Pritom vie ze si veci studujem lebo ma to zaujima, ale raz mi povedal, ze mi zakazuje citat internet a moju otazku mi ani nezodpovedal. A neviem ci je az tak mega alternativny, ja som, preto ma prekvapilo ze nam hned s manzelom navrhol take metody, s ktorymi sme teda neboli vobec stotozneni. Nakoniec sme to, ze sme nejaku chvilu nemohli otehotniet, zobrali do vlastnych ruk, vyskusali zopar alternativnych "lieceni", nasadili sme prirodne doplnky a za 3 mesiace sme boli tehotni 🙂 A to nam Janek povedal, ze nie, vy uz necakajte na prirodzene pocatie, mate mizivu sancu.
Takze som si tiez myslela, ze bud su tie jeho pacientky absolutne nenarocne zeny, alebo problem je len vo mne.

erikabar
31. aug 2018

@vinvin ja chodím k jeho otcovi do Šamorína a ten je TOP! Z príspevku mám pocit, akoby to ani nebol jeho syn. Práveže jeho otec je veľmi racionálny, veci hovorí narovinu tak ako sú. Povedal mi, že mi hrozí predčasný pôrod, že sa mu zdá, že mám kontrakcie (ktoré som necítila) a dali sa zistiť iba nejakým prístrojom v nemocnici v Ružinove. Poslal ma tam, tam mi povedali, že ten prístroj dole majú pokazený a keďže na hospitalizáciu nie som, tak ma nemôžu vyšetriť hore, kde im prístroj funguje. To bolo vo štvrtok. V sobotu som rodila. 32+3 tt. Mesiac bol malý v inkubátore. Tak som si to išla odrodiť do Ružinova, aby si to tam teda odmakali. Odvtedy nikomu inému neverím, iba MUDr. Janekovi. Staršiemu.

vinvin
autor
3. sep 2018

@anett52 to že som k nemu prestúpila od mojej pôvodnej klinickej gyn pred cca 2 mesiacmi vnímam ako obrovsku chybu, pretože som si myslela že mi to bude vyhovovať z hľadiska dostupnosti. Ja som mala niekedy problém zohnať svoju gyn., keďže hlavný úväzok mala v nemocnici. Zistila som však, že tie jeho priblble reči má začínajú iritovať...a tiež som mala pocit že jeho záujem je len predstierany, pôsobil umelo a keď aj niečo vysvetľoval tak to bolo ako pre debila, pritom nemám tri ľudové. Keď už to rozmenim na drobne, nezanedbateľná je aj finančná stránka veci-po mmt som uňho absolvovala tri kontroly, pričom posledná bola úplne zbytočná, za utz som platila 65 eur, minule ta istá prehliadka za 35. Keď som sa spýtala sestričky na ten rozdiel, nevedela sa k tomu vyjadrit, lekár jej to jednoducho zadal taku platbu. Odporučila má iba na cenník v ambulancii. Čiže aj po Fín stránke sa mi to zdalo neprehľadne, pýtala som sa na to aj brata lekára. Nejde mi o peniaze, skor o princíp, keďže sa zamýšľam nad vecami, zaplatím si za kvalitu, ale toto je overpriced /kde je však dopyt, tam je aj ponuka/. Ja len ľutujem že som si toľko nezmyslov musela vypocut, aby som teraz došla k záveru že beriem kartu naspäť.

m.i.r.i
3. sep 2018

@vinvin ono kedze ma kazdy slobodnu volbu a kazdemu vyhovuje nieco ine, tak presne tak, si nespokojna, tak chod inam..ja som zatial nic take nepobadala, keby mam tiez taky pocit, tak tiez si to rozmyslim..ja k nemu dochadzam 200 km, pretoze este ked som byvala v BA, tak som lepsieho nenasla a viacmenej nebyt jeho asi nemam take bezproblemove tehotenstvo a som si povedala, ze za kvalitu si priplatim...doteraz som nic negativne nepostrehla, ani mi nikdy nic nevnucoval, ani nikdy nepresviedcal , ani ma nikdy nanahovaral na ziadne veci z ktorymi som nesuhlasila...ja zatial nedam dopustit a radsej chodim 200 km a zaplatim ...kazdopadne,tiez sa uz musim objednat, tak uvidim co najblizsie bude 🙂

erikabar
7. sep 2018

@vinvin tak pre mna je problem zaplatit raz do roka u jeho otca 50 eur - 20 priplacam podrobnejsiu cito, 10 za objednanie, 20 za kolkonoskopiu... + benzin. Na druhej strane je pravda, ze syna sa podarilo donosit do 32 tt vdaka nemu. Nuz... k mlademu by som nesla, ten je asi prestreleny s tymi cenami pre prominentne mamicky.

