icon

MUDr. Wallenfels - skúsenosti?

siska266
11. feb 2019

Ahojte, chcem sa spýtať či niekto má skúsenosti s týmto doktorom-gynekológom, či vám pomohol. Snažíme sa sa o bábätko vyše dvoch rokoch, boli sme v centre podľa nich všetko v poriadku, 2 x IUI neúspešné, odtiaľ nás posielajú už len na IFV, lenže ja nesúhlasím, keď sme podľa nich zdraví.

Strana
z2
siska266
autor
16. máj 2020

@catherinah No moja je divná, nič poriadne nerieši len ma za každým skúša, dáva testy a o ničom už to je.Fakt sa cítim trápne ako v škole a keď manžel nemôže ísť so mnou tak mi dáva najavo, že ho to asi nezaujima a vyčíta mu to. Cítime sa tam vždy trápne. Niektoré veci fakt nemusí pred ním riešiť. Neviem na co sa stále chce stretávať, je to už zbytočne a o ničom a za nič pýta peniaze. Trvá to už dlho a stále nič.

pink_lady
16. máj 2020

@siska266 ano, mas pravdu, je to o peniazoch a dost od veci, ja som panu doktorovi hned ze ja som v skole anatomiu mala, po 25r menstruovania viem kedy mam plodne a neplodne dni 😎 a rok stracat s lektorkou cas nemam...on mi potom ponukol hned vysetrenie a laparoskopiu ale bola som tesne po potrate a chcela som dat par cyklov tomu cas, no a prisla korona a uz som rozhodnuta ze i ideme na nativ alebo soft do brna, ak sa do otvorenia hranic nepodari prirodzene...

siska266
autor
16. máj 2020

@pink_lady Tak veľmi držím palce, nech to coskoro výde. Takže sa ti podarilo otehotnieť, ale nie udržať bábätko. To mi je ľúto. V Brne sú ze vraj veľmi dobrí aj ústretoví.

pink_lady
17. máj 2020

@siska266 dakujem 😘 aj ja Ti velmi drzim palce, aby sa vam zadarilo.😘 Ja už jedno dieťa mam, druhe sa nedari :( V Brne su naozaj ustretovi, my sme tam boli uz na konzultacii minuly rok, odporucam...Prosim ta, prilis nestrácaj cas s lektorkou, to co pises, nie je ok....bud ju vymen alebo trvaj na vysetreni u doktora /ci uz si bola u I.W.?/..Alebo hladajte inú cestu k bábätku, sú aj iné spôsoby ako pomôcť...

siska266
autor
19. máj 2020

@pink_lady Tak ja už reproimuno, centrum mam za sebou, nechcem umelé, preto som sa vybrala touto cestou k Dr. Wallenfelsovi.Asi za mesiac mam ísť ku nemu konečne. Zatiaľ som zacala brat progesteron a chodím na odbery krvi mesačne.

joulu
5. aug 2020

@siska266 Ahoj, chcem sa opytat, ci uz si bola u Dr.W. a ako sa ti podarilo preskocit tie "povinne lektorky". No a samozrejme, ci to stretnutie bolo osozne. Dakujem 🙂

janina770
10. nov 2020

Baby ahojte, prosim Vas mame ist vo stvrtok na 1x konzult. k doktorovi, mozete mi prosim Vas dat presnu adresu, pretoze na internete je ich vela , aby sme trafili k nemu 🙂 dakujem

148terka148
10. nov 2020

Gaštanová 53, Žilina treba bud prejst cez park a je to v skole z boku su dvere alebo od obchodu stale rovno.(peso)

janina770
10. nov 2020

@148terka148
dakujem 🙂

siska266
autor
14. nov 2020
siska266
autor
14. nov 2020

@pink_lady
Ahoj ako pokračujete, podarilo sa už?

pink_lady
14. nov 2020

@siska266 ahoj, som v 7.tt prirodzene 😊 boli sme v lete aj v Brne, nevydalo, potom sme čakali na vysledky reproimuno a hemato a zatiaľ som otehu. beriem medrol. A ty ako pokracujes? uz si sa dostala k i.w.?

vikanika
1. feb 2021

Ahojte. Máte niekto skúsenosti s lektorkou a zároveň aj sestričkou v ambulancii pána doktora? Volá sa Veronika L.

148terka148
1. feb 2021

@vikanika ano preco? Kludne mi napis

Strana
z2