icon

Muž je cukrovkár. Môže to byť problém pri snahe o bábo?

katherine24
12. nov 2020

Dobry den chcela by som sa spytat...priatel ma cukrovku typ 1 od 18 rokov teraz ma 28 ... sme spolu 1 a pol roka chystame sa kupovat pozemok a padla uz aj rec o babatku..... ale....sa mi zda ze s tym budeme mat problem...nechcem ho zatial nejak strasit alebo to nejak riesit ..len problem je ten ze ma velmi male mnozstvo ejakulatu....minimum..a moja otazka znie ci sa s tym niektora z vas stretla ? Mate niektora partnera cukrovkara? Alebo nemali ste problem otehotniet alebo nenastali nejake komplikacie? Zatial sa len vopred informujem nechcem ho nejak vystrasit alebo to riesit ...lubit ho budem aj keby bolo hocijak😊..dakujem za kazdu radu 🤗

katarinka89
12. nov 2020

@katherine24 ja mám syna cukrovkári, síce je ešte dieťa, ale doktorka mi vravela-ze môže byť v dospelosti problém s počatím.☹️

horalka1986
13. nov 2020

Tak ako nemaju problem pocat,zeny s DM1 tak ani muzi. Cukrovka s tym absolutne nic nema.

katherine24
autor
13. nov 2020

@horalka1986 tak neviem ...kamoska tiez ma priatela cukrovkara a maju dve deti ...ale uvidime lebo u kazdeho cloveka to moze byt inak...pevne dufam ze vsetko bude ok

horalka1986
13. nov 2020

@katherine24 moja kamoska je dm aj jej priatel je dm a maju dieta. Ja mam dm a mam deti 3 a zo skupiny cukrovkarov poznam xy ci muzov alebo zien a neviem o tom ze by im cukrovka v tomto branila.