stehli
7. okt 2018

@vinvin ak chodíš do Gyncentra, tak odporúčam MUDr. Redechu. Ten je úplne top! Fakt namakany doktor so skvelým prístupom a naozaj vie čo robí... A žiadne takéto alternatívne reči nemá. Mne Janek na PCO kázal chodiť na jogu a to sa snažíme o dieťa! 😂 Lieky nedal žiadne, iba voľnopredajné srandy... Takze tak... Redecha je lepší...

daniela251
8. okt 2018

@stehli mozem potvrdit,Redecha je fakt top!

nikitka444
4. jan 2019

@vinvin píšem ss

nikitka444
4. jan 2019

@vinvin nejde Ti napísať správa,ale ja s ním dobré skúsenosti nemám.

nikitka444
6. jan 2019

@daniela251 presne ako ja.. prešla som k Redechovi a nič lepšie som nemohla urobiť

ivka2112
6. jan 2019

Ja som s janekom nadmieru spokojna.

kitta
25. jan 2019

Ja chodim k Janekovi 12 rokov a som mu vdacna za vela. Raz ma operoval, a riesil somnou uz kadeco. A vzdy spokojnost. Je alternativnejsi, co nevyhovuje kazdemu. Mne vyhovovalo, preto som u neho. Porod som mala s Redechom. Top opat. Takze ak ti nevyhovuje pristup a planujete otehotniet tak chod inam. Ak ti ma pomoct dr pomoct na ceste k dietatu, tak psychika a dovera k dr je celkom dolezita.

lana015
22. feb 2019

vinvin mám presne tu istú skúsenosť a pochybnosti ako ty a už 5 rokov sa obvinujem z toho, aká som nemožná, keď mi nevyhovuje takýto lekár - svatec, vsetkymi ženami ospevovany. Chodím síce len raz ročne na preventivky, ale už sa moja nepohoda ba až odpor k jeho prístupu k mojim problémom stupňuje. Tiež ma sústavne posiela do Košíc k tomu lekárovi na EAV vyšetrenie. Tvrdil mi, že to robí ako jediný na Slovensku. Povedala som mu, pán doktor, ja už som na EAV bola u jednej lekárky, ktorá tiež uprednostňuje alternatívne formy vyšetrovania a nič sa nezistilo. Povedal, že iste nie je tak dobrá, ako ten v Košiciach, citujem: to je akoby si ktokolvek kupil ultrazvuk a zacal vysetrovat. Zo zbabraneho pôrodu kristellerovou expresiou mi ostali následky, cítim sa akoby nedoliecena, trápia ma rôzne bolesti v podbrušku, sustavne krvácania mimo cyklu, ale pri kazdej preventivke zlahcuje, ba až zosmiesnuje moje prosby o nejakú pomoc. Ze sa mam zamysliet nad psychikou, ze mam asi stres v praci. Nic z toho. V praci mam najvyssi stupen pohody, doma tiez. Nic psychicke netiesim, mal len bolesti, obcas nočné potenie, vytoky, krvacania. Vsetkymi moznymi vysetreniami som presla, vsade som zdrava, ale cyklus v poriadku nemam a on s tym nehodla nic robit. Vlani som sa skusila objednať k Redechovi, ale sestričky odmietli, tak som zas išla K nemu. Po obligatnej otázke, ako sa mate, som mu odpovedala, že stále rovnako, že ma trápi to isté čo vlani. Odpovedal nebude vám lepšie, kým nepojdete do tých Košíc, ja vám nemám ako pomôcť. Dokonca mi to napísal aj do správy, že som to odmietla. Bola to moja posledná návšteva, už pár týždňov si hľadám iného lekára, ale už fakt neviem aký kľúč zvoliť, lebo tohto mi odporučila kamarátka, ktorá je z neho nadšená a predtým som mala 15 rokov podobne ospevovaneho gynekológa a kým neboli komplikácie, bolo OK. Nakoniec som aj rada, že som našla tento príspevok, dal mi odvahu neobvinovat sa z toho, že som blbá a neviem lekarovi vhodne podať svoje problémy. A som mu nesympatická, lebo si dovolím aj oponovať a odmietam cestovať do Košíc

