MUDr. Wallenfels - skúsenosti?
Ahojte, chcem sa spýtať či niekto má skúsenosti s týmto doktorom-gynekológom, či vám pomohol. Snažíme sa sa o bábätko vyše dvoch rokoch, boli sme v centre podľa nich všetko v poriadku, 2 x IUI neúspešné, odtiaľ nás posielajú už len na IFV, lenže ja nesúhlasím, keď sme podľa nich zdraví.
@siska266 ano, mas pravdu, je to o peniazoch a dost od veci, ja som panu doktorovi hned ze ja som v skole anatomiu mala, po 25r menstruovania viem kedy mam plodne a neplodne dni 😎 a rok stracat s lektorkou cas nemam...on mi potom ponukol hned vysetrenie a laparoskopiu ale bola som tesne po potrate a chcela som dat par cyklov tomu cas, no a prisla korona a uz som rozhodnuta ze i ideme na nativ alebo soft do brna, ak sa do otvorenia hranic nepodari prirodzene...
@siska266 dakujem 😘 aj ja Ti velmi drzim palce, aby sa vam zadarilo.😘 Ja už jedno dieťa mam, druhe sa nedari :( V Brne su naozaj ustretovi, my sme tam boli uz na konzultacii minuly rok, odporucam...Prosim ta, prilis nestrácaj cas s lektorkou, to co pises, nie je ok....bud ju vymen alebo trvaj na vysetreni u doktora /ci uz si bola u I.W.?/..Alebo hladajte inú cestu k bábätku, sú aj iné spôsoby ako pomôcť...
Baby ahojte, prosim Vas mame ist vo stvrtok na 1x konzult. k doktorovi, mozete mi prosim Vas dat presnu adresu, pretoze na internete je ich vela , aby sme trafili k nemu 🙂 dakujem
Gaštanová 53, Žilina treba bud prejst cez park a je to v skole z boku su dvere alebo od obchodu stale rovno.(peso)
@148terka148
dakujem 🙂
Ahojte. Máte niekto skúsenosti s lektorkou a zároveň aj sestričkou v ambulancii pána doktora? Volá sa Veronika L.
@vikanika ano preco? Kludne mi napis

@catherinah No moja je divná, nič poriadne nerieši len ma za každým skúša, dáva testy a o ničom už to je.Fakt sa cítim trápne ako v škole a keď manžel nemôže ísť so mnou tak mi dáva najavo, že ho to asi nezaujima a vyčíta mu to. Cítime sa tam vždy trápne. Niektoré veci fakt nemusí pred ním riešiť. Neviem na co sa stále chce stretávať, je to už zbytočne a o ničom a za nič pýta peniaze. Trvá to už dlho a stále nič.