lana015
22. feb 2019

@vinvin sa ospravedlňujem za dlhé lamentovanie v príspevku vyššie, už chcem len dodať na vysvetlenie, že som absolvovala rôzne iné vyšetrenia u iných lekárov, rontgeny, ultrazvuky, CTcka, gastroskopiu, kolonoskopiu, všade všetko OK, dokonca som sa už aj na boreliozu nechala otestovať, všetko je negatívne, nič nemá vplyv na moje bolesti a krvácania, tak preto usudzujem, že nie som OK po gynekologickej stránke, pôrodom sa všetko rozhasilo a ani po 8 rokoch sa mi nedarí dostať veci pod kontrolu. Od gynekológa by som chcela asi nejaké iné vyšetrenia, nielen preventívne, ale nedokážem ho donútiť, aby to riesil.krvacate preto, lebo telo má potrebu sa vyčistiť, je jeho obligatna odpoveď. Len ja by som potrebovala vedieť čo sa deje, aby som si vedela pomôcť včas.

leydy
23. feb 2019

@lana015 Zdravim lana, to ma mrzí, že takto na vás janek tlači, tiež sa mi taký postoj nepáči. Ja chodím Redechovi a som zatiaľ veľmi spokojná. Teraz budem u neho rodiť druhého syna tak snáď všetko bude ok. Ak nemáte ešte gynekológa iného a budete mat problémy s tým krvácaním mimo cyklu a bolesti, skúste tam prísť, že máte bolesti, každý pondelok od 16.00-20.00 Redecha ordinuje a skúste osobne sa s ním porozprávať že chcete byt jeho pacientka, veď ste klientka kliniky nemal by byt s tým problém ak nechcú prísť o pacientku. Veľa síl prajem ;)

lana015
23. feb 2019

@leydy diky ti za reakciu. Aj za radu. Vlani by som bola veľmi rada išla k dr.Redechovi, teraz už asi radšej inam, neviem zatiaľ kam, už nemám chuť vysvetľovať niečo sestričke. Keďže sú kolegovia, možno by to ani nerobilo dobrotu.

laurajankoo
29. apr 2019

Je presne taky, ako tu vlastne pisete vsetky 🙂 chodim k nemu uz dllllho dlho a dlho som bola nadsena z jeho "prirodneho" pristupu-je pravda ze jeden problem mi vyriesil bez zasahu, kt.by inde hned zvolili.
V inych pripadoch mi tie jeho predrazene bylinky nepomohli.
Tiez ma pred rokmi "odpisal" ze budem mat malu sancu na otehotnenie. Nakoniec to vyslo v pohode rychlo bez liecby.
Je pravda, ze tie jeho alternativne nazory uz aj mne po case sli na nervy. Tiez mi vykladal o dusevnom zdravi, o tom ze mam zvazit pracu, partnera, svoj zivot prehodnotit lebo vsetkp so vsetkym suvisi.
Ono to je aj pravda, chapem a suhlasim, ale viackrat som sa citila u nho akp u psychologa, inokedy ako u šamana....
Cize je pravda vsetko co tu pisete. Rozdiel je len v tom, ze niekomu to uz ide na nervy a niekto je z toho nadseny a tak ho vychvaluje...

innather
22. júl 2019

Ja som u neho bola max. spokojna, vdaka nemu som otehotnela a mam dcerku.., urobil vsetky vysetrenia ako bolo potrebné, nic neprehliadol, vyriesil problém, navrhol liecbu (podporne vitaminy, tie nezabrali-tak klasicke lieky clostilbegyt-tie pomohli). Pocas tehotenstva navrhol podporu homeopatikami, ale nic nenutil-pytal sa, aky mam nazor a rozhodnutie bolo len na mne. Za mna najlepsi gynekolog. Z mojej skusenosti navrhuje alternativne lieky iba ak klasicka medicina zlyhava. A je pravda, ze neprehliada ani psychicku stranku pacienta, okolnosti, pracu, pretoze to ma velky vplyv na otehotnenie.
Snazi sa poradit, ako co zmenit. Dava pacientovi na vyber, nic nenuti.

sonka_miro
24. aug 2019

@innather prosim k akemu lekarovi chodis? lebo pise sa tu aj o Janekovi ml, st, aj Redechovi. podla tvojho popisu hladam presne takeho

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre